Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oo harikasın eşinde hırs yaptırmak için söylemiştir erkekler bu kadar anlıyor diyetten :KK70:Olsun yine kavuşuruz elbet seninle sürekli gruplar dönüyor :KK37:

Elbet Birgün kavuşacağız :eek:
Unutma beni:KK45:
Hiper starlar da beni tahtımdan etmeye calisiyorlar:KK42:vermem kiiij

@masumm bende aynıyım ve gerçekten bıktım ya, harbi bıktım :KK34: bir haftadır kiraz sapı mısır püskülü hibiskus daha başka karışımlar içiyorum, yediğim ortada ve ciddi artı bezdim :( moralim dipte. Kahvaltı ettim günün geri kalanı elma olacak yine, yarın öğlene kadar aç aç spor yap bekle :KK34: ne yapıyım daha. Spor iki çocukla bu kadar oluyor, spora yüklensem bütün işler kalıyor, küçük çıldırıyor, akşam büyüğün ödev faslı zaten iki saat sürüyor. Akşam onlar yatınca yapamam benimki laf söyler çocuklar uyanacak napıyorsun diye. Offf dertliyim işte

Of bende kendimi iyi gidiyor sanırdım bende bu hafta dengesiLigimden 61 e kadar gördüm tartıda ama şükürler olsun bu sabah 58 gördüm kusurlu tabi yarına daha da inecek inşallah

İnşallah gidecek verilen bu kiloları ben bu hafta baya hırs yaptım kabızlık ta berbat bişey :(

Ohhhh gelsin sütun gibi bacaklar benim biraz göbek problemim var aslında bacakta ziade ama ona da iyi geliyor nasıl kaşınıyorum atlarken müthiş demek ki yağ yakıyorum

Zayiflama ilerledikçe gobek gidiyor bende kalmadı yağ dan verince gidiyor :)

Ohh mis gibi yesilsoganli maydonuzlu kivircikli 2 yumurta ile salata yaptım
1 dilim sadece ufacık börek yedim onuda saatlerce çiğneyerek
1 2 çatal yoğurt kaymağı 1 çay kaşığı da pekmez yedim ohhh
Öğlen de sadece taze fasulye yicem bi porsiyon bu kadar akşamda kuru kayısı incirle geliştiricem @MiuLego borege kızma valla 1 dilim dil ekmek yerine yedim
Kız börek ekmek yerine olur mu beyaz un yağ deposu. Perşembe ne ettin sen ama buna rağmen yarın eksi çıkarsan seni arkandan yanlışlıkla itebilirim aşağıya :KK70::KK53:

son günün hatrına yardırın minnaklar:KK53::rapci:

GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

:KK53:10 KASIM HEDEFLERİ:KK53:

Ahu060812 Ahu060812 (66.9) _________________________ hadi ahu hadiiiii ne yap ne et ben anlamam

Efser Efser (67.9) _________________ 67 ler hoşgeldi demeliyiz hala sonrası haftada

suspushanimcim suspushanimcim (59.5) ________________________ -1 net gelmeli.. takımı sırtlama sırası çünkü.. ne yapıp edip gelmeli.. spora asılmalı..

Bonus Bonus (96.5) ______________________________________ işte hedef -1 hedef zaten 500 ü artıydı geçen haftadan -1.5 net hedef

nar_cicegim nar_cicegim (64.2) ________________ takımı sırtlayacaklar bir diğeri.. daha çok spor ile olacak.. olmalı.. değişmeli birşeyler.. bu hedefi akla kazımalı.

@White1989 (50.5) ______________ yakışı sana be ..

Nego Nego (67.1)_____________________________ bu hedefi istiyorum eflalim.. üşenilmeyecek her gün spor yapılacak ip atlanacak

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle (57.3)__________________ -1 kilo açık ve net.. sen spor yapınca çok rahat olur..

Nevreste Nevreste (66.1)_________________________ tadından yenmez yahuuuu

S Sguat girls
(59.9)_________________________hoş geldin 5 lerrrrrrrrrr birdaha seni görmeyeceğiz 6 laaar

matematik61 matematik61 (77) ______________________ düz hesap yaptım taze listelim.

Cutemom007 Cutemom007 (58.2)_______________________________ artıları def etmeli bir hedef geldi

ecemavi ecemavi (66.3) ____________ o artılar hemen gitsin ececim hemen hemen.. hiç kalmasın kalıcı olmasın

Antepia27 Antepia27 (103.9) _________________________ geçen haftanın hedefi ile aynı. dokunmadım bile Fatma.

ada81 ada81 (69.2) ______________________ zor bir hedef değil adacım yaparsın kuzum

@masumm (64.7) __________________ ay hadi inşallah sendeki bu kararlılıkla olur banu

@daydream- (71.3) _____________ artılara bay bay diyip eksileri karşılama zamanı

Nefs Nefs (?)________________________

ErSeSi ErSeSi (66.7) ______________ fena artı ile geldin seda. bu hafta ekstra dikkat ve çaba ile fazlasını göndermelisin

kelebekolacam kelebekolacam (71.4) _____________________ dikkat etmezsen artılar yerleşir o yüzden hemen onları gönderip eksiye geçmeli

@Sherrysherrylady (74.9) ___________________ hala sonrası bu hedefe ulaşılmalı şeri

deynepnaz deynepnaz (64.5)_____________________________ nasıl güzel nasıl kolay hedef deynepcim.. belki de daha fazlası bile olur he ne dersin?

@Stepbystephappiness (51.8)_____________________________ 51 leri karşılayalım biz artık

@Ahmet esra (80)____________________________bu hafta az eksi geldi senden.. o yüzden haftayaki hedefin bol eksili ve ulaşılabilir bir eksi esracım..sıkı tut işi..

cakil80 cakil80 (88) _____________________________________ çakıl cıs cossuz geçirirsen metan iyi gibi sanki bu hedefe ulaşırsın canım

begum75 begum75 (58.2) ______________________ az kaldı 57 lereeeeeeeeeee.. spora aynen devam ama begüşüm

@_SARAYCA_ (60.5) ________________________ valla o meşhur saraycayı görmek istiyorum artık yaaaaaaaaaaaaaaaa

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Ausencia Ausencia ( :emir_bebek: ) ____________________ hedef belli:KK200:

Ohh mis gibi yesilsoganli maydonuzlu kivircikli 2 yumurta ile salata yaptım
1 dilim sadece ufacık börek yedim onuda saatlerce çiğneyerek
1 2 çatal yoğurt kaymağı 1 çay kaşığı da pekmez yedim ohhh
Öğlen de sadece taze fasulye yicem bi porsiyon bu kadar akşamda kuru kayısı incirle geliştiricem @MiuLego borege kızma valla 1 dilim dil ekmek yerine yedim
e zaten perşembeleri ekemek yemeyi yasakladıydım ben

Kız börek ekmek yerine olur mu beyaz un yağ deposu. Perşembe ne ettin sen ama buna rağmen yarın eksi çıkarsan seni arkandan yanlışlıkla itebilirim aşağıya :KK70::KK53:

Gidip kussammi:ıslık:
Ay ne biliyim sabah tartıda 800 eksi gördüm heyecanlandim:KK53:
Ufacicikti :olamaz:
Oglende sadece taze fasulye ben eritirimki onu:KK53:
of ya:KK17:

Menüyu de ekleyeyim kutsal perşembe ne de olsa bugün bizde yamuk olmaz
Uyanınca 1 cb kefir 2 kuru kayısı

Sabah 3 yk yulaf ezmesi 1 muz 10 yer fıstıgi bardak süt

Öğle Mantarlı et sote salata

Ara 1 armut 5 yer fıstığı

Akşam 4 yk nohut eklenmiş salata 3 yk yoğurt

Gün boyu yağ yakıcı cay
Tarif 1 limon 1 elma 1 kabuk tarçın 3 top karabiber 5 karanfil 1 çay kaşığı biberiye 1 lt su hepsini bi tencereye koyup 5 dk kaynatıp bütün gün içiyoruz
Öğle ile akşam yer değiştirdi efenim @MiuLego ipi de atladım bu arada

Gidip kussammi:ıslık:
Ay ne biliyim sabah tartıda 800 eksi gördüm heyecanlandim:KK53:
Ufacicikti :olamaz:
Oglende sadece taze fasulye ben eritirimki onu:KK53:
of ya:KK17:
kus da seni çiviliyle kovalayım

tamam sen sporunla eritirsin onu

ama perşembe olmamalıydı senin perşmbeler beni öldüreck:sinirli:

Back
X