- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Yani menim hala iğrenç miGüzel menü hem de çok
Yazdım işte tanam mıgerçekten de güzel menğ
beokolili yumurta nasıl oluyosa
harika menü işte
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani menim hala iğrenç miGüzel menü hem de çok
Yazdım işte tanam mıgerçekten de güzel menğ
beokolili yumurta nasıl oluyosa
harika menü işte
![]()
En çok seni seviyorum en çok seni en çok sen zayiflattin beni kocam hih sen innn hadi mutlu ol bakalım kıskanç miu en uykucu en kıskanç
Hiçbirşey yapmazsan nasıl geçecek türkan?
Allah Allah yaaa
Yap diye bisürü şey sıraladım sana neden yapmıysun da acı çekiyosun![]()
Aaaa ne ağlıyorsun hemen ...
Tabii ki eşimi seveceğim ... beni el üstünde tutan anasını seveceğim desene ..hemen bir teslimiyet![]()
Sporun da çok iyi menğn de harika kiiii
valla çok beğendimmm
![]()
Sen iyi ki doğmuşsun biricik kaptanicemiz![]()
İnşallah canım olacak bu defabaşladım çok şükür ve fre vermedim tözünü artıracağım buranın çok muamutluyum
![]()
Her gün onun günüYahu miu aslan burcu değil mi ?
Nasıl doğum günü oluyor365 gün doğum günü kutlatır o
![]()
Sorma aus ne cekiyoruz elinde. Kiskanclikta çığır actiiYahu miu aslan burcu değil mi ?
Nasıl doğum günü oluyor365 gün doğum günü kutlatır o
![]()
İnşallahİnşallah canım olacak bu defa![]()
Her gün onun günü![]()
Sorma aus ne cekiyoruz elinde. Kiskanclikta çığır actii
Evet lütfen sopayla dovuyor bizi
Sizi çok yalnız bırakmamam lazıım![]()
Evet lütfen sopayla dovuyor bizi![]()
Seni çok göremiyorum bundenkte gelmiyoruz bu hafta Allah nasip ederse mezun olacağım rabbim senden razı olsun senin hikayenle tanıştığım gün umut oldun sonra tam burada olmayacak dediğimde araniza kabil ettin sen benim hayatımda çok büyük bir yere sahipsin artık korumada buradayım hep buradayım ama içimden yazmak geldi sana bugün bu kilodaysam senin emeğin çok büyük 73.5 kilodaydim senin hikayini okuduğumda bugün 51.6 çok ama çok teşekkür ederim ne olur hakkını helal et bana binlerce kez rabbim senden razı olsun allahım hep mutlu etsin seni
Sizi çok yalnız bırakmamam lazıım![]()
Hep kiskanclik hep beni sevin kimseyi sevmeyen korkuyoruz burada birine kalp gondermeyeDayağa karşı değilimyiyene sopa felsefesini severim
Ama böyle kocalarınızdan soğutma ..bi ayaklandırma falan ...tırstım![]()
Ne kodesi ban mi yedinnnBeni gören vaaamı?
kodesteydim yeni çıktım
Seni çok göremiyorum bundenkte gelmiyoruz bu hafta Allah nasip ederse mezun olacağım rabbim senden razı olsun senin hikayenle tanıştığım gün umut oldun sonra tam burada olmayacak dediğimde araniza kabil ettin sen benim hayatımda çok büyük bir yere sahipsin artık korumada buradayım hep buradayım ama içimden yazmak geldi sana bugün bu kilodaysam senin emeğin çok büyük 73.5 kilodaydim senin hikayini okuduğumda bugün 51.6 çok ama çok teşekkür ederim ne olur hakkını helal et bana binlerce kez rabbim senden razı olsun allahım hep mutlu etsin seni![]()
Sağol hemşom ...bu kendimi tutmuş halim
aynen ya
spor candır, yapmayan patlıcan
tekrar geçmiş olsun, Allah şifa versin
maşallah maşallah
diyetteyken bende reddediyordum kattiyen tadına dahi bakmıyordum
Başarı hikayesi canım istersen sende okuNe hikayesi merak
ettim