Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende iki gündür tanıyamıyorum kendimi,neden böyle saçma rakamlar görüyorum anlamış değilim,çözemiyorum çözemedikçe modum düşüyo

dünyanın sonu değil evet ama,dün akşam spora başlayabildiğimde saat tam 20:45 di,spor bitiyo saat oluyo 10:30

sabahın 7 sinden o saate kadar koştur çalış, 1 dk oturup dinlenemeden haydi spora kalk,eşimle doğru düzgün görüşemez olduk,o salonda ben odada spor yapıcam diye uğraş dur, eşimin yanına gidiyorum uyuya kalıyorum,karşılığı ney +++++++lar, bıktım artık :KK42:

külliyen bırakıcam bu spor diyet işini kıs kıs sonu artı,en azından yerimde artı gelir,psikolojim bozulmaz
biraz ara vermeye ihtiyacım var galiba

gel sarıl yinede sen,omuzunda azıcık ağlıyım:KK42::KK42::KK42:
Vücudun demek ki bu dönem durgunlaştı kendini kapattı diyete spora ya da topluyor bir anda bırakacak bence iyi gelecekse bir kaç gün spor yapma normal seyirde yemeğini ye sonra tekrar bakalım kuzum :KK8:Bak geçen hafta ben hiç dikkat etmedim diyet kafasından az çıkmıştım ama en iyi sonucu o hafta aldım sanırım stres de bildiğin şişiriyor :kızgın:Bu hafta da dikkatli değildim hani reglidir diye saldırmadım ama hafta sonu canımın çektiğini yemeye çalıştım ama direk regliyle artılar gitmiş ama dikkat ettiğim çok sıktığım hafta artı çıktığımda çok oldu yani yaptıklarımıza değil de bazen metaya ve vücudumuza bağlı bazı şeyler :KK19:Eşinle zaman geçir kafanı az uzaklaştır diyet kafasından derim gör bak iyi gelecek :KK60:

Omuzuma yaslan ama ağlama :KK37:

Ne demek canım iyi olacak kendine inan lütfen emzirmeyi avantaja donustur sakın suyu 3 litre altına düşürme o zaman sütten yana sikind çıkmaz 6 sonra yemek yada meyve yeme bol bol su iç daha hızlı vereceksin inan
6dan sonra yemek yememek birazcık zor gibi.zaten sutum çok yok benim birsürü ivir zivir şeyler yedim içtim düzen öyle tuttu.ama bugün bi deneyeyim bakalım fark olacak mi.suyu çok seviyorum şimdiden 3 olmuştur.

Selâmün aleyküm a dostlar:) Karnım şiş hala gelecek dört güne. Dün üç dört kaşık pirinç pilavı yedim. Sadece kahvaltıda ekmek yedim. Ama bu akşam mangal var. Sanırım yine ekmek yerim üç beş lokma :deli:
Yada yiyeyim mi miu :KK3:
Ben hiç mangalla ekmek yemem biliyor musun hem daha çok şişiriyor az tavuk et yememe sebep oluyor :deli:Salata az ye ekmek niyetine iş görüyor :KK70:

Ben hiç mangalla ekmek yemem biliyor musun hem daha çok şişiriyor az tavuk et yememe sebep oluyor :deli:Salata az ye ekmek niyetine iş görüyor :KK70:
Ya ben de aslında alışmıştım ekmeksiz mangala ama şimdi içgüdüsel olarak sanki yiyeyim gibi geliyor :D

bende iki gündür tanıyamıyorum kendimi,neden böyle saçma rakamlar görüyorum anlamış değilim,çözemiyorum çözemedikçe modum düşüyo

dünyanın sonu değil evet ama,dün akşam spora başlayabildiğimde saat tam 20:45 di,spor bitiyo saat oluyo 10:30

sabahın 7 sinden o saate kadar koştur çalış, 1 dk oturup dinlenemeden haydi spora kalk,eşimle doğru düzgün görüşemez olduk,o salonda ben odada spor yapıcam diye uğraş dur, eşimin yanına gidiyorum uyuya kalıyorum,karşılığı ney +++++++lar, bıktım artık :KK42:

külliyen bırakıcam bu spor diyet işini kıs kıs sonu artı,en azından yerimde artı gelir,psikolojim bozulmaz
biraz ara vermeye ihtiyacım var galiba

gel sarıl yinede sen,omuzunda azıcık ağlıyım:KK42::KK42::KK42:
Nacizane fikrim çalışıyor olsaydim bu kadar spor yapio esimle ayri vakit geçirmezdim.. haftanin 2 gunu yapardim spor. Diger gunler esimle çocuğumla zaman gecirirdim ama yediklerime dikkat etmeye devam ederdim...

Senin esin iyiymis ben aksam spor yapamam 1 gun yapsam 2. Gun esim isyan eder surati duser ve surekli laf soyler geliyorumda sanki birlikte mi oturuyoryz diye ... yeni doğum yapmıştım bebegin yanindan ayrılmıyordum esim gelince spor yapmay gectim 2 gun 3. Gunu bu boyle olmaz dedi ....o yuzden aksam spor yapanlara ben şaşırıyorum....

Ya şu profilimdeki kız gibi oturunca karnım midem katlanmasa, kollarım böyle kürdan gibi olsa:KK45:
o da olacak eflalim azcık sabır kuzum
Sabah okula gelirken servisin biri sıkıstirdi beni arabanin birine surttum biraz. Dun de bakim yaptirmistik:deli:
Neyseki adam bisey demedi ben de cocuk olunca. Biraz cizik var ama. Esime soylemedim daha:bicak:
Geçmiş olsun çiçeaaam Allah korumuş yahu

Günaydınlaaaaaaaaaaaaar :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkesler iyi mi bakalım :KK19:

Ooooo ooooo sen yat dur aus ...ahanda yine Perşembe gelmiş bile :halay::halay: Yarın Cuma ...locadan yerimi ayırttım Diyarbakır karpuzu göbeğimle ve fasulyemle :KK48:

Eveeeeeeeeeeet görüldüğü üzere bi enerji geliyor bana sağdan sağdan .... 3. ay doldu dolacak ya .... geçiyor sanki buhranlı bulantılar :KK49::KK49:

Neyse geçmişi okumadım tabii ki de :confused::confused::confused::confused:

Yalnız etiketlere alıntılara bakarken , Nare83 Nare83 banunun mesajı gördüm :KK70::KK70::KK70::KK70: çoook güldüm ya .... eşinin kafayı karşına alıp yediği yemek :KK70:

Yeni bir arkadaş gördüm , hatice901217 hatice901217 ...hoş geldin sefalar getirdin ... Aus ben .... 7.takım kendisi için çok özel ve önemli olan aus :)) Göz bebeğimi sevgili miu ya devredip emekliliğe ayrılan ve karnındaki fasulyesini büyütmeye çalışan :)) eski kaptan :KK19: çooook çok doğru yerdesin bunu bil ... sık sık gel yaz çiz ... sor sorgula :super:

Başkaaaaaaaaa ... @Candysugar türkan 6000 ip atlayacakmış :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: 10000 ile guiness rekorlar kitabına girer mi acep :cool:

Hmmmm bi de @eflalim canımın mesajlarını gördüm de puzzle parçalarını birleştiremedim :) eltisine mi üzülmüş ... eşine mi ?

Ayyy neyse @MiuLego canom sana da :KK3: var mı yaramaz bir durum :sopa:
o bana çıkan elini yirim enerjini yirim geçen bulantılarını yirim

yirim seni ulan tümden :KK74:

dün akşam tavuklu mantar sote yedim ve ayran içtim
bugün artıdayım bana akıl verin yaaa cuma cumartesi spor yapamıycam,bugündemi yapmasamki,acaba kaslarım mı şişki :KK42:
spora devam et begüşüm sen korumadasın listede olsan yapma bugün spor derdim.. tartıya da günlük çıkma kuzum haftada 2 kere iyidir.. moral bozma.. insanız vücudumuz canlı bir organizma içerde tonla faaliyet var bazen artu görünür ama yediğin ortada ödemdir o işte üzülme..

Ne zormus son 3 kiloyu vermek arkadas. Yapisti resmen. Yarin eksi gelmezse depresyona bile girebilirim. Hatta depresyona girip ne bulsam yiyebilirim.
@MiuLego nerdesin kaptan ?
Been o vicdansiz corbayi oglen ve aksam icmeye karar verdim. Insallah eksi gelir :silah:
ne kadar sabırsızsın sen yaaa:sinirli:yapıştı kaldı demen için aylar geçmesi lazım aylar:sinirli:

Senden bunları duymak ne güzel beeee

@MiuLego sabah tartida 50.9 girdi bu gözler:KK76::halay::halay::KK76:
kaç kaaaaçççç

bir daha söyleeeeeeeeeeeeeeeeeee

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:yaşasın vicdan yaşasınnnnnnnnnnnnnn yarına rekor mu geliyor neee:rolleyes:kim bilir yarın ne olucuk :rolleyes:
Menü vereyim
Tüm gün vicdansız vicdan çorbası
Su 4 litre olurrrr
@MiuLego
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:en sevdiğim yahu:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Coooookkk acimmmmma
Eve gidip olduren cazibeden icicem:deli:
vicdan çorbasına laf söyletmem :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

Off maşallah hatunlar. Sabahtan beriki geçmişi okudum olanı uyutup da ne güzel muhabbetiniz. Ama ou oku bitmedi.aksama ilk menümü vermek için sabirsizlaniyorum:KK16:
Hoşgeldin haticecim :KK19: En doğru yerdesin 7. takımla zayıflamak bir harika :KK54::KK54:
Ben geçen hafta mezun oldum 52.5 kiloyla :21::21:
Sende en kısa zmanda hedefine varacaksın inşallah :KK60:

6dan sonra yemek yememek birazcık zor gibi.zaten sutum çok yok benim birsürü ivir zivir şeyler yedim içtim düzen öyle tuttu.ama bugün bi deneyeyim bakalım fark olacak mi.suyu çok seviyorum şimdiden 3 olmuştur.
Süt yapan en güzel şey şu zaten gerisi teferruat yani 2 çocuğum var kızım 3 buçuk aylimti ben diyete basladigimda ve süt sıkıntı si yasamadim su marul kıvırcık tahin helvası bunlar süt yapıyor tahin helvası sabah 2 3 küp şeker büyüklüğünde yiyebilirsin ben ek gıdaya geçmeden tuketiyordum diyetteyken ölçülü ama ama en önemlisi su 6 yemek yemeyi kesersen ve suya yüklenirken sıkıntı yasamazsin

@Ausencia canım benim çok sevindim hatırlanmama :KK36:
Inan 1 aydır kafam hiç rahat değil oğlan çok hasta oldu o iyileşti derken kızım oldu sonra ben :KK43:
Tam iyileşiyoruz derken bazı aksilikler çıktı evden çıkmak zorunda kaldık. Pazar günü taşındık ve tek başıma iki çocukla ev toplayıp dizdim tekrardan.
Bugün rahatladım çok şükür :KK24:

Sen iyisin inşallah bebişte :anne:

Beni hiç hatırlamayan sevgi pıtırcığı @MiuLego ya da :KK12::63::KK12:

tam sopa çıkaracaktım kıyamadım hee..

kaç kere etiketledim ben seni gelmedin ki :KK42:

geçmiş olsun kuzum şimdi rahata çıkmana sevindim ama hep gel heppppppppppp

Back
X