- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
Beni gören vaaamı?
kodesteydim yeni çıktım
ayy ben kendimi göremiyorum ki artık

24 saat üzerine girdim sen düşün artık .. cumadan beri sadece 3 mesaj yazmıştım az önceye kadar

ne kodese yavrum , sen demirleri kırarsın ... prangaları sökersin ...sana kodes mi işler
Seni çok göremiyorum bundenkte gelmiyoruz bu hafta Allah nasip ederse mezun olacağım rabbim senden razı olsun senin hikayenle tanıştığım gün umut oldun sonra tam burada olmayacak dediğimde araniza kabil ettin sen benim hayatımda çok büyük bir yere sahipsin artık korumada buradayım hep buradayım ama içimden yazmak geldi sana bugün bu kilodaysam senin emeğin çok büyük 73.5 kilodaydim senin hikayini okuduğumda bugün 51.6 çok ama çok teşekkür ederim ne olur hakkını helal et bana binlerce kez rabbim senden razı olsun allahım hep mutlu etsin seni![]()

canım benim gelişin benim içinde bir ilkti ... normalde yapmadığım bir şeydi .. ama sende ki azim ..istek öyle bir yansımıştı ki , yok desem sanki öyle arada kaynayıp gidecektin başka yerlerde ... o motiveni koklayıp hissedemeyecekti başkaları ...
Çok iyiydin ..sen çok iyiydin yani .. biz sadece bir omuz , bir destek ...bir ara gazı

tabi ki de burdasın ... stressiz sıkıntısız çok güzel koruyacak ... hatta senden korkum bu kadar hızlı olmasa da korurken 1 kilo daha verecek gibisin 1 ayda falan