Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sarayca Sarayca kirdim kuzum seni ya gelmedin valla içime dert oldun heee
açtım bunu gördüm, canım neden kırılayım, kırılacak ne yaptın, hatta yazmana sevindim bile, derdim kendimle, yüzüm yok ki yazayım, utanıyorum artık yazmaya sürekli diyeti bozma...k hiç yakıştıramıyorum kendime :(

kesin canım .. white hala veriyor mu diye gelip bakanlarda vardır ?

Onu görmeyi koydun bi kere kafana .. bende 51 leri koymuştum .. gördüm de ..memnun kalmadım 55 lere çıktım ..sende bi gör 48 leri seversen senindir , sevmezsen 1 hafta yemeğe bakar :deli:

Aaaa aaaa üstüme iyilik sağlık ... Nego Nego huuuuuuu yokluğumda hangi psikolojiklere :) girdin sen hele ... harika gidiyorsun yahu ... bak sabah inan 66 yı görünce içim bi tuhaf oldu :KK15:
Perşembe aç kalmak cuma aç kalmak beni yıprattı biraz ondan :( hala inanamıyorum birde bu kiloya. Tabi perşembe artı çıkmakta sinir etti beni .

ayy o zayıflamışsın kelimesindeki mutluluğu aldın demi o nasıl haz yahu.. herşeye değer..

inanma sen onlara daha 7 kilomuz var :KK76:
Aldım tabi almaz mıyım:KK45:Sene başında aaaa çok kilo almışsın dediklerinde ne kadar üzüldüysem şimdi o kadar sevindim:KK45:
Yok canım kanar mıyım...:KK45::halay:19 Ocak Cuma'ya kadar aynı şekilde diyetteyim ne kadar giderse:KK45:2 hafta ailemle 1-2 geri gelir sonra gelip tekrar devam:KK45::halay:Gitmeden en az 59 olmam lazım:KK51:

Misafir ler şimdi çıktı
Kilo bildireyim
Geçen hafta 103.8
Bu hafta 103.0
Fark 800
Yüzde 0.77

Valla o kadar sessizliğe menü vermemeye korka korka bekliyordum seni fatma ... yapabildin mi 4 günlüğü ?

tebrikler ... hadi bakalım .. aynen devam haftaya da 102 inşallah

Back
X