Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Bakkk nasilda biliyor kaptanin zaafini...

Bende kutluyorum
En çok ben kutluyorum
Geçmiş ve Gelecek bütün doğum günlerini kutluyorum :KK71::KK71::KK71::KK31::KK31::KK31::KK31::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK36::KK36::KK36::KK75::KK75::KK75::KK75::KK37::KK37::KK37:

Aaaa Pakize Hanımda kutluyor
:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:
Ayyyyyyyyyyyyy

Alllaaaaahhhhhhhh

Yaşadın beeeeeeee

Tüm doğumgünlerim kutlandı:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK74:

Dur isyan başlatcam şimdi bekle

Selamlar güzeller .... :KK200:

Artık affınıza sığınıyorum :oops::oops: sabah bir posta daha uyuyorum okullu okuluna işli işine gidince ... uyanınca bi kahve içip öğle yemeğine giriştim bugün ... tayfam geldi .. hemen onlar gidince de arkadaşım uğradı kahve ... o gitti Yusuf geldi ... akşamdan satranç sözüm vardı ... öyle böyle derken şimdi oturdum şuraya bakmaya .

Velhasılı kelam durum bu .... geçmişten iyice koptum herkes iyidir umarım :KK68::KK68: diyetlere zeval gelmemiştir :KK19:
Sitedende koptum ... nohut beni türlü yaptı iyice :confused::confused: editörlükten hatıra binayen atmadılar bence :KK70::KK70: söyleyeyim de onu da bırakayım bari .

Bacak ağrımı yazmıştım , o günlüktü ... daha da gelmedi .. en azından gelse de MS değil şükür derim artık ....

Bizden böyle efenim :KK68:

Kızlaaaarrrrrrrrrr:KK58::KK58::KK58::KK58::KK58:

İsyan vaaaarrrrr:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kocalarınız sizi zayIflatıyor muuuuuu:KK8:

HAYIIIIRRRRRRR

Miu sizi zayIflatıyor muuuuuuuu

EVEEEETTTTTTTTTTTT

O zamaaaaannn kocalarınız sizi sevmiyor onlar şişko olun çirkinleşin istiyor güzel görünün istemiyorrr

Ama miu öyle miiii

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Hayııırrrr

Sizi bir tek Miu seviyorEn Büyük KKbir tek miu düşünüyorEn Büyük KKo sizin iyiliğinizi istiyorEn Büyük KK incecik taş gibi olun diyorEn Büyük KKyaşasıb miuuuuuEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

NAPIYORUUUUUUZZZZZZ

Kocaları sevmiyoruz öpmüyoruz sarılmıyoruz onları tersliyoruz güzel söz söylemiyoruz

NAPIYORUUUUUZZZZZ

miuyu seviyoruz:KK200:

Onu öpüyoruz:KK60:

Ona sarılıyoruz:KK74:

Ona sevgi gösteriyoruz:KK37:

Hep onla vakit geçiriyoruz:eğlence:

Kocalarınızla sadece çocuk yapın ve bir kagıt gibi fırlatıp atın:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Bence harika fikirrrr

En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKMİU İN KOCALAR OUTEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Selamlar güzeller .... :KK200:

Artık affınıza sığınıyorum :oops::oops: sabah bir posta daha uyuyorum okullu okuluna işli işine gidince ... uyanınca bi kahve içip öğle yemeğine giriştim bugün ... tayfam geldi .. hemen onlar gidince de arkadaşım uğradı kahve ... o gitti Yusuf geldi ... akşamdan satranç sözüm vardı ... öyle böyle derken şimdi oturdum şuraya bakmaya .

Velhasılı kelam durum bu .... geçmişten iyice koptum herkes iyidir umarım :KK68::KK68: diyetlere zeval gelmemiştir :KK19:
Sitedende koptum ... nohut beni türlü yaptı iyice :confused::confused: editörlükten hatıra binayen atmadılar bence :KK70::KK70: söyleyeyim de onu da bırakayım bari .

Bacak ağrımı yazmıştım , o günlüktü ... daha da gelmedi .. en azından gelse de MS değil şükür derim artık ....

Bizden böyle efenim :KK68:
Nohut ve sen iyi ol da :KK74:

Ausencia Ausencia canım cook gecmis olsunnn:KK200:Rabbim şifa versin...

Ausum geçmiş olsun canım inşallah hamileliktendir ben hamile iken her gün bi başka tarafım ağrırdi müthiş bacak ağrılarım olurdu bi gün kalkardim kolum ağrırdi seninki de öyledir kuzum

Çok geçmiş olsun canım.Sıkıntı yapma hamilelikten olabilir..

Geçmiş olsun ausummm

Seni durgun görünce içim üzülüyor.. inşallah hamileliktendir ağrı.. Rabbim seni ve nohutu korusun:KK200:aklın kötü getirme emi kuzum Ausencia Ausencia

Çok sevindim canım sağlıkla gel inşallah

Ohhh şükür canım daha iyi olursun ki zaten.
:KK36: :KK36: :KK36:

Kendinize dikkat et ausum:anneadayı::KK200:

Oh içim rahatladı iyisin şükür daha iyi ol İnşaAllah

Allah seni de nohutu da korusun... İyi olmana çok sevindimm:KK200:

hafta sonu gözüme Ausencia Ausencia nın ayak ağrısı çarpmıştı yazamadım
nasıl oldun? daha iyisin inşallah

Ausencia Ausencia kaptanımada bir öpücük kondurup çıkıyorum:KK200:

Ausencia Ausencia gelmedin bugün nirdesinnn :110:

Şuracığa da kocaman bir kalp :KK200:

HAYIIIIRRRRRRR

EVEEEETTTTTTTTTTTT

O zamaaaaannn kocalarınız sizi sevmiyor onlar şişko olun çirkinleşin istiyor güzel görünün istemiyorrr

Ama miu öyle miiii

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Hayııırrrr

Sizi bir tek Miu seviyorEn Büyük KKbir tek miu düşünüyorEn Büyük KKo sizin iyiliğinizi istiyorEn Büyük KK incecik taş gibi olun diyorEn Büyük KKyaşasıb miuuuuuEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

NAPIYORUUUUUUZZZZZZ

Kocaları sevmiyoruz öpmüyoruz sarılmıyoruz onları tersliyoruz güzel söz söylemiyoruz

NAPIYORUUUUUZZZZZ

Kocalarınızla sadece çocuk yapın ve bir kagıt gibi fırlatıp atın:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Bence harika fikirrrr

En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKMİU İN KOCALAR OUTEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Abooooooooooo
Seni öperim anammmm:KK8:
Benimki zayıfla diyor:KK42:

HAYIIIIRRRRRRR

EVEEEETTTTTTTTTTTT

Ama miu öyle miiii

NAPIYORUUUUUUZZZZZZ

NAPIYORUUUUUZZZZZ

Bence harika fikirrrr

Allahın delisi geliyorum gidiyorum ...level atlamış halde buluyorum seni :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bir sonra ki gelişimde titan saadet zinciri oluşturacaksın korkarım :KK70::KK70::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Dip not : eşimin desteği sonsuzdu canikom ... Mr. değnek her zaman in :KK8::KK8::KK8:

Allahın delisi geliyorum gidiyorum ...level atlamış halde buluyorum seni :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bir sonra ki gelişimde titan saadet zinciri oluşturacaksın korkarım :KK70::KK70::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Dip not : eşimin desteği sonsuzdu canikom ... Mr. değnek her zaman in :KK8::KK8::KK8:
Yakandan destek işteeee

Anlamıyorsunuzzzzz

Gözlerin açık değil ausummmm

Nasılsa şişkolaşacak gebe kalacak diye destek olurmuş gibi yapıyorduuuu

Değnek ouuuttttt uzaylara kadar oyttttttt

Miu in kalbinin dibine kadar in ulan :rolleyes:

Anamm yine kaptan değişmiş :KK45:
Ausencia Ausencia ablam bir takvim görüyorum sende :KK57:
Nevroşum da kilo veriyor :KK53:
Deynepte diyet yapıyor, bu gözler daha neler görecek :KK53:

Oyyyyyyyyyyyyy Allahımmmmmmmmmmmmmmmmm Lunyaaaaaaaam gelmişşşşşşşşşş :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Kuzum sana çoooooooooooook kızgınım aslında :sinirli::KK62: amaaaaaaa gebe ve minnoş bir kadın olarak üzerinde şiddet uygulamayacağım şu an da :KK68::KK68::KK68: iyi ki geldin :KK68: gitmeeeeeeee :KK19:

Bu arada evet Nevreste Nevreste harika diyet yapıyor :KK19: deynepnaz deynepnaz :confused::confused::confused::confused: no comment :KK70:

Yakandan destek işteeee

Anlamıyorsunuzzzzz

Gözlerin açık değil ausummmm

Nasılsa şişkolaşacak gebe kalacak diye destek olurmuş gibi yapıyorduuuu

Değnek ouuuttttt uzaylara kadar oyttttttt

Miu in kalbinin dibine kadar in ulan :rolleyes:
Kocam.dun saat alıp gelmiş gönlümü almak için yine out mu miuuu

Back
X