- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Canım çok geçmiş olsun. Aklına kötü şeyler getirme olur öyle doğru söylemiş doktorİyi akşamlar kızlar yine koşuşturmaca dolu bir gündü okulda annem aradı çocuğun dizi şişti diye hemen okuldan izin aldım çocuğu ortapediye gotürdüm rota geçirmiştik ya biz sonra da boğaz enfeksiyonu bu tarz hastalıklardan sonra eklemlere böyle yansimasi olabiliyormuş öyle dedi doktor antibiyotik verdi ama hiç aklıma yatmadı yani baya oldu sonuçta atlatalı ne alaka of sinirlerim tahrip oldu yine şu çocuklara bisi olmasın artık ya![]()
Çok geçmiş olsun canım, ayağını sıcak tut bol su ıvır enfeksiyon ihtimaline karşıBenim kuzunun bugun cok cisi geldi ve tutamiyor usutmus mu napsam simdi battaniyeye sardim uyuyor
Geçmiş olsun canımYarın hastaneye gidecem kan degerlerime baktiracagim gecen cumada hic gelemedim nazar değdi gelemiyorum merak ediyorum
Metroda telde cekmez ki bakayım firsat buldukça uğrarım artık
Bizimkiler birlik olması 10 kişi ayrılık çıkardı o yüzden pasta vs yapamadıkBizimkler pasta yaptırmislar nasil olacak diye düşundüm bendehic sorma ya bizimkilerde şarki okuyacaklardi sinifi süslüyecekler cocuklara anlatmak zor yaaa
![]()
Sağol canımEflal becerikli hatun Maaşallah
Bende sirke kullanırımYok arkadaş o silmeyle falan arınamıyor sen beyaz sirke denesene hemde daha sağlıklı haftada camasirsuyu kullanırsın bak dene karbonat beyaz sirke

Bu bir hastalık biliyorsun değil mi canım tedavi olman lazımElimde değil eflal belki size değişik gelir ama inanki elimde değil saklıyorum elimin altında olmasın diye bazen ama gidip çıkarıp yine yıkıyorum