Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kaç kaç.webp

deynepnaz deynepnaz kaçamak yapınca bu da :D

Ay bi uyumusum ben yine cocuk uyuyunca onun yemegini de yapmamisim kocam gelecek ona da yemek yok.Cocuk uyandi aldim salona geldim yine uyumusum. Mutfaga gidiyorum simdi.Ben ne yesem ki:işsiz:
kız mutfakta da uyuma sakın :D

ne ye bir kase yoğurt pul biber limon ve bir avuç çiğ kuruyemiş (10 çiğ badem mesela)

çiğ kuruyemiş yoksa bir meyve olabilir

Akşam arkadaşlarla olcam ben canlar giremeyebilirim merak etmeyin emi..

Gece de eve gidince direk uyuyabilirim (kafalar milyonsa:oops:)

yarın çıkalım dediler dedim yoooo dostum cumaları kapalıyım yarışma var :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:o yüzden bugüne ayarladım :KK8:

kafaaa niye milyonnnnnnnnnnnnnnnnn:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Nasılsın kaptanım :KK200:

iyiyim balparem , sen nasılsın ?

o bana çıkan elini yirim enerjini yirim geçen bulantılarını yirim

yirim seni ulan tümden :KK74:

yeme ...perşembe perşembe ödem yaparım :confused:

Ausencia Ausencia ne alaka hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç anlamadım ama görünce aklıma sen geldi.. niye ola ki :KK70:

ahahahahahahhahahh kız valla yaklaşık 45 dk önce yollayaydın aynı ben :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

yok hayatımda hiç asitli gazlı içecek sevmem , gittim markete illa ki niğde gazozu almaya :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: tabii tek gazozla gelmedim :sus::sus::sus::sus::sus::sus:

kız mutfakta da uyuma sakın :KK70:

ne ye bir kase yoğurt pul biber limon ve bir avuç çiğ kuruyemiş (10 çiğ badem mesela)

çiğ kuruyemiş yoksa bir meyve olabilir
Kuruyemis var da ben.yogurt sevmiyorum be mium yiyemem hayatta meyveli bile.Süt içtim ara ogunde.Yine icerim olma mi?

iyiyim balparem , sen nasılsın ?

yeme ...perşembe perşembe ödem yaparım :confused:

ahahahahahahhahahh kız valla yaklaşık 45 dk önce yollayaydın aynı ben :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

yok hayatımda hiç asitli gazlı içecek sevmem , gittim markete illa ki niğde gazozu almaya :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: tabii tek gazozla gelmedim :sus::sus::sus::sus::sus::sus:
Sana herşey serbest ausum ye kuzum sen yeee:KK53:
Ama ablamlardayim. Gecen haftaya nispeten baya zayifladigimi dedi. Sevindim. Bakalim tarti da aynisini diyecekmi ?
@MiuLego
tartı aynısını demese de sen biliyorsun ki o ödem veya başka bir şey geçici artıdır.. panik yok :)

Türkan sabaha kadan ip atlayıp kaynanasından azar işitmiş diyorlar:deli:
Ne istedim biliyor musun Ausencia Ausencia yulaflı hurmalı toplar yapıp kapına dayanayım. Kahveyle karşılıklı yiyelim ya a sen ye ben seni izleyim:KK15:
:110::110::110::110:
git git
:63::63::63::63:
dayan kapısına
:KK12::KK12::KK12::KK12:
zaten miu kim ki

:KK42:

Türkan sabaha kadan ip atlayıp kaynanasından azar işitmiş diyorlar:deli:
Ne istedim biliyor musun Ausencia Ausencia yulaflı hurmalı toplar yapıp kapına dayanayım. Kahveyle karşılıklı yiyelim ya a sen ye ben seni izleyim:KK15:

Kız geleydin hurmalı yulaflı toplardan daha başka ikramlarımda vardı :KK53:

Sana herşey serbest ausum ye kuzum sen yeee:KK53:

tartı aynısını demese de sen biliyorsun ki o ödem veya başka bir şey geçici artıdır.. panik yok :)

:halay::halay::halay::halay:

@MiuLego Miuuuuu menü bildirecez de mi ona göre arkadaşın getirdiği tatlılara elleşmeyecem:deli:
Allahını seven üstüme tarçın atsın. Ölüyorum tatlı deyu:skandal:
bildiricez tabi ben bugün başlıyom sen de söz verdin bi kere

sen bilin yani

bisürü yeni arkadaş var burda

kaptan yardımcısı da tatlıları gömmüş derler menüde görünce

oo o zaman biz de gömek derler

elimde kalırsın o zaman işte:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

sen bilirsin ama tabi yaniiiiiiiiiii:KK75:

Back
X