Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Regli öncesi yapmadım her türlü şüpheye karşı malesef 2 haftadır yürüyüş dışında bir hareketim yok ama inşallah cumadan itibaren başlıyorum :KK60: 15 de kalma artır derim :rapci:
arada 20 de yapıyorumda zorluyo,sen yapıyomusun demiştim cevap vermemişsin gözümden kaçmadı :KK59:
hadi bakalım sende başla :KK49::spor:formunu koru:süslü:

Maşallah yazısı çok güzelmiş:nazar:,özenilmiş.Fikir de güzelmiş.İnallah öğretmenin şekeri yoktur :eek:

İkisi de değil :) ya bimin ki. Ya bingo ya başka uygun markalar. Ben çok kullanıyorum çünkü :KK66:
Sanki Nare83 Nare83 sıvı mı koyu çamaşır suyu mu demek istedi gibi algıladım ben :KK64:
Bimin çamaşır suyu gerçekten güzel .

Bugün 7 kasım güya 65 olacaktım bugün :KK11: evlilik yıl dönümü de bugün :kusmuk: tabi ki kutlamıyorum. Mümkünse ki mümkün odun da bir şey yapmasın. Hayatımın hatasını yaptığım gün neticede :duduk:
İnşallah yeni seneniz huzurlu ,mutlu geçer Eflal.

23172721_1904957796188678_3019771140681888863_n.jpg

Maşallah yazısı çok güzelmiş:nazar:,özenilmiş.Fikir de güzelmiş.İnallah öğretmenin şekeri yoktur :eek:

Sanki Nare83 Nare83 sıvı mı koyu çamaşır suyu mu demek istedi gibi algıladım ben :KK64:
Bimin çamaşır suyu gerçekten güzel .

İnşallah yeni seneniz huzurlu ,mutlu geçer Eflal.

evet aslında sorumda ki amaç oydu fıs fıs lı şişeşere dolduruyorum ben çünkü
rahat oluyr

evet aslında sorumda ki amaç oydu fıs fıs lı şişeşere dolduruyorum ben çünkü
rahat oluyr
Aynen ben de sıvı olanı fıs fıslı şişeye koyuyorum ,tezgaha ,lavaboya falan sıkıyorum.İkisi de olmadan olmuyor.Sıvı olanı kullanın diyordu bir uzman,özellikle mutfakta illa kullanacaksanız.Çünkü koyu kıvamlı olanlar köpüklü,durulaması zor .

Aynen ben de sıvı olanı fıs fıslı şişeye koyuyorum ,tezgaha ,lavaboya falan sıkıyorum.İkisi de olmadan olmuyor.Sıvı olanı kullanın diyordu bir uzman,özellikle mutfakta illa kullanacaksanız.Çünkü koyu kıvamlı olanlar köpüklü,durulaması zor .

ay ben domestos alıp birde sulandırıyorum ahahah
ikea dan fıs fıs şişesi aldım

Back
X