Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sereyimmm di miii:KK53:
Eşim diyor nasul diken üstündesin ...rahat ol ..ne güzel yayılıyoruz :KK70:
Ya dedim ya kapı çalsa biri gelse ... he diyo zaten hep süorizzz diye kapıya dikilip çılgın süprizler hazırlayan akrabalarımız var :KK70::KK70:
Relaks kadın relaks diyor .

Olacam inşallah çoook amin
:dua:

ahahaha dogru söylüyorrrr degnek enişte
ya zaten bizim türk milletinn ömrü ya biri gelirse ile geçiyor
lan şu biri için yaşıyozzz resmen:rolleyes::-):-)

İnşaallah canım amin

A ha ha ada anne bir alem :KK70:

Ben ödem tutuyorum canım öğlene kadar 500 iniyor hatta 1 kilo indiği bile oldu. Liste için yoksa hayatta aç durmam :confused:
İnşallah görürsün canım kaç yaşında

Ay sağol canım ben kendimi hiç öyle hissetmiyorum :KK51:
Annem alem bizimle yarışır.. tövbe sesimiz çıkmaz cunku yemiyor deli deliyi görürse sopasını saklar misali... anneye saygıdan falan susmuyoruz haa tırsıyoruz ondan...:KK70::KK70:

Annem alem bizimle yarışır.. tövbe sesimiz çıkmaz cunku yemiyor deli deliyi görürse sopasını saklar misali... anneye saygıdan falan susmuyoruz haa tırsıyoruz ondan...:KK70::KK70:
:KK70::KK70: benim annem çok sessizdir fazla sessiz ezilir hep. Evlatlarından bile çekinir, babam çok despot ama onu da ben alt ediyorum :confused:

Benim kv gondereyim ausum çat kapı habersiz gelir ev temizse çamaşır bulaşık makinası içine bakar oralar pis mi diye:rolleyes::confused::confused::rolleyes::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ayyyy benimki de öyleydi . Sürekli çat kapı gelirdi :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Sonra bi ayar verdim :cool: artık desturla geliyor :KK70::KK70::KK70:

Ayyy makineme bakar dedin akşıma geldi ... kk da arkadaş yazmıştı . Kv bulaşık mak. Içini kontrol ederken yakalamış ... kaynana kem küm çakmak arıyordum da demiş :KK70::KK70::KK70::KK70:

Domestos kısımları benimmm haaa ben birakmam domestosumu kimseyee:KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Domestossuz temizlik temizlik değil :KK70:

ahahaha dogru söylüyorrrr degnek enişte
ya zaten bizim türk milletinn ömrü ya biri gelirse ile geçiyor

lan şu biri için yaşıyozzz resmen:rolleyes::-):-)

He yaaaaa sorma :KK14:

O his olmasa mok götürecez belki de :KK53::KK70:

Ayyyy benimki de öyleydi . Sürekli çat kapı gelirdi :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Sonra bi ayar verdim :cool: artık desturla geliyor :KK70::KK70::KK70:

Ayyy makineme bakar dedin akşıma geldi ... kk da arkadaş yazmıştı . Kv bulaşık mak. Içini kontrol ederken yakalamış ... kaynana kem küm çakmak arıyordum da demiş :KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Domestossuz temizlik temizlik değil :KK70:

He yaaaaa sorma :KK14:

O his olmasa mok götürecez belki de :KK53::KK70:
Direk pis bak kenarında leke var bulaşık makinesi neden yağlı
Ayy eşim kv ben misafirler falan oturuyoruz neyse kv aaa bulaşık makinesi çok kirli dedi
Direk eşim içinde kirli bulaşıklar olduğu için olabilir mi acaba dedi kv sustu gulmemek için kacmistim mutfaktan

Direk pis bak kenarında leke var bulaşık makinesi neden yağlı
Ayy eşim kv ben misafirler falan oturuyoruz neyse kv aaa bulaşık makinesi çok kirli dedi
Direk eşim içinde kirli bulaşıklar olduğu için olabilir mi acaba dedi kv sustu gulmemek için kacmistim mutfaktan

Evlerden ırak senin kv :KK62:

Eşin cevap veriyormuş neyse ki
..

Yap canım bir de hıtt cardio var bir tane 20 dakikalık o bende çok kalori yaktırıyor :KK70:
Şu iki tane çoplak adam var ilk fotosunda 19,5 dk olan o muu (:

Canım ben korumadayim kas yapmaya çalışıyorum o yüzden hemde biraz daha vermek istiyorum ikisi bi arada iste
Ama yine de çok bence :ıslık:

Benim kv gondereyim ausum çat kapı habersiz gelir ev temizse çamaşır bulaşık makinası içine bakar oralar pis mi diye:rolleyes::confused::confused::rolleyes::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Accık manyak mı kız oo :skandal:

hayal dahi edemiyorum ki öyle böyle değil:KK45:

ben yatış yaparım valla elimi bişeye sürmem.. aus la sohbet muhabbet.. sen domestosunu al birisi toz bezi birisi cam bezi.. :KK53:

bana mı yaptın gızzzzzz
bana heeeeeee dimmmiiiiiiiiii:rolleyes::KK74:
Yok öyle en çok sen çalışacaksın sonra diyeceksin devlet çalışıyor :deli:

Back
X