Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sağlıklı besleniyorum ..evet .... ama çoooooooook yiyorum .. mesela akşam yemeğinde 1 tabak çorba içtim ... ardından hayalimde sadece ıspanak yemek vardı ... ama ben dolu doluuu iki tabak ıspanak yedim .. yoğurtla yemiyorum diye de üzerine peynir rendeledim :21::21::21: yarım kilo ıspanak yemişimdir :rolleyes:

şimdi de meyve yiyorum ... 2-3 ondan 4-5 dlm bundan :KK73:

Sağlıklı besleniyorum ..evet .... ama çoooooooook yiyorum .. mesela akşam yemeğinde 1 tabak çorba içtim ... ardından hayalimde sadece ıspanak yemek vardı ... ama ben dolu doluuu iki tabak ıspanak yedim .. yoğurtla yemiyorum diye de üzerine peynir rendeledim :21::21::21: yarım kilo ıspanak yemişimdir :rolleyes:

şimdi de meyve yiyorum ... 2-3 ondan 4-5 dlm bundan :KK73:
Afiyet olsun ohhhh iyi yapıyorsun ohhh hamişime yarasın be

Hahaahaha ay ne güzel dertler ne güzel yaaa maşallah

Demedin bana :KK42:tamam ben de bıraktım hadi hergün de menü paylaşıyoz başladık ulen

Hadi bakalım karbonlar siz mi büyüksünüz biz mi:rolleyes:

Yaaaaa evet maşallah zayıflamışsın çok güzel

Mutasyon bu :skandal::skandal::skandal::skandal:

Maşallah be hem de kocamanında :KK53:hedef kilonda iyice güzelleşecek harika görünüyor eski halinden eser yok:süslü:
Bugun yazmayayım kaptanim saat 3ten sonra karbon hic yemedim ama 3 e kadarda karbonun anasını aglattim o yuzden yarindan itibaren duzenli menu vereyim bide olaki kacamak bile yapsam yazayim... sumdi bugun menu yazarsam miller ohaaa:oha::oha: der ;))

Menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir
5 zeytin

Öglen
1 kase kara vicdanli
1 kase yogurt

Aksam
1 kase kara vicdanli
1 kase yogurt
Spor:1 saat tempolu yürüyüş
Su:2 lt
Dukan iceceği

@MiuLego
Kara vicdanlı :D

Na kadan da vicdanlar rahat bu menüyle :D

Hadi yarasın nevom eksiler getirsin aminnn

Bugun yazmayayım kaptanim saat 3ten sonra karbon hic yemedim ama 3 e kadarda karbonun anasını aglattim o yuzden yarindan itibaren duzenli menu vereyim bide olaki kacamak bile yapsam yazayim... sumdi bugun menu yazarsam miller ohaaa:oha::oha: der :KK66:)
Yok yok yarından itibaren yazıyoruz zaten adaaaaa

Aaa anlatmayi unuttum bugun saat 16.00 gibi mutfagi su bastiii .... ayyy kombinin borusu patlamisss şırıl siril tazikli sicak bi su geliyor actim dolabı fışkırıyor mutfak su icinde kaldi esimi aradim cabuk gel evi su basiyor dedim vana alartmanin alt katinda 5m kar inene kadar antreyi su basardi orada bi vana gibi bisey gördüm onu cevirdim kapandiii ama hali mutfak su icinde kaldı.... ya ben spordayken olsaydi parkeler gitmisti antreye doğru su akıyordu ustum başım su.... esim geldi haliyi cikardik balkona...mutfağın suyunu cekene kadar yoruldum....boyle bi macera yaşadik. @MiuLego o yuzden teklifini gec gördüm :KK66:))

Back
X