- 28 Mayıs 2009
- 5.906
- 21.861
- 348
Vayt sen ne yapıyorsunBenim.ki almıyor iciyorsun sen diyor ben gizli gizli kendim alıyorum yasak koydu hafta 5 kilodan çok kullanmayacaksin diye onda astım var boğuluyor 5 kilo benim wc lere yetmez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vayt sen ne yapıyorsunBenim.ki almıyor iciyorsun sen diyor ben gizli gizli kendim alıyorum yasak koydu hafta 5 kilodan çok kullanmayacaksin diye onda astım var boğuluyor 5 kilo benim wc lere yetmez
Ben sadece kullanmıyorum ki tezgahın üzerine bardağa doldurur birakirim güzel kokuyor diye tabi ki tezgahıda çamaşır suyuyla siliyorum ama yetmiyorAy dehşetle dinliyorummm ben banyoya yoğun sıkınca kokudan dışarı nasıl çıktığımı bilemiyorum![]()
Gecmiş olusunYarın hastaneye gidecem kan degerlerime baktiracagim gecen cumada hic gelemedim nazar değdi gelemiyorum merak ediyorum
Metroda telde cekmez ki bakayım firsat buldukça uğrarım artık
Oooo ne yaptın sen ya aşırı hem de çok aşırı seninkiBenim.ki almıyor iciyorsun sen diyor ben gizli gizli kendim alıyorum yasak koydu hafta 5 kilodan çok kullanmayacaksin diye onda astım var boğuluyor 5 kilo benim wc lere yetmez
Bardağa vs asla white zehir. Yemek yediğim hiç bir şeye temas ettirmem ben. İlla bardakları bekleteceksemde makine de iki kere yıkarımBen sadece kullanmıyorum ki tezgahın üzerine bardağa doldurur birakirim güzel kokuyor diye tabi ki tezgahıda çamaşır suyuyla siliyorum ama yetmiyor
Eflal becerikli hatun Maaşallah
Benim evde 3 tane wc kişi başı 1 tane eşim birini oğlum birini ben birini kullanıyorum mecbur hergun yıkıyorum onları mutfak beyaz çamaşır suyuyla onca pakleniyor ev çok büyük bide ustune oğlum okula gidince her yeri hallediyorum camları açıp havalandiriyorum mutfağa girmez oğlum zaten mutfak bana ait bir yerVayt sen ne yapıyorsunigdedali bak su çılgına
Ben sadece kullanmıyorum ki tezgahın üzerine bardağa doldurur birakirim güzel kokuyor diye tabi ki tezgahıda çamaşır suyuyla siliyorum ama yetmiyor
Hayrına bende yararlanayımBundan bende istiyo stop.iyi akşamlar stop![]()
Öyle değil canım bi bardak yaptım onun içine dolduruyorumBardağa vs asla white zehir. Yemek yediğim hiç bir şeye temas ettirmem ben. İlla bardakları bekleteceksemde makine de iki kere yıkarım
Yok arkadaş o silmeyle falan arınamıyor sen beyaz sirke denesene hemde daha sağlıklı haftada camasirsuyu kullanırsın bak dene karbonat beyaz sirkeBenim evde 3 tane wc kişi başı 1 tane eşim birini oğlum birini ben birini kullanıyorum mecbur hergun yıkıyorum onları mutfak beyaz çamaşır suyuyla onca pakleniyor ev çok büyük bide ustune oğlum okula gidince her yeri hallediyorum camları açıp havalandiriyorum mutfağa girmez oğlum zaten mutfak bana ait bir yer
Ahh bi önüne gecebilsem bende farkındayım gercektende fazla ama elimde değil ellerimi bile yıkıyorum temiz olsun diyeOooo ne yaptın sen ya aşırı hem de çok aşırı seninki![]()
Çokk güzel olmuş marfetli hatunEki Görüntüle 2071127 Eki Görüntüle 2071128 Eki Görüntüle 2071129 Eki Görüntüle 2071130
Sabahtan beri bunlarla uğraşıyordum. Çok açım bu arada. Yarın yemek yemem 3 ü bulur üstelikbayilmazsam iyi
Beyaz sirke kokuyor mu kokusu varsa nefret ederim ondanYok arkadaş o silmeyle falan arınamıyor sen beyaz sirke denesene hemde daha sağlıklı haftada camasirsuyu kullanırsın bak dene karbonat beyaz sirke
Ya lütfen ne demek el yıkamak kanser sebebi yapmaAhh bi önüne gecebilsem bende farkındayım gercektende fazla ama elimde değil ellerimi bile yıkıyorum temiz olsun diye
Direk bol su ile yıkıyorum silmem öyle duvarlarına kadar yikarimYok arkadaş o silmeyle falan arınamıyor sen beyaz sirke denesene hemde daha sağlıklı haftada camasirsuyu kullanırsın bak dene karbonat beyaz sirke
Ben de ondan korkuyorumUsutmustur canım sıcak tut idrar yolu iltihabı falan olabilir belki bi doktora gösterin isterseniz
Ay sağol canımÇokk güzel olmuş marfetli hatun![]()
Elimde değil eflal belki size değişik gelir ama inanki elimde değil saklıyorum elimin altında olmasın diye bazen ama gidip çıkarıp yine yıkıyorumYa lütfen ne demek el yıkamak kanser sebebi yapma![]()