Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Perşembe aç kalmak cuma aç kalmak beni yıprattı biraz ondan :KK43: hala inanamıyorum birde bu kiloya. Tabi perşembe artı çıkmakta sinir etti beni .

canom sen geçen cuma bozmuştun ama .. hiç bozmadan gidersen öyle perş. cuma aç kalmana gerek kalmaz ..
birde 400-500 sevmiyor miu :KK53: biraz da ondan son dk stresleri

Gunun meraklisi bolumunde bugun sira bonusta. Gun gecmiyorki bir acayipligi daha ortaya cikmasin...

Ausencia Ausencia sen calisiyomuydun onceden?
Evetse nerdeydi neydi bir merak salindi icime durduk yere :confused:

Anket gibi oldu .... eskiden derken , bekarkense evet hep çalıştım ...
Evli iken bi arkadaşla ortak kendi işimizi yaptık bi süre ... sonra ben ayrıldım .... öyle işte

açtım bunu gördüm, canım neden kırılayım, kırılacak ne yaptın, hatta yazmana sevindim bile, derdim kendimle, yüzüm yok ki yazayım, utanıyorum artık yazmaya sürekli diyeti bozma...k hiç yakıştıramıyorum kendime :KK43:
Seninle aynı durumdayım bende canım :( kaç gün bekledim buraya yazmak için. En sonunda dedim ha gayret yaz yoksa durum vahim :(
Hadi bak dün bende başladım yaparız inanıyorum :KK19:

canom sen geçen cuma bozmuştun ama .. hiç bozmadan gidersen öyle perş. cuma aç kalmana gerek kalmaz ..
birde 400-500 sevmiyor miu :KK53: biraz da ondan son dk stresleri
Evet canım pazar günü bozdum ama bozmadığım hafta da hep artı geliyordum tabi her perşembe detoks yap cuma öğlene kadar bekle falan . Evet ah kaptanım ah 500 de olsa sen beğenirdin bu mıy beğenmiyor :KK12::KK53:

Anket gibi oldu .... eskiden derken , bekarkense evet hep çalıştım ...
Evli iken bi arkadaşla ortak kendi işimizi yaptık bi süre ... sonra ben ayrıldım .... öyle işte

Merak iste napican... ogretmenlik icin mesleginiz degil belki ama... dediydi ya deynep ordan yola cikarak aklima geldide neydi meslekleri diye

@MiuLego

çok güzel kilo vermişsinnnnnnnnn:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:değil mi yahu sağol banuşummmm
Kilo bildirimi
Geçen hafta 53.5
Bu hafta 52.3
Fark 1.2
@MiuLego
vayt is back dağılın ulaaaan diyesim geldi.. sen kafana koy o iş bitmiştir vayt helal olsun:KK9:
geçen hafta:58,8
bu hafta :57,8

@MiuLego @Makbule007 aynen dediğin gibi oldu önceki günlerin temizliği tartıya yansıdı,bundan sonrada temiz kalmak ümidiyle....
begüşüm yaaaaaaaaaaaaa
nasıl nasıl sevindimmmmmmmmm

nolur bozmadan devam et bu güzel eksilerinin hep üzerine ekle emi:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Slm kızlar çocukların aşısı vardı ancak fırsat buldum
8.30 gibi tartıldım wc olarak sıkıntıdayım
Geçen hafta :74
Bu hafta : 73.5
Bu arada salı günü başladım diyete
3 günde 500 gr vermişim
tebrik ederim 3 gün için harika sonuç.. bozmadan aynen devam.. ve daha çok bizimle olarak lütfen..
Geçen cuma :....101,200

Pzts ara kontrol :...100,700

Bu cuma :....100,200

Fark:.....-1 :KK200:

Spor:Toplam 329 dk
90'lar haftaya kaldı ama olsun :halay:

@MiuLego nehirnil111 nehirnil111
dur şuna az daha sevineyim:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bu hafta bende ilk kez anormal , kilo bazında almamışım da gr larda kalmışım :))

Geçen Hafta 62.1 müşüm :))

Bu hafta 62.4 :anneadayı:

300gr. gayet normal haftada ..keşke hep böyle gitse idi :işsiz:

@MiuLego
ausum süpersin hadi normal düzende artılar gelir artık heeeee:KK60:
Dikkat dikkat kilomu bildiriyorum :KK70:

Gecen hafta :75.9
Bu hafta :74.8
Fark :1.1
Yuzde :%1.45

@MiuLego Ausencia Ausencia
Berna birdaha sevincem 1.1 e.. beni hep gururlandır he mi aferin sana..:KK60::KK60::KK60::KK60::KK42:
@60kiloyum Cancazım naptın kilo bildirdinmi bakamadım ortim mortim :-)

Bu hafta hayatımın en zor haftalarından biriydi ... ilk 5 e aday yane :KK70::KK70::KK70:
Rabbım kimseyi sıkıntıda darda koymasın . Aminn ...

Kiloma gelince , diyet yapmadım o havaya girecek ne kafam nede vaktım vardı, bu hafta sadece fulya için girip baktım takıma ...
İnşallah oda toparlamış kilo vermiştir :KK68:

Geçen hafta :69,4 düm sanırım
Bu hafta sabah tartılmayı unutmuşum kahvaltı sonrası tartıldım 69,6 geldim .
Büyük ihtimal aç karna 69 olmuşumdur ..
aebenim 69.0 aldım kilonu balım
Kilo bildiri yapayım...
Geçen hafta :66.200
Bu hafta:65.200
Fark: -1
@MiuLego
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:sevinmelere nasıl doyamıyorsam
@MiuLego kilo bildirimi şeyi 99.8 :ıslık:
bonus acilen toparlanman lazım..

100 leri görürsen ciddi bozuşuruz seninle.. 99.3 nedir?:sinirli:çok kızdım çok.. amaç ne... onca uğraşıp eksilttiğin kiloyu geri almak mı? yiyince noluyor artı gelince daha mı iyi..

haftaya en az -1.2 gelsin senden
Misafir ler şimdi çıktı
Kilo bildireyim
Geçen hafta 103.8
Bu hafta 103.0
Fark 800
Yüzde 0.77
:KK12:
o kadar üzgünüm ki Fatma şuan..
bu eksi sana hiç yakışmadı hiç..
inan moralim çok bozuld..
böyle hayal etmemiştik biz seninle değil mi?
sen biliyorsun eğer dikkat etsen zaten en kötü -1.2 olur bu.. sporla 1.6 lar rahat gelir..
aşk olsun ama.
moralin bozulsun şimdi bu yazdığıma da e mi. Cuma cumartesi pazar ye yine.. hatta iyice kafan atsın hafta içi de yemeye devam et bu kez.. artı ile gel listeye..:KK12:

Back
X