Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana güvenim tam nevom
Evet nevocum sabah yumurtalı ekmeksiz kahvaltı kalan zamanda acıktıkça çorba içiyorsun
Ooooo gece kuşu ahu ip atlıyordu durmuyordu yakıyordu yağlarıııııı![]()
İyi geceler herkeseee![]()
Hayırlı geceler
Bu eşler diyet kırıcı zaten benimkine eve alma paketli gıda diyorum arada alıyorNe güzel bir tablo ne güzel anılarama haksızlık senin destekcin cok benimse eşim yanımda nutella yiyor hem de benim kepek ekmeklerimle
Takma o sözleri hiç bir anne cocugu hasta olsun istermi en nefret ettiğim durumdur zaten cocuk hasta canın sıkkın bide bu tavırlar hasta oluyorumMerhaba kizlar iki gundur giremiyorum moralim acayip bozuk oglum hasta iki gundur aglamaktan bogazlari yara oldu gorumcem bizde dun hic uyumadim gunduz desen misafir daha bu saat oldu ayaktayim oglumu guc bela yeni uyuttum benimde uyuturmu bilmiyorum cocugu sanki ben hasta etmisim gbi. Sozler soyluyolar gorumcemin oglu ikide bi dovuyo oglumu onlarla hic bas edemiyorum zaten ne yone donecegimi sasirdim
Geçmiş olsun gorumce meseleleri zor işMerhaba kizlar iki gundur giremiyorum moralim acayip bozuk oglum hasta iki gundur aglamaktan bogazlari yara oldu gorumcem bizde dun hic uyumadim gunduz desen misafir daha bu saat oldu ayaktayim oglumu guc bela yeni uyuttum benimde uyuturmu bilmiyorum cocugu sanki ben hasta etmisim gbi. Sozler soyluyolar gorumcemin oglu ikide bi dovuyo oglumu onlarla hic bas edemiyorum zaten ne yone donecegimi sasirdim
Amin bir onceki gün kavanozun yarısını yemiş dün eve geldim hemen diyor ki sen mi yedin. Evet ise götürdüm yedim getirdim çılgın ya elimi kavanozuna bile surmem. Bu arada ilk defa kavanozuna elimi surmuyorum onu farkettim. Normalde yerdim kesin.Bu eşler diyet kırıcı zaten benimkine eve alma paketli gıda diyorum arada alıyor
Bide sen.yeme diyor sanki ona zarar değil
Bizim evde tv yok spor bitince kızların çizgi filim saati ondan bitsin diye pek gayretliler
Rabbim sanada benimkiler gibi bir destekçi nasip etsin
Takma o sözleri hiç bir anne cocugu hasta olsun istermi en nefret ettiğim durumdur zaten cocuk hasta canın sıkkın bide bu tavırlar hasta oluyorum
Gorumcen çocuğuyla ilgilenmiyormu cocuk sataşması olur ama uykusuzluk fena yabancı değilmiş misafir gündüz cicuk uyuyunca sende yat dayanamazsın hatta cocuga baksın yani ben olsam bakarım
Bizde 3görümceyiz geline sormak lazım:)Geçmiş olsun gorumce meseleleri zor iş
Bu nutella fena arabistanda esim sürekli alıyordu bende yiyordum ama cok kilo aldırdı simdi biz eve almiyoruz.artık o tür yiyeceklerAmin bir onceki gün kavanozun yarısını yemiş dün eve geldim hemen diyor ki sen mi yedin. Evet ise götürdüm yedim getirdim çılgın ya elimi kavanozuna bile surmem. Bu arada ilk defa kavanozuna elimi surmuyorum onu farkettim. Normalde yerdim kesin.
Benim 4 tane var bir sorun yasamiyorum ama yaşamak istemem. Beni çiğ çiğ yiyebilirler. Allah var kotuluklerini gormedimBizde 3görümceyiz geline sormak lazım:)
Ama ben onu severim Allah için
Benim eşim de öyle bi de bana siparis veriyor. Sanki beni deniyor.Aslinda aburcubur almayı baya azalttik bana kalsa hic almayacağım da neyse arada aliyor yine eşim
yok canım eşim öğretmen m.e.b. okulları var orda sınav ve mülakatı kazandı gittik 5 sene nasip eden rabbime şükürArabistan da görev mi dini vecibe nedeniyle mi kaldiniz orda çalışma şekli çok farklı saatleri
ne oldu iyimisin
okadarını da yapmasın ya ben olsam almamBenim eşim de öyle bi de bana siparis veriyor. Sanki beni deniyor.