- 5 Haziran 2015
- 5.660
- 24.366
- 348
- 41
Canım Başınız sağolsun Rabbim geride kalanlara sabırlar versin.çok zorKizlar bi yakinimi kaybettim iyi degilim.
Tarifsiz acilar icindeyim.
Dua bekliyorummm.
Kaptanim mezun olmak istiyorum.
58.7
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Başınız sağolsun Rabbim geride kalanlara sabırlar versin.çok zorKizlar bi yakinimi kaybettim iyi degilim.
Tarifsiz acilar icindeyim.
Dua bekliyorummm.
Kaptanim mezun olmak istiyorum.
58.7
Cevap olarak yazmanı bekledim beklentiler büyüktü sanırım :)Yok olurmu yakamoz beğendim ya evet manasındamavimi de kilo almış sanirim
![]()
Tamamtemizimmmmmmmmmmmm de her gece o zaman bana .... temizimmmmm aus deeeeeeeeee
neden bi tek bonus
Olur yahu neden olmasın ..hele bunun bir de listeye girince ... tüm takımlar arası 1. seçilmesi var kiiiii
başarıların daim olsun evladımmmmmmmmmmm![]()
Benim de olsundu yarın 1. Günüm olsunDu 21 gün sursundu cok aminTamam
Cumartesi 1. Günüm olsun. 21 gün hep tertemiz olacağım yeterki sen affet beni @MiuLego da gorecek![]()
Canım 55.4 'le 2 ay önce mezun olmuştum ama aldım biraz. Kilomu yazmiycam toparlanana kadarCevap olarak yazmanı bekledim beklentiler büyüktü sanırım :)
Maviminin de bebişi oldu canım hamilelik kilolarını vermeye çalışıyor
Sen kaç kilo ile başladın şimdi kaç kilosun
Sahalara dönüşüm muhteşem olacak diyorsunnnnTamam
Cumartesi 1. Günüm olsun. 21 gün hep tertemiz olacağım yeterki sen affet beni @MiuLego da gorecek![]()
Hadi makbuz gösterelim gücümüzüBenim de olsundu yarın 1. Günüm olsunDu 21 gün sursundu cok amin
Aa takımlar arası yarışta mı vartemizimmmmmmmmmmmm de her gece o zaman bana .... temizimmmmm aus deeeeeeeeee
neden bi tek bonus
Olur yahu neden olmasın ..hele bunun bir de listeye girince ... tüm takımlar arası 1. seçilmesi var kiiiii
başarıların daim olsun evladımmmmmmmmmmm![]()
Evet ya çok kilolu hissediyorum kendimi hele bu gün ki fotodan sonraSahalara dönüşüm muhteşem olacak diyorsunnnn
Sarayca spor yapamaz ki yapamaz kiiiiEvet ya çok kilolu hissediyorum kendimi hele bu gün ki fotodan sonra![]()
Saraycam ben sizi takip ederken senin salatalık domates ile yaşadığının günleri biliyorum o yüzden inanıyorum yapacaksın yine gelecek 5 lerEvet ya çok kilolu hissediyorum kendimi hele bu gün ki fotodan sonra![]()
Bi yerini kası bakayımTertemizim haaaa cok iyi gidiyorum haa![]()
Tamam
Aa takımlar arası yarışta mı var
Ay çok heyecanlı şimdi daha bi motive oldum sankimbenim hiç bişeyden haberim yokmuş ya ben listeye ne zaman girerim ki
![]()
Fiziginle kadınların aklını başından almissin ben olsam seni görsem pastaya el surmezdimO değilde yemem demekten iflahım kesildi.3 tane pasta geldi sınıfa ille bi dilim bari ye de ye,ye de ye yok yemem daha yeni spor yapıp geldim dedim olmazsa içicek iç.hele onu hiç içmem dedim sonra baktım olmuyo şöyle bi paltomu çıkardım siyah dar bi elbisemsi kazak dar paça pantolon giymiştim vaay vooooy derken kadınların başı döndü ısrar etmeyi unuttular![]()
![]()
Ne güzel menüMenü gelsin
Sabah
2 dilim tb ekmek
2 yumurta
Yoğurtlu kabak kavurma
Az üzüm domates salatalık
Ara 1 Türk kahvesi
Akşam
1 kaşık yoğurt
1 tane bulgurlu biber dolması
Çat kapı misafir geldi şimdi çıktı
Su 2 litre
Spor
Jillian 5 gün
Lessie 1 mil
Karın kasları 5 gün
@MiuLego
Kilo bildirdin mi canim. Basladin degil mi diyete hadi bakalim bende yarın basliyorum![]()
canım sen listeye girip yarıştın mı 9 . takımda ?