Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oyyyyyyy buralarda bir miu esip geçippp , :rolleyes::rolleyes::rolleyes: aylaaaaaaaaaar sonra takımın gördüğü ilk derecesizlik .

hadi bakalım , bu hafta daha temiz daha güzel geçer :KK19:

yalnız yine tırstım he .... hele biri artı gelsin demiş .... haftaya kilo bildirmesem mi :anneadayı::confused:

Ayyy yeni eve geldim menumu yazmam gerek
Sabah 2 tavada yumurta, 1 bardak sut
Ara turk kahvesi
1 sıkım kisir
1 yaprak sarma tadimlik ayip olmasin diye yedim
Oglen
Kiymali kabak yemegi ve yogurt
Ara cay ve biraz cig kuruyemis
Aksam bir bardak sut
@MiuLego
Disardaydim kizlar lahmacun yiyecegiz diyince nasil eve geldigimi hatirlamiyorum saat 7di
:deli:

Allah baska dert vermesin :KK11:
amin

Kizlar bi yakinimi kaybettim iyi degilim.
Tarifsiz acilar icindeyim.
Dua bekliyorummm.
Kaptanim mezun olmak istiyorum.
58.7

Ölüm hak Rabbim geride kalanlara sabır versin....
Canlar listeler böyle..

Bu hafta çok parlak değiliz... haftaya kesinlikle çok daha iyi olacak eminim.. herkes toparlayacak... güç bizde olacak .. size güveniyorum ben :KK200:

listeyi paylaşıma taşıyayım hızlıca.. sonra çıkacağım.. sinemaya yetişeceğim.. gece gelirim merak etmeyin emi:KK15:

Spor sonuçları... haftalık hedefler yarın gelecek :KK53:

Kimlen sınama yapionki sen:KK42:
O değilde yemem demekten iflahım kesildi.3 tane pasta geldi sınıfa ille bi dilim bari ye de ye,ye de ye yok yemem daha yeni spor yapıp geldim dedim olmazsa içicek iç.hele onu hiç içmem dedim sonra baktım olmuyo şöyle bi paltomu çıkardım siyah dar bi elbisemsi kazak dar paça pantolon giymiştim vaay vooooy derken kadınların başı döndü ısrar etmeyi unuttular :KK70: :KK70:
Ağır ağır cikaraydin:confused:

Liste tayfaaaaaaaa

Yaklaşım heleeeeee

Yok ya bişiy diycem sadeceee

Haftaya %1 altında yüzdeyle geleni miu kaynar kazana atacakmış heee demedi demeyin:KK75:

:KK35::KK35:
Menumi yazam
Sabah
4-5 tane ince dilim peynir iki zeytin ve iki dilim kepek ekmek aa bide bir kasik kadar aci ezme
Oglen bi kase nohut yemegi iki kasik bulgur
Aksam
3 kasik menemen ve havuc salatasi yagsiz tuzsuz
2 litre su
Yarim saat dans devami gece yapacam:KK53:
Gece mi:KK53:

Ayyy yeni eve geldim menumu yazmam gerek
Sabah 2 tavada yumurta, 1 bardak sut
Ara turk kahvesi
1 sıkım kisir
1 yaprak sarma tadimlik ayip olmasin diye yedim
Oglen
Kiymali kabak yemegi ve yogurt
Ara cay ve biraz cig kuruyemis
Aksam bir bardak sut
@MiuLego
Disardaydim kizlar lahmacun yiyecegiz diyince nasil eve geldigimi hatirlamiyorum saat 7di
:deli:

Öğretmenler günün kutlu olsun:oops:

oyyyyyyy buralarda bir miu esip geçippp , :rolleyes::rolleyes::rolleyes: aylaaaaaaaaaar sonra takımın gördüğü ilk derecesizlik .

hadi bakalım , bu hafta daha temiz daha güzel geçer :KK19:

yalnız yine tırstım he .... hele biri artı gelsin demiş .... haftaya kilo bildirmesem mi :anneadayı::confused:
Sen de dahil sen deeee:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

24 kasım menüsü

Kahvaltı : Yumurtalı ıspanak kavurması , tam buğday ekmeği, peynir

Öğlen : Pırasa yemeği, kahve ne alakaysa:confused:

Ara: Az yer fıstığı, siyah üzüm

Akşam : Trabzon hurması

Spor: 25 dk leslie, 30 dk tempolu yürüyüş
Korkudan akşam yemeği yiyemedin mi sen:63:

(şişşşt kızlar ..... heeee deyin geçin .. ben idare ederim onu ...:sus:)

heee bende tabii ki bende .... haftaya 2 kg verip listeye girecem hatta ... tabii ki mium :KK53::KK53: sen ne dersen o :KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:
Arkamdan konuşuyılarmış aus:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Göster o konuşanlara günlerini:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:duydum ben öyleymiş:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Misafirleri gönderdim de geldim.
Nerede kalmıştık? Oncelikle bugun ku sonucum için çok Üzgünüm gereken dersi aldım ve inşallah güzel ce devam edicem
Sabah tam buğday ekmeğine tost 7 zeytin bol yeşillik
Ara trabzon hurması 3 ceviz
Ara yarım elma
Aksam 17.00 tavuk sote salata
Bol su içtim
spor şu savaştan çıkmış evi bi toparlamaya çalışıcam. Eliptik de yapmayı düşünüyorum. Yapınca yazarım sizi seviyorum.

Son düzenleme:
Back
X