İnşaallah canımKara vicdanlı
Na kadan da vicdanlar rahat bu menüyle
Hadi yarasın nevom eksiler getirsin aminnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah canımKara vicdanlı
Na kadan da vicdanlar rahat bu menüyle
Hadi yarasın nevom eksiler getirsin aminnn
Geçmiş olsun adaaaAaa anlatmayi unuttum bugun saat 16.00 gibi mutfagi su bastiii .... ayyy kombinin borusu patlamisss şırıl siril tazikli sicak bi su geliyor actim dolabı fışkırıyor mutfak su icinde kaldi esimi aradim cabuk gel evi su basiyor dedim vana alartmanin alt katinda 5m kar inene kadar antreyi su basardi orada bi vana gibi bisey gördüm onu cevirdim kapandiii ama hali mutfak su icinde kaldı.... ya ben spordayken olsaydi parkeler gitmisti antreye doğru su akıyordu ustum başım su.... esim geldi haliyi cikardik balkona...mutfağın suyunu cekene kadar yoruldum....boyle bi macera yaşadik. @MiuLego o yuzden teklifini gec gördüm))
Hic oglesine. Yemek yapiyolardi canim cektiSebep?
Geçmiş olsun canım...İyi ki evdeymişsinAaa anlatmayi unuttum bugun saat 16.00 gibi mutfagi su bastiii .... ayyy kombinin borusu patlamisss şırıl siril tazikli sicak bi su geliyor actim dolabı fışkırıyor mutfak su icinde kaldi esimi aradim cabuk gel evi su basiyor dedim vana alartmanin alt katinda 5m kar inene kadar antreyi su basardi orada bi vana gibi bisey gördüm onu cevirdim kapandiii ama hali mutfak su icinde kaldı.... ya ben spordayken olsaydi parkeler gitmisti antreye doğru su akıyordu ustum başım su.... esim geldi haliyi cikardik balkona...mutfağın suyunu cekene kadar yoruldum....boyle bi macera yaşadik. @MiuLego o yuzden teklifini gec gördüm))
Kaç kilosun ki şu anBen 52 kilo olcaaaam
Evet evet kesin karar verdim olcam![]()
Çok iyi aynı ben
Nebileyim. Ben pirinci cok severim. Aslinda pek bi kacamak da sayilmaz. Simdi 20 dak kosuyla o da aradan cikarBoşver sen kuzum Biz oynarız . Hayırlı haberlerle gel inşallah
Şair burada diyor ki ben leslie bacıyla yürüyecem bahane arıyordum...İvit bence bahaneye gerek yoh... 1 yk pirinç ne la. Yanlış yönlendirme olmasın da kaçamak yaptığına değmez
![]()
Kaç kilosun ki şu an
Ben 56 lardayımAma daha alacak 2 kilom var
![]()
Bu kadar koşkusturmadan ve bu menüyle tartı halen eksi degil mecbur yatış olacak yoksa atamıyacagımÇok güzel menü efserim senin meta zaten doymayı seviyor ekmek işin şakası
Ama yarın yersen dayağın gerçeği gelir he. Bugğnkğ menğnğ çoook beğendim.
Gelelim en önemli konumuzacumayı yatış için ayırttın mı kendine
Mis mis daha ne olsun
Maşallah menüne kuzum
Su yazmamışsın az mı içtin yine
Bi de artık hiç spor yapmıyormusun kuzum
Benim doktorum 30 gr makarnaya yesillikli rokali domatesli salatanin üstüne veriyor tavsiye edilir çok doyurucuDiyetlerde makarna yok diye birşey yok aslında..kepekli makarna..sarımsaklı yoğurt ve pul biberle yağ koymadan gayet iyi bir diyet yemeğidir..öğlen yemek en uygunu...diyette karbonhidrat sıfır olmalı diye bi durum yok.,mesela Karatay lahmacunu önerir ve pidesi karbon sonuçta..
Bu arada nick değişikliği değilse hoşgeldin![]()
Canını bana bi kargola onla azcık konuşcazHic oglesine. Yemek yapiyolardi canim cekti
Bu kadar koşkusturmadan ve bu menüyle tartı halen eksi degil mecbur yatış olacak yoksa atamıyacagım![]()
Sağol canim coook şükür ettimmm ... düşünemiyorum bile evde olmasaydimmm offf offffGeçmiş olsun canım...İyi ki evdeymişsin![]()
Bende yaza kesin 60 olacagımBen 52 kilo olcaaaam
Evet evet kesin karar verdim olcam![]()
Kaç kilosun ki şu an
Ben 56 lardayımAma daha alacak 2 kilom var
![]()
Çok lazımdı
Evet resmen yikandi sicak suylaaa