- Emoji Skoru
- 47.341
- Puanlar
- 498
diyet konusunda değişik fantazyalarımızın olduğu doğrudurAman yarabbi kizlar siz ne olmussunuz boyle.Nasil bir fantazidir bu.Karin guruldamala![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diyet konusunda değişik fantazyalarımızın olduğu doğrudurAman yarabbi kizlar siz ne olmussunuz boyle.Nasil bir fantazidir bu.Karin guruldamala![]()
Kaptanicem senin duan kabul olur.
Bana bi dua etsen bi el sürsen.
Cok ama cok ihtiyacim var ya.
Su son bi kac kilo gözümde büyüdü dag oldu sanki![]()
Ben rüyamda serbetli bulasik sunger tatlisi gormustum hatirliyon mu yine bu gece gorebilirim![]()
Bunuda hatırladımBiliyordum işte siz ikiniz bir araya gelince böyle yiyecektiniz. Bundan sonra evlere şafak baskınları düzenleyecem
Iğde bu da efsane ya![]()
Benimde bı rüyam vardı
Yerde hamburger ler dolanıyor
Üstüne atlayıp kapanın olacak hamburger diyorlar ,
Bende atlayıp yakaliyorum
Heyecanla bı kalkıyorum ki benimki marul![]()
Uyarim igde bendede degisik fantazyalar vardiyet konusunda değişik fantazyalarımızın olduğu doğrudur![]()
Birakmadim cok sukur de suan cok vicdan yaptim.
Aaaa aaaa nisadan mı duyuyorum ben bunları ?
Yok ya ... hesabı hacklenmiş .
Nisa ... girdiği yoldan hedefe ulaşmadan dönmez .
Zorda gelmez .
Yaparım evvelAllah der yapar .
Ha ben okurum üflerim :) o ayrı ...
Ama nisa bırakmaz ki zaten .
Açlıktan başım dönüyorBenimde karnım gurulduyor![]()
Bej de istiyorum o fantaaazidendiyet konusunda değişik fantazyalarımızın olduğu doğrudur![]()
Demi ! Birinci sınıfa giden anneler var onlarıda düşünmek lazımKaptan ozet gecmeye bir gonullumu bulsa ne
Colugumuz cocugumuz var nasil okuyak burayi biz![]()

Yediği domates salatalıkla bir Akdenizli ailenin yıllık salata ihtiyacı karşılanırdı @Sarayca![]()
Canım kaptanım nasılsın öpüyorum seni. Allah sağlık sıhhat versin.
O son kilolar gidince birde hafifliyorsun ki suspushanım sanki diyet boyunca o bir iki kilo ağırlık yapmış sanaBirakmadim cok sukur de suan cok vicdan yaptim.
Bide ilk zamnlardaki gibi gitmiyor.
Zorlanmaya basladim artik.![]()
Birakmadim cok sukur de suan cok vicdan yaptim.
Bide ilk zamnlardaki gibi gitmiyor.
Zorlanmaya basladim artik.![]()
Görmedim aaaaa geçmişe bakamıyorum son zmanalarda dur bulayım
Kııız deli.güldüm buna heeeeee
Bende seni kocaman öperim ki
Fasulyemin fotosunu koydum gördün mü :)
İlyas Salman la şener şen gibi fantazya atistirirsiniz siz şimdiUyarim igde bendede degisik fantazyalar var![]()
De ayrı![]()
Bende 1.sinifa gidiyorum canimDemi ! Birinci sınıfa giden anneler var onlarıda düşünmek lazımyazı görmek istemiyorum midem bulanıyor artık
![]()
Yat uyu bence begüm canımAçlıktan başım dönüyor![]()