Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet bugün neler yaptım
SABAH yarım saat önce ılık limonlu şu Yumurtalı Menemen domates salatalık 1 tatlı kaşığı labne
ARA 3 mandalina 1 avuç fındık
ÖĞLE Ispanak yemeği
ARA 3 Ceviz yarım nar
AKŞAM 1 Kepçe mercimek çorbası 5 yemek kaşığı zeytinyağı pırasa bol yağsız salata yoğurt
SPOR 20 dakikalık iki defa eliptik bisiklet e bindim akşam eşim gelince bir defa daha binerim diye düşünüyorum.

Inşallah bugün başka hiçbir şey yemiycem bakalım süt ne olacak.
Teşekkür ederim herkese

Evet bugün neler yaptım
SABAH yarım saat önce ılık limonlu şu Yumurtalı Menemen domates salatalık 1 tatlı kaşığı labne
ARA 3 mandalina 1 avuç fındık
ÖĞLE Ispanak yemeği
ARA 3 Ceviz yarım nar
AKŞAM 1 Kepçe mercimek çorbası 5 yemek kaşığı zeytinyağı pırasa bol yağsız salata yoğurt
SPOR 20 dakikalık iki defa eliptik bisiklet e bindim akşam eşim gelince bir defa daha binerim diye düşünüyorum.

Inşallah bugün başka hiçbir şey yemiycem bakalım süt ne olacak.
Teşekkür ederim herkese
vaaay
güzel bir menüyle giriş yaptın menü yazmalara haticecim..

Çok beğendim canım hiç cıs cos yok tertemiz..

Menülerde öğünlerin saatlerini de belirtirsen iyi olur saatler önemli
Bir de içilen su miktarını da eklersen menünün en altına :)
Afiyet olsun . Yarın tartı günü canım.. sabah aç karna kıyafetsiz tartılıp buraya yazıyorsun emi unutma

Öyle D3 süt konusu çok psikolojimi bozdu benim var mi yok mu diye hala korkuyorum sanki geri gidecek gibi geliyor. Ama denince bugün. Şu anda akşam yemeği yiyorum. Birazdan toplu menu yazicam
Canım benim.ilk çocukta bende öyle olmuştum sonra kendini taniyorsun

kız ben onu iğde yazdı sandım trip yapıyodum ona cevap yazmadım :63:

Nare83 Nare83 yazılarınız aynı anam ben napaaam

akşam üzüm özü hüpleteceeem :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:alkol eşiğim düşüktür kafa yerinde olmazsa küt diye bayılırsam eve geçince:KK53:aşırı merak edersiniz o yüzden haber veriyorum:KK48:

hımmmm üzüm özüüüüüüüüüü oda pek yedirirrrr beeeeeeee
hemde hafta içi, bari hafta sonu olaydı:cool:

kilo-verme-ve-zayiflama-hareketli-resim-0068.gif

Yarın kilo bildiriminde temsili ben :KK53::KK53::KK53::KK53:

hımmmm üzüm özüüüüüüüüüü oda pek yedirirrrr beeeeeeee
hemde hafta içi, bari hafta sonu olaydı:cool:
yemem ki :KK53:normalde olsa çook yerim de banuuu

ama şimdi belki beyaz peynir 1-2 çatal ya da yoğurtlu semizotu 1-2 çatall :rapci::rapci::rapci::rapci:

ben onun yanında durmadan :KK14:o yüzden yemek aramıyorum :KK53:hem de ada81 ada81 e sözüm var diyetimi asla bozmam:rolleyes:

yemem ki :KK53:normalde olsa çook yerim de banuuu

ama şimdi belki beyaz peynir 1-2 çatal ya da yoğurtlu semizotu 1-2 çatall :rapci::rapci::rapci::rapci:

ben onun yanında durmadan :KK14:o yüzden yemek aramıyorum :KK53:hem de ada81 ada81 e sözüm var diyetimi asla bozmam:rolleyes:

üzüm özü iç diyetini bozma nasıl olacak başlı başınaaaaa
bozuyor o zaten yarın 5 lt su içmen lazım atmak için

kilo-verme-ve-zayiflama-hareketli-resim-0068.gif

Yarın kilo bildiriminde temsili ben :KK53::KK53::KK53::KK53:
oy yerim seniiiiiiiiiiiiii

senin kilona kaş göz yapanı elektrikli sandalyeye oturturum ben ausum üzülme

zaten onun hepsi fasulye kilosu ki:63:sende artı yok ki hepsi fasulye o kilonun:63:cümle alem bilir bunu benve :KK53:

ben tartılmamayı düşünüyorummmm yeminleeeeee:kızgın::kızgın:
:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
üzüm özü iç diyetini bozma nasıl olacak başlı başınaaaaa
bozuyor o zaten yarın 5 lt su içmen lazım atmak için
yok be az içerim zaten
bozmuyor bende benim bünye narin değil

içip ertei güne -500 uyandığımı biliyom :rolleyes:ama dediğin gibi sürekli su içerek :confused:

oy yerim seniiiiiiiiiiiiii

senin kilona kaş göz yapanı elektrikli sandalyeye oturturum ben ausum üzülme

zaten onun hepsi fasulye kilosu ki:63:sende artı yok ki hepsi fasulye o kilonun:63:cümle alem bilir bunu benve :KK53:

Aferinnnnnnnnnnnnnnnnnn işte örs üzengi çekiç üçlümün duymak istedikleri :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Canım benim.ilk çocukta bende öyle olmuştum sonra kendini taniyorsun
Benim 2. Ama:110:ilkini hiç emziremedim yok diye.ama bunda azmettim makinayla sagdım saat basi tahinler Malt içecekleri ne bulduyssm yedim içtim. Sonuç işte 90 kilo.ama pişman değilim vericem inşallah yardımlarınızla. ..

Back
X