- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Ah ahbazen çocuk olmadan ayrılmak en iyisi... Hakkında hayırlısı olsun
Onu bende yapıcam kistlerim hep onunla gitti benimde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Ah ahbazen çocuk olmadan ayrılmak en iyisi... Hakkında hayırlısı olsun
Onu bende yapıcam kistlerim hep onunla gitti benimde
Nilim nasılsın canımNasılsın kaptanım![]()
Aynen yaaa bende cook terledim yazın temmuzda doğum yaptım bi de lohusayken terleme çok iyidir. Ama ilkinde de spinal oldum Mart ayıydi aşırı titredim mevsime bağlı bence :))bende spinal oldum çook şükür çok iyi geçti çıktım bi kustum bitti sonra kalktım yürüdüm ...bide çook terledim millet üşüyormuş ben terle terle su gibiydim ....
ben nisanda doğum yaptım ama ığdır gibi bir yerde doğum yaptım yani soğuktu ona rağmen çoook terledim ..ben normalde hiç terlemeyen biriyim ama lohusa iken çook terledimAynen yaaa bende cook terledim yazın temmuzda doğum yaptım bi de lohusayken terleme çok iyidir. Ama ilkinde de spinal oldum Mart ayıydi aşırı titredim mevsime bağlı bence :))
Ol ama hep buralarda olacaksın o zamanOlsam mı ki
Hem sen hangi kilonu vereceksin ben onu merAk etmekteyim![]()
Hayır canım 4 tane de benim param yetmedi :)) 3.90Şaka mı yapıyorsun inanmıyorumSadece bu 2 tanesi mi var ne kadar
![]()
İçindeki sıkıntı feraha çıksın canımbugün çok keyifsizim
tartı hep yükselişte,bide içimde bi sıkıntı var nedense boğuyolar beni sanki
unutmadan dünkü sporumu söyliyim aslında bir önceki günle aynı 65 dakika eliptik+20dakika bölgesel egzersizler=320 point
bu akşam spor yapmıycam küstüm çünkü
ama sen üzülme ben seni her zaman çok seviyomki
![]()
Valla 4 ü 16 tl
CocoChanelmademoiselle canım o nasıl bir değişim ya bu kadar kısa sürede maşallah sana. Resimler arasında ki göbek farkını bulun gibi olmuş
![]()
Alemsinn yaaa...![]()
tmm kuzum hayirli olsun sagol her zaman burda ol emiSağol kuzum darısı başına şuan yeter balım sporla verdiğim daha az gösteriyor oda benim kocaya dert oldu ama buradayım daha balım 48 gorecegim daha ben ama biraz mola istiyorum
Sağol canim deynom darisi seninde başına insallah tez zamanda :) ❤❤❤Maşallah Cocom,ne güzel olmuşsun
,darısı başıma.
Benim reglde bayağıdır yok,ilaca başladım 2 haftaya gelecek,inşallah bayağı faydası olur bana
mı desem maşallah
mı desem bilemedim
Kara vicdanlı mıYapsam mı acaba diyordum ,sen sevmediysen ben hiç sevmem
Ayçiçekyağı olmaz mı,salatada zeytinyağını fazla sevmiyorum ben.Bir de kendi kaseme alıp bazen elma sirkesi de katıyorum ben
![]()
Triplim Megim iyiyim sen nasılsın asıl nerelerdesin bir gittin bıraktın bizleri daha gelemedinNilim nasılsın canım![]()
Hayır canım 4 tane de benim param yetmedi :)) 3.90![]()
Tabi ya fit olmak gibisi yokoyy yerim canim benim cok sagol darısı hepinize insallah,guzel olmus dimi
zayıflık gibisi yok valla
tmm kuzum hayirli olsun sagol her zaman burda ol emi![]()
Canım hemen gönder kalmamıştı sonunu aldım ben. Dur sitesine bakalım bu haftanın ürünü müTriplim Megim iyiyim sen nasılsın asıl nerelerdesin bir gittin bıraktın bizleri daha gelemedin
Aman Allahım koşmalıyım akşama misafir var ne etsem eşimi göndermeliyim derhalHer a101 de var mıdır
![]()
Valla 4 ü 16 tldiğer işine çöl üzüldüm
![]()
Hem de cep boy değilnehirnil111 .
Ahmet Ümit kitabı da vardı. Birde uçurtma avcısı yazarının onu istedim de 7 liraydı gem de cep boy