Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego ve arkadaşlar benim netim bitti yarin yenilenecek.Simdi de yola cikiyorum.haftasonu da esimin koyde olcam cekmiyodu en son orda net.en gec pazartesi görüşürüz inşallah. 1.oluruz inşallah amin:dua:
Gorusmek uzere:KK200:

Hayırlı yolculuklar canım ... mis gibi köy havası ..sıla i rahim yapın gelin hele :KK200:

@MiuLego ve arkadaşlar benim netim bitti yarin yenilenecek.Simdi de yola cikiyorum.haftasonu da esimin koyde olcam cekmiyodu en son orda net.en gec pazartesi görüşürüz inşallah. 1.oluruz inşallah amin:dua:
Gorusmek uzere:KK200:
tamam canım hayırlı yolculuklar.. eksilerle dön emi

Valla o kadar sessizliğe menü vermemeye korka korka bekliyordum seni fatma ... yapabildin mi 4 günlüğü ?

tebrikler ... hadi bakalım .. aynen devam haftaya da 102 inşallah

Teşekkürler kaptanim tam yapamadım canım
Buna da şükür diyoruz ama kaptanim çok üzüldü haklı olarak

anaaaam fatmam gelmiş ben tüyüyorummm:eek::skandal::KK55:

3. Golumu yedin kaçıyor
Aha ausun tahmini çıkmadı ozaman o 5 2 saraycam yener diyodu

Teşekkürler kaptanim tam yapamadım canım
Buna da şükür diyoruz ama kaptanim çok üzüldü haklı olarak

3. Golumu yedin kaçıyor
Aha ausun tahmini çıkmadı ozaman o 5 2 saraycam yener diyodu

yok canım cidden bi türlü konsantre olamadı Sarayca Sarayca ... ama bu hafta bekliyorum onu artık sahalarda ...

Bu mortiliği sen kazandın , o resmileşti :sampiyon::sampiyon:

canım senin kilona gelince ... ben daha önce sabitlerle artılarla da geldiğini çok gördüğüm için ...açıkcası bu gidişatını eski bi kaptan olarak öpüp başıma koydum :KK48: @MiuLego %1 altını görmek istemediği için az geldi ona da ...

ada81 ada81 ada baktım balım.. izne çıkalı 6 ay olmamış.. 6 ay olsa bile kilonun yüzde 5 inden fazlasını aldıysan girersin listeyi artıyken.. ama senin daha az.. o yüzden biz izin kilona dönüp bir an önce 67.6 .. öylece listeye girelim.. 1-2 haftaya olur o iş
ayyy inşallah kaptanım sporada başlıyacam bu hafta hala haslatığım devam ediyor nezle o yüzden bugün yapamayacam cumartesi ve pazar aöf sınav var. babam gelecek koşuşturma olur ama hafta içi kesin yaparım

yok canım cidden bi türlü konsantre olamadı Sarayca Sarayca ... ama bu hafta bekliyorum onu artık sahalarda ...

Bu mortiliği sen kazandın , o resmileşti :sampiyon::sampiyon:

canım senin kilona gelince ... ben daha önce sabitlerle artılarla da geldiğini çok gördüğüm için ...açıkcası bu gidişatını eski bi kaptan olarak öpüp başıma koydum :KK48: @MiuLego %1 altını görmek istemediği için az geldi ona da ...

Teşekkürler canım saraycam mortiligimi beğendiğin icin

Back
X