Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nare83 Nare83 bende aynıyım ve gerçekten bıktım ya, harbi bıktım :KK34: bir haftadır kiraz sapı mısır püskülü hibiskus daha başka karışımlar içiyorum, yediğim ortada ve ciddi artı bezdim :KK43: moralim dipte. Kahvaltı ettim günün geri kalanı elma olacak yine, yarın öğlene kadar aç aç spor yap bekle :KK34: ne yapıyım daha. Spor iki çocukla bu kadar oluyor, spora yüklensem bütün işler kalıyor, küçük çıldırıyor, akşam büyüğün ödev faslı zaten iki saat sürüyor. Akşam onlar yatınca yapamam benimki laf söyler çocuklar uyanacak napıyorsun diye. Offf dertliyim işte
yavrum hala gelmiyor muydu? hala gelirken sen artı olmuyor muydun? bunu bile bile bu artıyım dertlenmesi niye

yavrum hala gelmiyor muydu? hala gelirken sen artı olmuyor muydun? bunu bile bile bu artıyım dertlenmesi niye
Geldi sabah. Hala aynıyım. Yok ben yanlış yapıyorum bir yerlerde. Gerçekten çok moralim bozuluyor tarif edemem :( bende takır takır her gün eksi görmek istiyorum, bende hedefe güzel güzel ilerlemek istiyorum :(

Ya basit belki ama dün öyle üzüldüm ki. Kaynım eltime çiçek almış doğum yaptı diye. Ne var bunda normali bu zaten demeyin. Evet o odun bile almış. Benimki iki doğumun da bile almadı istediğim halde evet almadı. Görünce buruklaştım işte. Ya çiçeği geçin bir ne bileyim minnet dolu gözle bakmadı, öpmesi vs doğum sonrası.
Bende bu adama iki çocuk doğurdun hem de binbir zahmetle oldu doğumlar.
Geçen yıl evlilik yıl dönümünde çiçek almıştı, iki tek gül çocukların adına birde kalpli yaprağı olan bir saksı çiçeği. O da nasıl oldu beyefendi akşam geldi hiç bir şey yapmamış, hamama gidicem dedi e dedim bugün evlilik yıl dönümü bari evde dur. ... gitti gece gelmiş çiçek. Ben o çiçeği napıyım daha ne değeri kaldı.
Bana her çiçek alması zaten büyük bir öküzlük sonucu olmuştur....
Off işte ne bileyim hormonlar heralde
Çocuklar da çok üzüyor bu ara doluyum
eflalim üzülme kuzum :(

Kizlar ben de bu sene ilk kez esime bi ogretmenler gunu hediyesi almak istiyorum. Ama ne alsam bilmiyorum.
Daha onceleri farkli gunler icin gomlek, cuzdan, atki falan almistim. Bir de esimin kalem koleksiyonu var:deli:
Peki ben ne alabilirim ki.
Eşin de öğretmen mi? Hım dur düşüneyim ben :KK66: birde genel olarak zevkleri ne canım? Giyim olarak düşünme sadece

Alemsinn yaaa... :deli:

:confused::confused::confused::confused:

Şimdi 2 şey sormak istiyorum kızlar. Geçmişi biraz okudum da bu vicdan nedir bir de evde nasıl ip atliyorsunuz gürültü olmuyor mu

hoşgeldin hatice...

Bir de ben hala adet olamadım 7 aydır doktora da gittim ama 1yili bile geçebilir dedi bildiginiz yöntem var mı bitkisel sistem ben çünkü az önce corekotu okudum mesela

yıllarca polikistik over ile mücade eden birisi olarak
civanperçemi tavsiye ederim sana
bir tutam sıcak suya atıp demliyorsun 6 ay boyunca ama mutlaka hergün iç

beslenmene dikkat et glisemin endeks özellikle
yiyeceklerin içinde bulunan şeker oranı ona dikkat et
şeker, beyaz un tüketmeee benim 25 yaşından sonra düzeldi
dogumdan sonraaa

:KK70::KK70::KK70:kopmak garanti efserrrr

Şimdi 2 şey sormak istiyorum kızlar. Geçmişi biraz okudum da bu vicdan nedir bir de evde nasıl ip atliyorsunuz gürültü olmuyor mu
vicdan detoks çorba canım sen yapma emziriyorsun

ip de ayakkabını giy çok ses çıkmaz evde
Bir de ben hala adet olamadım 7 aydır doktora da gittim ama 1yili bile geçebilir dedi bildiginiz yöntem var mı bitkisel sistem ben çünkü az önce corekotu okudum mesela
kilo verince olursun regl kuzum kilo da etkiler :)
Hiç değilim miu gerçekten bunaldım
bunaldın demenin de faydası yok ki eflalim

Kizlar ben de bu sene ilk kez esime bi ogretmenler gunu hediyesi almak istiyorum. Ama ne alsam bilmiyorum.
Daha onceleri farkli gunler icin gomlek, cuzdan, atki falan almistim. Bir de esimin kalem koleksiyonu var:deli:
Peki ben ne alabilirim ki.
puzzle al büyük beraber yaparsınız hem :)

Back
X