Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnşallah yarın eksi gelir inşallah halada gelirrr
amiiiiiiiiiin ağzın bal yisin yeşilçay içsin
Ben daha çok oğlan çocuğu hayal etmiştim ama:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ne oldu neye sevgili ihtiyacı hissediyorsun sen? Adama pilates topu aldırıp sonra ayrılacan de mi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
hiç de kızın olsun:63:

kız nerden anladın :D hayır pilates topu değil 18 li pilates seti aldırırdım sonra da şuuuuuuuuuuuuuuuuutttttttttttttttttt gol:eğlence:

Yeme düzeni accık değişince hemen sivilceler baş gösterdi suratımda. Bu hafta 2 kez tatlı yedim. Bir iki de abur cubur... Kaç aydır regl dönemi bile sivilce çıkarmayan ben şu an alnımın ortasındaki sivilceyle bollywood kadın oyuncular gibi hissediyorum kendimi...
Kamu Spotu 2: Şeker zehirdir, şeker en tatlı zehirdir
bakınız:
indir.webp

@MiuLego igdedali igdedali ecemavi ecemavi kızlar sağolun..bende sebepsiz çıkar hep..acıyo ama bugün daha çok..hayrişim adını hatırlayamadım sürdüğüm kremin bulamadım sabah..nereye koyduysam..

ada81 ada81 Adacımmm menünü gördüm ben yazamadım kaç gündür..bugün yazacağım ama doğumgünüm cısslı olacak ..

amiiiiiiiiiin ağzın bal yisin yeşilçay içsin

hiç de kızın olsun:63:

kız nerden anladın hayır pilates topu değil 18 li pilates seti aldırırdım sonra da şuuuuuuuuuuuuuuuuutttttttttttttttttt gol:eğlence:
Ya adam sana çok bağlanır da peşini bırakmazsa miu? Ya bir pilates seti yüzünden evlenmek zorunda kalırsan:KK70:

iyi doğdun hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK74: Daydream- Daydream- :KK37::KK36::KK37::KK36::KK37::KK36:

aaa doğum günüsün kutlu olsun dayyy:KK37::KK15:
nice nice mutlu yaşların olsun,bu yaşında en fit en güzel haline ulaşmış ol :KK9:
Daydream- Daydream-

Daydream- Daydream- mortimmm doğum günün kutlu olsun canım..:KK36:

bu gün ne çok çalıştım:KK76:

Daydream- Daydream- hülyam nice mutlu yaşların olsun ailenle sevdiklerinle:KK200:

Sağolun canlarımmmm :KK200::KK200:

Yeme düzeni accık değişince hemen sivilceler baş gösterdi suratımda. Bu hafta 2 kez tatlı yedim. Bir iki de abur cubur... Kaç aydır regl dönemi bile sivilce çıkarmayan ben şu an alnımın ortasındaki sivilceyle bollywood kadın oyuncular gibi hissediyorum kendimi...
Kamu Spotu 2: Şeker zehirdir, şeker en tatlı zehirdir
bakınız:
Eki Görüntüle 2064185
canan teyze forever haklı yahu..

bende de hemen etki ediyor yemediğim cıs cos yersem..

yüzüm tarla gibi oluyor
Ya adam sana çok bağlanır da peşini bırakmazsa miu? Ya bir pilates seti yüzünden evlenmek zorunda kalırsan:KK70:
tövbe deee

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tövbe deeeeeeeeeeeeeee:sinirli:
istemiyom tamam kendim alırım ben :110:

menü yazayım

sabah aç karnına 1 ymk z.yag ılık su

kahvaltı 08:00
1 dlm denge ekmek
7 zeytin
peynir
dom-sal-roka
tavada yumurta