• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım takimim size birsey danismak istiyorum kizmazsaniz:oops:kışlık botum yok hic.bi tane alip bi kac sene giyerim diyorum.sizce şu botlardan hangisi guzel yardimci olur musun.boyum 1.58 haaa ona gore çizmeler onerirseniz iyi olur:KK53:

Eki Görüntüle 2070851 Eki Görüntüle 2070852 Eki Görüntüle 2070853 Eki Görüntüle 2070854 hem kisasi hem uzunu :))

Ay hepsi güzel ama hep aynı model himm mmmmmmm ben botta siyah tercih ederim sonuncu güzel

afiyet olsun canım. yoğurtlu buğday nasıl oluyor? çorba falan değil de mi. yoğurdun içine haşlanmış buğday mı ekleyip yiyorsun?
Evet kuzum teble diyolar Hatay'da. haşlanmış buğday yoğurt azıcık tuz biraz da su katılıyo cacık kıvamında oluyo

Sagil kaptanicem ne olduysa dizine topalliyor cocuk ya :anne:
menu paylas dicektim ama gordum menunukaptanicem temizsin temiz :KK36:

nasallah menuye :nazar:

Temizim :KK200:
canim cok zor ya bisey de diyemiyorum Allah guc versin sana :dua:

Evetttt temizimmm :halay:Suan sicak su iciyorum dirilişin baslamasini bekliyorum :KK66:) bu hafta cuma kilomu merak ediyom haftalar sonra ilkez başlıyor gibi hissediyorum kendimi....

Ohom ohom menum

Sabah 1.5 dilim tb ekmegi peynir 5 6 zeytin 1 haslanmis yumurta domates salatalik

Toplanti arasinda arkadaslara hadi bize gidip kahvalti yapalim dedim oglen de kahvalti yaptim oyuzden
Oglen 2 dilim tb ekmegi 1 yumurta kadar kasarli yumurta 1 2 dilim peynir 5 6 zeytin

Aksam 150 gr kadar kusbasi et kavurma 1 bardak ayran 1 kase salata

Spor jillian level 1
Su cok icemedim ama sisem yanimda yatana kadar bitecek 1.5 lt sabahkilerle de 2.5 ancak olur toplam
@MiuLego
Ve hic yeme dusuncesi ve istegi yok sukurler olsun sagolun kizlar gercekten sayenizde @masumm @Sarayca @begum75 @ada81 unuttuklarim var sanirim onlar da ve tabiki tum takim arkadaslarim :KK15::KK15::KK15:
Ama en cok kaptanicem@miulego:KK15::KK15::KK15::KK200::KK200::KK200::KK200:

Aksamcilar çetesi :cool:
Temizim looo:halay:
19:30 da dükkanı kapattım

Kaydettim efser çok teşekkür ederim:KK15:
@masumm bağırsak tamiri için almak lazım

Aksamcilar çetesi @nehirnil111 kuzusu temiz olduğu nu bildirdi :halay:
Çok mu guzeliz yahu :halay::KK200:

Hemi de en temizindennnn

Koklamadım bile cıs cos :rolleyes:

Belgen olduğunu söylemesen iş için gittiğin yerlere?

Allah menünün güzelliğine hele
Hele o eski makbuştan eser kalmayışına
O minnoş diliyle yazışlarına
Git kocan öpsün seni bu gece izin veriyom he öyle dadlusun kocalara ölüm sloganımı sende askıya aldım:confused:

Tek öğüne 3 dilim ekmek çok.. günün geri kalanını niden yemediğini de biliyorım.. sakin kalıp fos diye sönmeni bekleyeceğiz efserim

Ada ba yıl dımmmmmmmmmm

Yemek saatleri dahil ba yıl dımmmmm

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Temizimmmmm :halay:

Son sayfayı görünce çok canım çekti böyle yazmayı napim :deli:

temizim, temizsin, temizizzzzzzzz :halay:

Canım takimim size birsey danismak istiyorum kizmazsaniz:oops:kışlık botum yok hic.bi tane alip bi kac sene giyerim diyorum.sizce şu botlardan hangisi guzel yardimci olur musun.boyum 1.58 haaa ona gore çizmeler onerirseniz iyi olur:KK53:

Eki Görüntüle 2070851 Eki Görüntüle 2070852 Eki Görüntüle 2070853 Eki Görüntüle 2070854 hem kisasi hem uzunu :))
Cocooo orijinal harley se bu botlar asla alma çok çok ağır oluyorlar inanılmaz rahatsız..

Orjinal değilse tabi ki kısa boyyy ve siyah renk
Ikin oruç tutunca bugün bir ara orucumda zannetim :rolleyes:
Demek orucum zannetmesen 6-7 dilim ekmek gömecektin:rolleyes::sinirli:

Hemen menumu yaziyorum
Sabah 1 haslanmis yumurtali zeytin peynir beyaz cay
Oglen de kizlar kahvalti yapti ben de peynir salatalik atistirdim cayin yaninda, cis cos yemedim . Elime verilen kizartmaya noooooo dedim.
Basim cok agriyordu tum gun disardaydim. 8.30 gibi bi kase corba ictim tavuk corbasi, az once de 1 bardak portakal suyu ictim esim sıktı hazir degil.
Dunku menum de soyle ki
Sabah 2 haslabmis yumurta, zeytin peynir, yesil cay
Ara turk kahvesi biraz kuru dut
Oglen tavada 2 yumurta, 1 dilim tb ekmek, 1 bardak tarcinli sut
18.00= 5-6 cinekop ile biraz rendelenmis havuc, nar eksili( evde bisey kalmamis, yesillik falan)
Menulerim boyle bebegim
@MiuLego

Alıstım biraz moralimde bozuk inişli cıkıslı kilo meselesinden yemek istemiyorum şuan :KK43:
ben bir türlü denge tutturamadım. yeterli uyku uyumamam ve wc sorunu güne yansıyor. sanırım diyetimi bu ikisi çok etkiliyor. sabah öğlen iyi. ama akşam bozuyorum.
sen maşallah çok güzel kilo verdin. gerisi de gelir canım üzülme

Su kocam beni sonunda deli edecek 1 kilo balık tutmuş geliyorum balık yiyelim diyor bu saatte ben yemem devam bi ton laf ayy kış geldi balık derdi laz usagini ne olacak işi gücü balikkkk
En azından balık yiyen bi eşin var. Benim eşim tutmayı sever ama yemez asla:bicak:

Cocooo orijinal harley se bu botlar asla alma çok çok ağır oluyorlar inanılmaz rahatsız..

Orjinal değilse tabi ki kısa boyyy ve siyah renk

Demek orucum zannetmesen 6-7 dilim ekmek gömecektin:rolleyes::sinirli:
299 liraymis canim mium cok fazla geldi bana ama bilemedim.5 sene götürür beni diye düşündüm.gercekten cok mu ağır harley giydin mi sen daha once ben giymedim bilmiyorum :(

Hadi ben de kalkip bi 30 dak daha kosayim. Bu da bugun fazlasiyla yedigim cevizlerin serefine gelsin. 49 gormezsem tartida cildirabilirim o derece yani :skandal:
Çıldırmaaa gayet iyi eksi görüyosun zateb boş yere çok eksi isteme :duduk:
Sağol balim uzun cizme kisa boyluyum ya kötü durmaz demi :)
Boyunu keser kötü durur kokoşum
Su kocam beni sonunda deli edecek 1 kilo balık tutmuş geliyorum balık yiyelim diyor bu saatte ben yemem devam bi ton laf ayy kış geldi balık derdi laz usagini ne olacak işi gücü balikkkk
Onu laz uşağını alırken düşüneceğuddinnnn:KK53:
Temem kuzum öyle yaparım yarın :KK5:
Yiyim seni dur hele:kk77:
Hemen menumu yaziyorum
Sabah 1 haslanmis yumurtali zeytin peynir beyaz cay
Oglen de kizlar kahvalti yapti ben de peynir salatalik atistirdim cayin yaninda, cis cos yemedim . Elime verilen kizartmaya noooooo dedim.
Basim cok agriyordu tum gun disardaydim. 8.30 gibi bi kase corba ictim tavuk corbasi, az once de 1 bardak portakal suyu ictim esim sıktı hazir degil.
Dunku menum de soyle ki
Sabah 2 haslabmis yumurta, zeytin peynir, yesil cay
Ara turk kahvesi biraz kuru dut
Oglen tavada 2 yumurta, 1 dilim tb ekmek, 1 bardak tarcinli sut
18.00= 5-6 cinekop ile biraz rendelenmis havuc, nar eksili( evde bisey kalmamis, yesillik falan)
Menulerim boyle bebegim
@MiuLego
Menüler harikaaaa:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

299 liraymis canim mium cok fazla geldi bana ama bilemedim.5 sene götürür beni diye düşündüm.gercekten cok mu ağır harley giydin mi sen daha once ben giymedim bilmiyorum :KK43:
Harley giydim koko.. fiyatına bakılırsa evet orijinal.. inanılmaz ağır ayak hamallığı bildiğin.. hiç rahat da değil.. asla alma

299 liraymis canim mium cok fazla geldi bana ama bilemedim.5 sene götürür beni diye düşündüm.gercekten cok mu ağır harley giydin mi sen daha once ben giymedim bilmiyorum :KK43:

Kız ben 50 ye aldım siyah 4 senedir giyiyorum daş gibi:KK45:

Canım mium yaaa hemende anliyon keser dimi boyumu uzun olani :)) iyisimi kisa ve siyah galiba

Fazla kilom cok sayilmaz ya , o yuzden belki de verememisimdir diye gecip duruyor aklimdan :(

Evleninceye kadar ben balık yemedim hiç sevmem de ilk hamileligeme kadar oda dışarda yedi hamilelikte doktor yemesi şart diyince onun işine geldi o bu gün balık yiyor odun ama bu saatte balık yenir mi yaa hadi kendi yesin benden ne istiyorsun be adam

Back
X