Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaa anlatmayi unuttum bugun saat 16.00 gibi mutfagi su bastiii .... ayyy kombinin borusu patlamisss şırıl siril tazikli sicak bi su geliyor actim dolabı fışkırıyor mutfak su icinde kaldi esimi aradim cabuk gel evi su basiyor dedim vana alartmanin alt katinda 5m kar inene kadar antreyi su basardi orada bi vana gibi bisey gördüm onu cevirdim kapandiii ama hali mutfak su icinde kaldı.... ya ben spordayken olsaydi parkeler gitmisti antreye doğru su akıyordu ustum başım su.... esim geldi haliyi cikardik balkona...mutfağın suyunu cekene kadar yoruldum....boyle bi macera yaşadik. @MiuLego o yuzden teklifini gec gördüm :KK66:))
Geçmiş olsun adaaa

2 ay kadar önce de aynı şey bize oldu ödümüz koptu heryer su :KK34:inanılmaz sinir bozucu

Aaa anlatmayi unuttum bugun saat 16.00 gibi mutfagi su bastiii .... ayyy kombinin borusu patlamisss şırıl siril tazikli sicak bi su geliyor actim dolabı fışkırıyor mutfak su icinde kaldi esimi aradim cabuk gel evi su basiyor dedim vana alartmanin alt katinda 5m kar inene kadar antreyi su basardi orada bi vana gibi bisey gördüm onu cevirdim kapandiii ama hali mutfak su icinde kaldı.... ya ben spordayken olsaydi parkeler gitmisti antreye doğru su akıyordu ustum başım su.... esim geldi haliyi cikardik balkona...mutfağın suyunu cekene kadar yoruldum....boyle bi macera yaşadik. @MiuLego o yuzden teklifini gec gördüm :KK66:))
Geçmiş olsun canım...İyi ki evdeymişsin:(

Boşver sen kuzum Biz oynarız . Hayırlı haberlerle gel inşallah:dua:

Şair burada diyor ki ben leslie bacıyla yürüyecem bahane arıyordum...:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: İvit bence bahaneye gerek yoh... 1 yk pirinç ne la. Yanlış yönlendirme olmasın da kaçamak yaptığına değmez:süslü:
Nebileyim. Ben pirinci cok severim. Aslinda pek bi kacamak da sayilmaz. Simdi 20 dak kosuyla o da aradan cikar

Çok güzel menü efserim senin meta zaten doymayı seviyor ekmek işin şakası

Ama yarın yersen dayağın gerçeği gelir he. Bugğnkğ menğnğ çoook beğendim.

Gelelim en önemli konumuza :KK53:cumayı yatış için ayırttın mı kendine :rolleyes:

Mis mis daha ne olsun :rolleyes:

Maşallah menüne kuzum
Su yazmamışsın az mı içtin yine:KK62:

Bi de artık hiç spor yapmıyormusun kuzum
Bu kadar koşkusturmadan ve bu menüyle tartı halen eksi degil mecbur yatış olacak yoksa atamıyacagım :deli:

Diyetlerde makarna yok diye birşey yok aslında..kepekli makarna..sarımsaklı yoğurt ve pul biberle yağ koymadan gayet iyi bir diyet yemeğidir..öğlen yemek en uygunu...diyette karbonhidrat sıfır olmalı diye bi durum yok.,mesela Karatay lahmacunu önerir ve pidesi karbon sonuçta..

Bu arada nick değişikliği değilse hoşgeldin :KK200:
Benim doktorum 30 gr makarnaya yesillikli rokali domatesli salatanin üstüne veriyor tavsiye edilir çok doyurucu

Back
X