Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Supersin canim. Gunde 10 kere inip cikarim artik o merdivenleri. Halkam da var. Cok iyi de ceviririm. Ona da baslarim yarindan. Ama acitiyor insani 1 hafta gibi yeni baslayinca. Gel de seni bi opem bacimmmm :KK60: o caylari bulmaya calisacagim yarindan. Pes etmek yok:KK200:

Ya keşke benimde öyle şansım olsa merdiven inip çıksam çok güzel ya merdiven inip çıkmak
Birde o Hulolop U çevirmek Bn beceremiyorum yoksa ne bel inceltir o ya

Op beni :KK22:
Ya sana faydam olsa ne mutlu bana
Spor seni 1 ayda sıkılaştırır :cool:
Hedeften hiç sasma :stop:

:KK74:

Tüm hedefi olan bayanlar inş hedefi nize varirsiniz
İnşaallah 1. Bizim takımdan çıkar kimin olduğunun önemi yok
Kadın olmak zor
Zor zanaat
.
Aslında yılların pisbogazliliginin sıkıntısını yaşıyoruz kilo sabit tutup onu korusak yada spor spor yeme içme gibi olmalı sağlık açısından
Naçizane fikrim
Eksilerle uyanmanız dileğiyle. ...

Zabahin 6 sinda tartilacagim ne gelir bilmiyorum bana :KK73::KK73::KK73:bu veya :KK31::KK31:bu görünüyor...
Nevreste Nevreste canomm yarın bii bomba patlatsamm senii yesem nasıl olur :KK59::KK59::KK59::KK59:
Bu hafta spor yapamadım yapsaymisim cohhh iyii olcekmis...
Neyse zabaha görürüz...:p:p:p:p
Sen yine de psicolini hazırla her an herşey olabilir..
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Duâ edeceğim zabaha gitsin kilolar deyuu:dua::dua::dua::dua::dua::dua:
Dua ile kilo verilseydi hepimiz diyet yapmazdık.:p:p:p

Bilmem hala açıkmadım.Belki bugün şu saate kadar işim bitmediği için olabilir..Hem bugün Perşembe menü hafif olmalı:KK45:
Benim tek kahvaltım senin bütün gün menünü ikiye katlar cinsten :KK53:
Ne güzel acıkmadıysan iyice adapte olmuşsunuz siz ya darısı bana inşallah çok zorlanıyorum bazen çık kız guruptan bi iki ay sonra başla diyor şeytan ama ona uymamaya çalışıyorum
İnşallah bende sizlerden aldığım güçle daha motive olup sıkı sıkı bağlanacak bu işe :dua:

Benim tek kahvaltım senin bütün gün menünü ikiye katlar cinsten :KK53:
Ne güzel acıkmadıysan iyice adapte olmuşsunuz siz ya darısı bana inşallah çok zorlanıyorum bazen çık kız guruptan bi iki ay sonra başla diyor şeytan ama ona uymamaya çalışıyorum
İnşallah bende sizlerden aldığım güçle daha motive olup sıkı sıkı bağlanacak bu işe :dua:
Canım benim de daha dolu olan menülerim oluyor:KK66:Bugün hem fırsat bulmadım.Hem de Perşembe yarın tartı günü diye hafif geçirdim...Ahhh bir de bugün yaptıklarımı yazsam:confused:
Aman sakın bir yere gitmek yok:KK4:Burası çok güzel motivasyon sağlıyor...Ben Eylül 18'de okul açılınca 75 kiloydum.İlk hafta diyetsiz 1 kilo gitti.Sonra 2. hafta buraya geldim ve şu an 65 lerdeyim.10 kilo gitti.Bunu bu grubun sayesin de yaptım...Yoksa en fazla 3-4 verebilirdim.Hatta çoktan pes etmiştim...O şeytana sakın uyma burada kalmaya devam et...
Zamanla zaten alışıyorsun.Mesela uzun zamandır şekerli birşeyler meyve dışında yemiyorum.Bu sebeple şekerli birşey yiyemiyorum.Tadı çok kötü geliyor.İşin özü zamanla alışıyorsun...Yola devam durmak yok:KK73:

Canım benim de daha dolu olan menülerim oluyor:KK66:Bugün hem fırsat bulmadım.Hem de Perşembe yarın tartı günü diye hafif geçirdim...Ahhh bir de bugün yaptıklarımı yazsam:confused:
Aman sakın bir yere gitmek yok:KK4:Burası çok güzel motivasyon sağlıyor...Ben Eylül 18'de okul açılınca 75 kiloydum.İlk hafta diyetsiz 1 kilo gitti.Sonra 2. hafta buraya geldim ve şu an 65 lerdeyim.10 kilo gitti.Bunu bu grubun sayesin de yaptım...Yoksa en fazla 3-4 verebilirdim.Hatta çoktan pes etmiştim...O şeytana sakın uyma burada kalmaya devam et...
Zamanla zaten alışıyorsun.Mesela uzun zamandır şekerli birşeyler meyve dışında yemiyorum.Bu sebeple şekerli birşey yiyemiyorum.Tadı çok kötü geliyor.İşin özü zamanla alışıyorsun...Yola devam durmak yok:KK73:
Canım nevom yaaaaaaa motivasyon kaynağı:KK74::KK74::KK74:

Tebrik ederim iyi kilo vermişsin darısı bana
Yok kız gidermiyim hiç burdan şeytan uğraşıp duruyo da fazla diretemiyo :sinirli:
Bende salı günü 74 ile başladım 3 günde pek bi değişiklik olacağını sanmıyorum birde uyku diye bişeyde Yok bende saat başı meme mesaisi var sabah 7 de büyük çocuğun mesaisi başlıyor :KK45:
Şu günler çabucak geçse ne iyi olur:işsiz:

megimmm ne kadar uzak kaldın sen buradan
bence kilonu abartıyosundur ya 20 kilo alcak halin yok ya 57 ile ayrıldınsa 67-68 anca gelirisno_Oo_O
İşte şok yaşayınca kötü oldum canım. Atlattım şükür.
Çok kötü bir aksam geçirdim hala da kötüyüm başım çok ağrıyor ekrana bakamadım :( napmışım kendime :( baş ağrıları geçici olur demi :(
Hiç gitme bir daha zaten çok özlemiştik çaktırmasakta :KK22::KK60:
Böyle dönemlerde olabilir normaldir insan yemeğe sığınıyor sanki çok iyi anlıyorum ama gideli çok olmadı ne kadar almış olursan ol yerleşmedi bile onlar hemen inecek inşallah merak etme :KK37:Ben korumada beceriksizim mesela o yüzden hep diyetteyim:KK70:arada canım çektikçe bozuyorum 2-3 kilo alıyorum sonra geri veriyorum vücut oldu o biçim şaşırdı kendini:rolleyes:
Menülerin hele sporların harikaydı bizi üfürdün kendin fıstık gibi oldun bence zor değil o hırsta gelmiş eminim 1-2 haftası var bu işin hemen vermeye başla nasıl gidiyor göreceksin :KK68::KK68:Akşam yemelerde de bizdesin bak ben temizim sende bu sabah temizsindir eminim:KK70:
Bende özledim canım. Bugünde atlattım şükür temizimmm :)
Başım o kadar çok ağrıdı ki hiç bişey yapamadım :(
bugün evdeyim ofise gitmedim. 21.30 da yola cıkacağız. zaten bi sürü eksiğim var. çamaşır yıkanacak. valiz toplanacak. dinlenip uyunacak ki yarın direkt olarak sabah fuara gideceğiz hiç uyumadan.
epey yorucu olacak yani. inşallah pazar sabahı 06.00 gibi yavrumu koklaya koklaya uyuyacağım. 3 gece ondan ayrı kalacağım fikri dayanılmaz. düşünmemeye çalışıyorum artık.
Hayırlı yolculuklar canım
Günaydın :) ip atla cardio istersen Zumba oryantal hoppaaaaa:halay:
sen zorlasan 1 haftada 3 kilo:63:
İp alacağım mutlaka canım
Triplimelek Megi Triplimelek Megi bozmuyorsun dimi diyeti? Ara sorgu yapayım:KK19:
Yok bozmadım mium başım çok ağrıdı bugün halâ da ağrıyor :( geçecek değil mi alışcam geri :(
@nar_cicegim geçmiş olsun miniğine çiçeaaam

@Whiteblacklife şoktayım şuan ne demek el yıkamak ya:sinirli:

Triplimelek Megi Triplimelek Megi menü ver triplim
Hemen veriyorum çok kötüydüm ekrana bakamıyorum :( baş ağrısı mide bulantısı mahvetti beni :( kendime nasıl kötülük yapmışım :(

Tebrik ederim iyi kilo vermişsin darısı bana
Yok kız gidermiyim hiç burdan şeytan uğraşıp duruyo da fazla diretemiyo :sinirli:
Bende salı günü 74 ile başladım 3 günde pek bi değişiklik olacağını sanmıyorum birde uyku diye bişeyde Yok bende saat başı meme mesaisi var sabah 7 de büyük çocuğun mesaisi başlıyor :KK45:
Şu günler çabucak geçse ne iyi olur:işsiz:
Sağol canım:KK19:
Emziriyorsan daha avantajlısın canım;)Daha çabuk gider kilolar:KK45:İlk haftalar bayağı gidiyor...Sen dikkat et mutlaka verirsin:KK19:

Perşembe menü bildirimim Hoppa

Sabah
2 yumurtalı peynirli tereyağlı omlet
1 tb ekmeği
1 domates
1 közlenmiş acı biber
1 bardak çay

Ara
Sade türk kahvesi
2 tane küçük kuş lokumu

Akşam
Tavuklu sebzeli çorba 2 kepçe
Salata

Ara
1 mandalina
Su 2 lt

@MiuLego

Sağol canım:KK19:
Emziriyorsan daha avantajlısın canım:KK66:Daha çabuk gider kilolar:KK45:İlk haftalar bayağı gidiyor...Sen dikkat et mutlaka verirsin:KK19:
İnşallah canım sağol verdiğin güzel Destek için iyi geldin :KK15:
Bebiş uyumuşken hemen uyuyayım bende
Hayırlı geceler :KK200:

Perşembe menü bildirimim Hoppa

Sabah
2 yumurtalı peynirli tereyağlı omlet
1 tb ekmeği
1 domates
1 közlenmiş acı biber
1 bardak çay

Ara
Sade türk kahvesi