- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
kahvaltı
1-2 lokma peynir
az roka
iş yerinde 1 dlm peynir çay
ara
az sütlü türk kahve
öglen 16:00
2 etimek
1 kutu ayran
peynirli salata
Mortisko bu az deilmi kız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kahvaltı
1-2 lokma peynir
az roka
iş yerinde 1 dlm peynir çay
ara
az sütlü türk kahve
öglen 16:00
2 etimek
1 kutu ayran
peynirli salata
Ay ben onu içemiyorum kokusundan bir kere denedim bir daha tövbe ama iyi eksi getirmiştiVicdan icin pazardan her turlu yesilligi topladim![]()
Uğraşmak :)Eflalim bence sen o odunu yontarsin amaaaaa pek ugrasmak istemiosun gibi hissediyorum
Bende şimdi piairiyorum canım sabaha hazır olsun çok ugrastiriyor akşamdan yapmak mantıklı geldi banaVicdan icin pazardan her turlu yesilligi topladim![]()
Ne kadar eksi de hele bu kadar otu bi tencerede görünce moo diye ses geldi icimden tirstim haaAy ben onu içemiyorum kokusundan bir kere denedim bir daha tövbe ama iyi eksi getirmişti
Ama kelebek sever
Sen neden pas vermiyor Sun mortime sessiz sedasız ilerliyorsun tirsiyorum senden7 kasım menüsü
Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta, peynir, roka, tere, 1 dilim çt ekmek
Ara: 1 muz
Öğlen : Kabak yemeği, 2 minik baget, pul biberli yoğurt
Ara: 2 gün kurusu, badem
Akşam : 3-4 çatal haşlanmış patates, pul biberli yoğurt (çocuklara yaptığım poğaçanın içidir patates )
Su: 2 litre, 2 kupa bitki çayı (kiraz sapı, mısır püskülü, hibiskus )
@MiuLego
Whiteblacklife
Çok güzel menü keşke benim olsaaaa7 kasım menüsü
Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta, peynir, roka, tere, 1 dilim çt ekmek
Ara: 1 muz
Öğlen : Kabak yemeği, 2 minik baget, pul biberli yoğurt
Ara: 2 gün kurusu, badem
Akşam : 3-4 çatal haşlanmış patates, pul biberli yoğurt (çocuklara yaptığım poğaçanın içidir patates )
Su: 2 litre, 2 kupa bitki çayı (kiraz sapı, mısır püskülü, hibiskus )
@MiuLego
Whiteblacklife
Aaa etiket yaptım ya. Bu aralar keyfim yok o da sana denk geldi :)Sen neden pas vermiyor Sun mortime sessiz sedasız ilerliyorsun tirsiyorum senden
Ya sen beni öldürüyırsun hahahahahaCanım di mi ıh hı hıh(Kemal Sunal gülme smileyi)
Ben evlilik yıldönümünü de kutluyorum @MiuLego nun .Müstakbel evlilik yıldönümün kutlu olsun Miu
O zaman kaban istiyorum..Netten beğeneyim de faturaya senin adrese yollayayım.
Kandırıkçı Miu.Ben de doğum gününü bilemedik diye üzülmüştüm
Yani diyete başlama günü mü?
Ekmeği kestim ,t ekmeği yiyorum ,kola yerine de soda içiyorum
Geçen gün benim de aklıma geldi bu fikir,kafamız aynı çalışıyormuşBir de bacaklarımız aynı çalışsa daha güzel olacak
Senelerce oğlumu tek çocuk büyüttüm.Kızımla arasında 14 yaş var.İnan bana tek çocuk ta yorucu.Şimdi mesela çocukların birbiri ile vakit geçiriyor,arkadaşlık ediyor.Tek çocuk olunca daha çok ilgi bekliyorlar.Canım sıkılıyor dedikçe,keşke kardeşim olsaydı dedikçe kahroluyorsun.