Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende oldum ilk 3 gün çok aşırı zor du yaa sürekli tansiyonum dusuyirdu bayılıyor gibiydim ama çok şükür çabuk toparlandim 1 haftaya rahat yuruyordum.. annem çok dolasinca kiziyordu git yat nazar Olcan normal doğum yapan bile yatıyor falan dedi :KK70: ama baş ağrısı felaket oldu 3ve 4. Gün :KK43:
Anestezin nasilsi bilmiyorum ben epidural oldum odaya cikar cikmaz titremem gecince bas agrisi olmasin diye bitter cikolata sade kahve ve su tuketmemi soylediler hemen.Hic yasamadim o yüzden.

Ben biraz hiiiiiiiiiç görmediklerimi dürteyim hele .... bana mı denk gelmiyorlar geçmişi okumuyorum diye ... buraya mı gelmiyorlar hiç bi bakayım :KK19:
aeben aeben im dilberim nerdesin canom ?

Sarayca Sarayca balparem , ne durumdasın ..bak perşembedeyiz :KK17::KK17: Antepia27 Antepia27 nın da sesi yok sanki ? çook iddialı idiniz nerelerdesiniz ?

Triplimelek Megi Triplimelek Megi mi hiçççççççççç görmüyorum , G Gunesinkalbi ausum nasılsın demiyor hiç :63: caytabagi caytabagi da girmiyor sanki ve Kajupi Kajupi deee .... :işsiz: ve bi de White Lily White Lily den hiç ses çıkmıyor sanki ?
la bak gebe gebe sizi merak ediyorum ...siz de gelin de sorun arada yahu ? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ErSeSi ErSeSi de görmüyorum hiç .... sedacım nasılsın ne alemdesin ?

Mortin gelemezse haftayada erteleriz bu hafta olir derse de uyar ama şöyle atışmalı çekişmeli olsun es girle ben ilgili morti severim zaten bizim beklentimiz neki bir guzel söz biraz ilgi

Benim esimde hiz hatirlamaz önemsemez kartın var git al diyor ne kadar romantik :KK43:
Onceleri kızıyordum trip atıyordum şimdi bende alıştım
Bide ogretmen ama asla çocukların dersiyle ilgilenmez bir iki denedik çatışma ortamı oluştu bende vazgectim kendim yaptiriyorum

Canını seviyorsan ayçiçeği hayatından çıkar zamanla sağlıklı.yağa alışırsın

Geçmiş olsun size zarar gelmemiş bence bunu düşünerek kızmaz sonuçta trafik anlık ne olacağı belli olmuyor insanlarda bi tuhaf bide trafik canavarları türedi
Benim kartım da yok her şey onda :KK45:

Ben biraz hiiiiiiiiiç görmediklerimi dürteyim hele .... bana mı denk gelmiyorlar geçmişi okumuyorum diye ... buraya mı gelmiyorlar hiç bi bakayım :KK19:
aeben aeben im dilberim nerdesin canom ?

Sarayca Sarayca balparem , ne durumdasın ..bak perşembedeyiz :KK17::KK17: Antepia27 Antepia27 nın da sesi yok sanki ? çook iddialı idiniz nerelerdesiniz ?

Triplimelek Megi Triplimelek Megi mi hiçççççççççç görmüyorum , G Gunesinkalbi ausum nasılsın demiyor hiç :63: caytabagi caytabagi da girmiyor sanki ve Kajupi Kajupi deee .... :işsiz: ve bi de White Lily White Lily den hiç ses çıkmıyor sanki ?
la bak gebe gebe sizi merak ediyorum ...siz de gelin de sorun arada yahu ? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ErSeSi ErSeSi de görmüyorum hiç .... sedacım nasılsın ne alemdesin ?

canım yazacak yüzüm yok, pazartesi -1 kg ile haftaya başladım bu sabah sabitim, :KK43: pro yapıyorum bakalım yarın neler olacak

canım yazacak yüzüm yok, pazartesi -1 kg ile haftaya başladım bu sabah sabitim, :KK43: pro yapıyorum bakalım yarın neler olacak

hafta sonunu süper geçirmişsin demek ... o gazla gelecektin buraya ..sürekli yazacaktın ki geri dönemene .
Ama ben çok geldiğini sanmıyorum .
bugün lütfen ve lütfen hatrım için , azıcık hatrım vara pro nu bozma ... çünkü sen bunu bozmaz yarına yine eksi 1 sin

hafta sonunu süper geçirmişsin demek ... o gazla gelecektin buraya ..sürekli yazacaktın ki geri dönemene .
Ama ben çok geldiğini sanmıyorum .
bugün lütfen ve lütfen hatrım için , azıcık hatrım vara pro nu bozma ... çünkü sen bunu bozmaz yarına yine eksi 1 sin
bozmayacağım, hatta tüm imkanları zorlayıp spor yapacağım :KK200: iyi ki varsın canım, bana öyle iyi geliyorsun ki,:KK68:

Mortin gelemezse haftayada erteleriz bu hafta olir derse de uyar ama şöyle atışmalı çekişmeli olsun es girle ben ilgili morti severim zaten bizim beklentimiz neki bir guzel söz biraz ilgi

Benim esimde hiz hatirlamaz önemsemez kartın var git al diyor ne kadar romantik :KK43:
Onceleri kızıyordum trip atıyordum şimdi bende alıştım
Bide ogretmen ama asla çocukların dersiyle ilgilenmez bir iki denedik çatışma ortamı oluştu bende vazgectim kendim yaptiriyorum

Canını seviyorsan ayçiçeği hayatından çıkar zamanla sağlıklı.yağa alışırsın

Geçmiş olsun size zarar gelmemiş bence bunu düşünerek kızmaz sonuçta trafik anlık ne olacağı belli olmuyor insanlarda bi tuhaf bide trafik canavarları türedi
Sagol canim yok kizmaz bisey olmaz ama pinpirikli baya kendisi
bozulmuştur sanırım ama bişiy demediii
ondan bi beklentim olmamması onu üzmüyor
bana deseki senden bi beklentim yok ben üzülürüm
ama umursamaz davranıyor
Oh rahatim demistir belki de. Erkek mantigi:deli:

Hayırlı olsun canım eltinin bebeği. Ben de sezaryen oldum.O kadar rahattim ki ilk gün ayağa kalktim 2.gün tuvalete fln kendim gidip isimi gorebiliyodum.Eve gelenler sen nasil ameliyatlisin niye yatakta degilsin diyodu.Normal doğum yapsam bubkadsr rahat olmazdim heralde.Kisiye göre bünyeye göre belki ameliyati yapan anestezi ekibi ve doktora göre bile degisiyor bu durumlar.Bebek sağlıklı olsun da nasıl doğarsa dogsun.

Arkadaslar cevap vermis zaten.vicdan bi corba detoks amacli ama sen yapma.İp de ses olabiliyo tabi.Ben komsum gunduz isteyken atliyorum firsat bulunca.Ama oglum 7 aylikken atladigimda sezaryen yerlerim agrimisti.Bi de ne kadar agirsan o kadar zor ve sakatlanma ihtimali var biraz kilo verince baslayabilirsin

Doktorun dediği gibi normal.ben olsam özellikle biseyler yapmazdim dogum sonrasi.

Sen ne güzel minnos diyon öyle yaaa kocana :KK70: :KK70:
Evet cok minnostur kendisi. Onu oyle seviyorummm:deli:

Bana uyar canim :KK66: bakalim mortim ne diyecek Daydream- Daydream-

Yalnizzz bu seferrrr esip gurlemiyecem gümbür gumbur geliyorum haberin olsun :KK73::KK6::spor:
Adacım Can'ımı çok sıkan üzen bir haber aldım bi akrabamla ilgili..bana müsade biraz..bunu içimde hazmetmem lazım..sağlıkla ilgili..şuan bu kafayla hiçbirşey düşünemiyorum.,

Back
X