Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

okadarını da yapmasın ya ben olsam almam
destek olması lazım bizim bir aekadaş kilo verdi hamile kaldı bir kızı var şimdi vücud yağ oranı direk hormonları etkiliyor oda günde 2 lt kola içerdi su yerinede içerdi cocuk aşkına bıraktı
Ben de yoksa 10 yildir sadece hamile kaldigim zamanlarda kilo veriyorum bu sefer kalmadan verecegim. Ilk cocugu kaybettikten sonra yaptigim ilk sey 1 litre kola ocmek oldu. 3 ay icmemisim ki nasil guzeldi tadi ozaman. Simdi ben istemiyorum ve icmeywcegim. Kola olmayinca cips de yemiyorum baglantili hepsi. Kola olmazsa pizza da yok. Ayranla sadece saglikli seyler yiyesim oluyor

Ben de yoksa 10 yildir sadece hamile kaldigim zamanlarda kilo veriyorum bu sefer kalmadan verecegim. Ilk cocugu kaybettikten sonra yaptigim ilk sey 1 litre kola ocmek oldu. 3 ay icmemisim ki nasil guzeldi tadi ozaman. Simdi ben istemiyorum ve icmeywcegim. Kola olmayinca cips de yemiyorum baglantili hepsi. Kola olmazsa pizza da yok. Ayranla sadece saglikli seyler yiyesim oluyor
:super: evet yanlış yanlışı çekiyor mıknatıs misali doğru da doğruyu

Günaydın
34-gif.1318281

Bu eşler diyet kırıcı zaten benimkine eve alma paketli gıda diyorum arada alıyor :KK43:
Bide sen.yeme diyor sanki ona zarar değil
Bizim evde tv yok spor bitince kızların çizgi filim saati ondan bitsin diye pek gayretliler
Rabbim sanada benimkiler gibi bir destekçi nasip etsin

Takma o sözleri hiç bir anne cocugu hasta olsun istermi en nefret ettiğim durumdur zaten cocuk hasta canın sıkkın bide bu tavırlar hasta oluyorum
Gorumcen çocuğuyla ilgilenmiyormu cocuk sataşması olur ama uykusuzluk fena yabancı değilmiş misafir gündüz cicuk uyuyunca sende yat dayanamazsın hatta cocuga baksın yani ben olsam bakarım
Bakar cok iyidir de benim icim rahat etmiyo oglu uyutmuyo cunku uykusuz kaliyo oglum bu yuzden basini bekliyorum

ne oldu iyimisin

inanılmaz zor uyandım
gözlerimiii açamadımmmmmm

1 ayimi evde gecirmeyi isterdim. Sadecs 1 ay calismasam evde olsam kendimi iyi hisseserim gibi geliyor. Yorgun hissediyorum resmen

çakıl hangi sektördesin
bende bu yıl 1 hafta izin yaptım veee
cidden bende isteridm bir ay izinlli olmayı
okadar yorgunum ki bünyem perişan olduuu:mad::mad::mad:

nehirnil111 nehirnil111
P.tesi= 1000 ip atlama +33 dk hiit
365 puan
Sali= 2 saat tempolu=300
@MiuLego
Not ettim çiçeğim:KK76:
Nabıcan sen o doğum gününde gelmesini istediğin çikilatları acabaaaa:işsiz:anlatsana biraz:işsiz:
Yüzüne bakacağım nasıl güzel parlıyorlar diye :KK75::ıslık::KK70:
Nilişkom bugğn hiç giremedim okuldan dolayı

Çoook özlüyorum seni ve begüşümü atışmalarınızı okumayı:KK36:
Bende çok özlüyorum :KK60:
nehirnil111 nehirnil111 dün 8 km yürüyüşüm var.bi saat tempolu bir saat temposuz yazalım tam süre tutamadım.yani 180 point ptesi
Ekledim kuzum:KK37:
Kitabı bitirdimmmmmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Hangi kitaptı memnun kaldın mı kaptanım :KK37:Bende bugün yarın siyah kanı bitiriyorum karanlığın elli tonuna geçeceğim :KK8::rolleyes:

Back
X