Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

F32018D0-824B-4D9B-AB4F-4B9AB81398D1.webp

Merhaba kizlar iki gundur giremiyorum moralim acayip bozuk oglum hasta iki gundur aglamaktan bogazlari yara oldu gorumcem bizde dun hic uyumadim gunduz desen misafir daha bu saat oldu ayaktayim oglumu guc bela yeni uyuttum benimde uyuturmu bilmiyorum cocugu sanki ben hasta etmisim gbi. Sozler soyluyolar gorumcemin oglu ikide bi dovuyo oglumu onlarla hic bas edemiyorum zaten ne yone donecegimi sasirdim

Ne güzel bir tablo ne güzel anılar :nazar: ama haksızlık senin destekcin cok benimse eşim yanımda nutella yiyor hem de benim kepek ekmeklerimle
Bu eşler diyet kırıcı zaten benimkine eve alma paketli gıda diyorum arada alıyor :(
Bide sen.yeme diyor sanki ona zarar değil
Bizim evde tv yok spor bitince kızların çizgi filim saati ondan bitsin diye pek gayretliler
Rabbim sanada benimkiler gibi bir destekçi nasip etsin

Merhaba kizlar iki gundur giremiyorum moralim acayip bozuk oglum hasta iki gundur aglamaktan bogazlari yara oldu gorumcem bizde dun hic uyumadim gunduz desen misafir daha bu saat oldu ayaktayim oglumu guc bela yeni uyuttum benimde uyuturmu bilmiyorum cocugu sanki ben hasta etmisim gbi. Sozler soyluyolar gorumcemin oglu ikide bi dovuyo oglumu onlarla hic bas edemiyorum zaten ne yone donecegimi sasirdim
Takma o sözleri hiç bir anne cocugu hasta olsun istermi en nefret ettiğim durumdur zaten cocuk hasta canın sıkkın bide bu tavırlar hasta oluyorum
Gorumcen çocuğuyla ilgilenmiyormu cocuk sataşması olur ama uykusuzluk fena yabancı değilmiş misafir gündüz cicuk uyuyunca sende yat dayanamazsın hatta cocuga baksın yani ben olsam bakarım

Geçmiş olsun gorumce meseleleri zor iş

Bu eşler diyet kırıcı zaten benimkine eve alma paketli gıda diyorum arada alıyor :KK43:
Bide sen.yeme diyor sanki ona zarar değil
Bizim evde tv yok spor bitince kızların çizgi filim saati ondan bitsin diye pek gayretliler
Rabbim sanada benimkiler gibi bir destekçi nasip etsin

Takma o sözleri hiç bir anne cocugu hasta olsun istermi en nefret ettiğim durumdur zaten cocuk hasta canın sıkkın bide bu tavırlar hasta oluyorum
Gorumcen çocuğuyla ilgilenmiyormu cocuk sataşması olur ama uykusuzluk fena yabancı değilmiş misafir gündüz cicuk uyuyunca sende yat dayanamazsın hatta cocuga baksın yani ben olsam bakarım
Amin bir onceki gün kavanozun yarısını yemiş dün eve geldim hemen diyor ki sen mi yedin. Evet ise götürdüm yedim getirdim çılgın ya elimi kavanozuna bile surmem. Bu arada ilk defa kavanozuna elimi surmuyorum onu farkettim. Normalde yerdim kesin.

Amin bir onceki gün kavanozun yarısını yemiş dün eve geldim hemen diyor ki sen mi yedin. Evet ise götürdüm yedim getirdim çılgın ya elimi kavanozuna bile surmem. Bu arada ilk defa kavanozuna elimi surmuyorum onu farkettim. Normalde yerdim kesin.
Bu nutella fena arabistanda esim sürekli alıyordu bende yiyordum ama cok kilo aldırdı simdi biz eve almiyoruz.artık o tür yiyecekler

Arabistan da görev mi dini vecibe nedeniyle mi kaldiniz orda çalışma şekli çok farklı saatleri
yok canım eşim öğretmen m.e.b. okulları var orda sınav ve mülakatı kazandı gittik 5 sene nasip eden rabbime şükür
çalişma takvimini genelde meb göre uyarlıyorlar biraz da oranın kuralları mesela haftasonu takvimi cuma cumartesi tatildi müfredat kitaplar meb den orada cok türk var onlar ailelerini götürebilsin aile birlği saglansın diye yoksa bizim gittğimiz yerde okul açılana kadar eş ve çocuklar tr kalmış buda büyük sorunlara yol açmış

Benim eşim de öyle bi de bana siparis veriyor. Sanki beni deniyor.
okadarını da yapmasın ya ben olsam almam
destek olması lazım bizim bir aekadaş kilo verdi hamile kaldı bir kızı var şimdi vücud yağ oranı direk hormonları etkiliyor oda günde 2 lt kola içerdi su yerinede içerdi cocuk aşkına bıraktı

Back
X