- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah canımcanım yol ödemidir .
geçer inşallah ..vicdan iyi bir tercih olmuş ..sabaha o artı 800 gidip üzerine az biraz eksi bile görebilirsin
bi çığlık senfonisi de sana
Ayıpsın
Sporda çekişiriz ... diyette hiç şansın yok
fasulyeden sana bu
![]()
Aşk olsun sus aramizda
canım yol ödemidir .
geçer inşallah ..vicdan iyi bir tercih olmuş ..sabaha o artı 800 gidip üzerine az biraz eksi bile görebilirsin
bi çığlık senfonisi de sana
Ayıpsın
Sporda çekişiriz ... diyette hiç şansın yok
fasulyeden sana bu
![]()
Yok yok otur dinlen yürüyüş yap sen yarınİki gün zaten salı çarşamba kuzum 1005 er point de artık tek yarın var liste var cosamam ki yoksa cossam miii
Mİuuu hala sinyal çaktı geliyoooooAnasının karnından bana el kol yapıyor yiyecem o kolu ama dişimin kovuğunu da doldurmaz![]()
Türkaaaaaannnn @Candysugar ben oldum ulan birinci diye birincilik konuşması yapacaklarmış koş türkaaaannnnnn
Onun bir tahtı mı vardı acep
Afiyet olsun ohhhh iyi yapıyorsun ohhh hamişime yarasın beSağlıklı besleniyorum ..evet .... ama çoooooooook yiyorum .. mesela akşam yemeğinde 1 tabak çorba içtim ... ardından hayalimde sadece ıspanak yemek vardı ... ama ben dolu doluuu iki tabak ıspanak yedim .. yoğurtla yemiyorum diye de üzerine peynir rendeledimyarım kilo ıspanak yemişimdir
şimdi de meyve yiyorum ... 2-3 ondan 4-5 dlm bundan![]()
Öyle yapacağım hala gelsin diye zıplayıp durdum ip dışında da kafa bi milyon onun sayesinde ama geliyor inşallah yarına tam olurumYok yok otur dinlen yürüyüş yap sen yarın![]()
Çünki otura otura 80 kiloyu gördüm çokçaSen niye oturmuyorsun o totonun ustume de hele ne güzel sinsi ilerliyordum
Trip atmak tınlamamak işe yaracak demiştimMİuuu hala sinyal çaktı geliyooooo
Bugun yazmayayım kaptanim saat 3ten sonra karbon hic yemedim ama 3 e kadarda karbonun anasını aglattim o yuzden yarindan itibaren duzenli menu vereyim bide olaki kacamak bile yapsam yazayim... sumdi bugun menu yazarsam miller ohaaaHahaahaha ay ne güzel dertler ne güzel yaaa maşallah
Demedin banatamam ben de bıraktım hadi hergün de menü paylaşıyoz başladık ulen
Hadi bakalım karbonlar siz mi büyüksünüz biz mi
Yaaaaa evet maşallah zayıflamışsın çok güzel
Mutasyon bu
Maşallah be hem de kocamanındahedef kilonda iyice güzelleşecek harika görünüyor eski halinden eser yok
![]()
Kara vicdanlıMenümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir
5 zeytin
Öglen
1 kase kara vicdanli
1 kase yogurt
Aksam
1 kase kara vicdanli
1 kase yogurt
Spor:1 saat tempolu yürüyüş
Su:2 lt
Dukan iceceği
@MiuLego
Yok yok yarından itibaren yazıyoruz zaten adaaaaaBugun yazmayayım kaptanim saat 3ten sonra karbon hic yemedim ama 3 e kadarda karbonun anasını aglattim o yuzden yarindan itibaren duzenli menu vereyim bide olaki kacamak bile yapsam yazayim... sumdi bugun menu yazarsam miller ohaaader
)