Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erittim heralde baya spor yaptım
2 dilim fıstıklı baklava yedim
Stepperler 250 civarındaydıHadii yaaaa biz hala bakmaya calisiyoruz..![]()
Aaa girmemis indirime o zaman ben biraz daha indirimli olur diye düşünmüştüm.. sagolasin canim...esimi ikna olur mu bilemedimStepperler 250 civarındaydı
hamburgeri okuyunca başta şaşırdım kız simit yerine kepek ekmeği falan yemelisin canımMenu
SABAH
Yarım simit+30 gr peynir
Öğlen
Domates corbasi+ fırın patates köfte
Aksam
Hamburger sadece domates marul tursulu
Canim , simit yerine sabah bi haslanmis yumurta atsan agzina biliyorum calisiyorsun sabah ilk uyandiginda yumurta koysan ocaga.. sen hazırlanırken o haslanir hemen at agzina iki ceviz biraz peynir ye seni cook tok tutar..Menu
SABAH
Yarım simit+30 gr peynir
Öğlen
Domates corbasi+ fırın patates köfte
Aksam
Hamburger sadece domates marul tursulu
Aaa girmemis indirime o zaman ben biraz daha indirimli olur diye düşünmüştüm.. sagolasin canim...esimi ikna olur mu bilemedim![]()
sadece yediğin karbonları gör diye işaretledim...Bende menümü yazayımm
Sabah 09:00
5 kaşık müsli + 1 tk chia
1 sb süt
Ara 11:00
Küçük bi muz
Öğle 13:00
2 yumurta
1 dilim peynir
6-7 zeytin
1,5 dilim çavdar ekmeği
Ara 16:00
2 çeri domates
5-6 zeytin
1 kaşık naneli pulbiberli süzme yoğurt
2 dilim yumurtalı ekmek
Akşam 18:30
2-3 kaşık şehriye çorbası
2-3 kaşık sulu köfte
Haşlanmış yoğurtlu sebze
Salata
Pilav ve ekmek de vardı bulgur süt yapar ye diye baskı yaptılar ama yumurtalı ekmeklerden sonra boğazımdan geçemedi
Su 2,5 lt
Spor yok romatizmam azmış durumda yürümek bile zor geliyo
Aaa kv doğranmış meyve tabağı getirdi gidiyim de au içeyim![]()
Haklısın kaptancım :)sadece yediğin karbonları gör diye işaretledim...
KandırakcilarFiyatı 400e çıkarıp indirim yapmış gibi yapmışlar![]()
Sabah işe geç kalıyordum mecburen aldım çok aç uyandım yarın daha güzel olacaktır menü mhamburgeri okuyunca başta şaşırdım kız simit yerine kepek ekmeği falan yemelisin canım
öaşallah canım allah kolaylık versinSabah işe geç kalıyordum mecburen aldım çok aç uyandım yarın daha güzel olacaktır menü m
Olarrrrr yarin hastane randevum var sonrasında görüşürüzecemavi canim haftaya morti olak mi ben bu hafta toparladım kendimi
)
Gerci babam gelecek ama yinede buralarda olurum ...
36 bile olur canım ama iki hafta da 42 iyidirWhite 42 yede girmek istemiyorumki
38 olsa bari kurtarmazmi
Cakilim vücut diyete direniyor senin bırakmanın istiyor alıştığı düzeni beynin geri istiyor sakın kanma sen bu oyunlaraBu hafta stresin dibine vurdum umarım senden daha çok vermisimdir. Gelecek ay kontrollerim var. Bu hafta çok yorgun hissediyorum sanırım tüm gün çok girildiğim için. Bu hafta çok yüksek oranlarda kredi kullandirdik onun stresi bile yetti dün gece nerdeyse uyuyamadim. Galiba sürekli gergin olmaktan bu kadar yorgunum.