Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben bugun cook cok cook yedim kizlar :KK43:((( spor da yok, evimde degilim. Ablamlara geldik mecburen bugun, cocuklar bi turlu izin vermediler spor yapmaya, hep tepemdelerdi. Yapamadim. Yarin da burdayim ne yapacagim sasirdim :KK43:
@MiuLego
canım misafirlikte spor yapamamanı anlarım tabii ki de ama çoook yemek / az yemek tamamen senin elindeydi :KK12:

Liste tayfaaaaaaaa

Yaklaşım heleeeeee

Yok ya bişiy diycem sadeceee

Haftaya %1 altında yüzdeyle geleni miu kaynar kazana atacakmış heee demedi demeyin:KK75:
Yaa banane ya . Ben yüzde birin üstünde getirdim, öbürleri getirsin :KK45: beni strese sokma bak şişiyorum sonra :KK12:

Ben bugun cook cok cook yedim kizlar :KK43:((( spor da yok, evimde degilim. Ablamlara geldik mecburen bugun, cocuklar bi turlu izin vermediler spor yapmaya, hep tepemdelerdi. Yapamadim. Yarin da burdayim ne yapacagim sasirdim :KK43:
@MiuLego
Spor olmasın ama yemeyebilirsin canım ;) ablama giderken diyete uygun yap bana diyorum :)

canım misafirlikte spor yapamamanı anlarım tabii ki de ama çoook yemek / az yemek tamamen senin elindeydi :KK12:
Evet sinirlendim bugun, o yuzden de yemeklere sardim tamamen. Oglum cok hareketli bir cocuk. 2.5 yasinda. Daha da aktiflesti su siralar. Alt komsum da surekli sikayet ediyor. Esimle de tartisiyoruz but yuzden. Tasinmaliyiz diyorum, zaten Kira. O da beni anlamiyor. Cocugu da ne kadar kisitlaya bilirim ki. Iste bu tur sorunlar yuzunden tartistik. Kalktik ablamlara geldik. Sinirlerini bosaldi artik bu konu yuzunden, agladim durdum. Ne kadar Boyle devam eder ki. Keyfim kacinca da yemeklere sardim iste ablamlardayim :(

Evet sinirlendim bugun, o yuzden de yemeklere sardim tamamen. Oglum cok hareketli bir cocuk. 2.5 yasinda. Daha da aktiflesti su siralar. Alt komsum da surekli sikayet ediyor. Esimle de tartisiyoruz but yuzden. Tasinmaliyiz diyorum, zaten Kira. O da beni anlamiyor. Cocugu da ne kadar kisitlaya bilirim ki. Iste bu tur sorunlar yuzunden tartistik. Kalktik ablamlara geldik. Sinirlerini bosaldi artik bu konu yuzunden, agladim durdum. Ne kadar Boyle devam eder ki. Keyfim kacinca da yemeklere sardim iste ablamlardayim :KK43:
Of çok zor canım. Yaşı küçük anlamaz mümkün değil, beş dakika tamam der sonra yine yapar. Benm altta kv gil olmasaydı çoktan mahkemelik olurduk.
Eşinin ikna olması lazım, en iyi birinci kat

Bugünkü menümm :kk77:

Sabah
2 yumurtalı peynirli tereyağlı maydanozlu omlet
1 dilim tb ekmeği
1 bardak mandalina suyu
6 tane siyah 5 tane yeşil zeytin

Ara
Sade türk kahvesi
3 tane kuş lokumu
2 kare bitter o_O

Ara
Sade nescafe
20 tane çiğ fıstık o_O

Akşam
Küçük kase tavuklu sebzeli çorba
Salata

Su 2 lt

@MiuLego
@begum75
@masumm
ada81 ada81
@nehirnil111
@Sarayca
@Shut Up
@Makbule007

Unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar :KK19:
Nego Nego seni unutmuşum canım :KK19:

Tatlı krizi bir geldi bana sorma pasta ayyy yok yemem ben mis gibi su varken pastada neymiş
canım bu tatli krizlerinde ben chia tohumlu sütlü ve içine istediğin meyveyi katmalı bir karışım var. Nego Nego den öğrenmiştim:KK36: bir bardak süt bir tatlı kaşığı chia ve bir meyveyi sabahtan koyup öğlen yiyordum ben. Yada akşamdan yapıp gün içinde hazır olur

Ben yapmadım yanlış anlaşılmasın:KK45:O kadar büyük fırınım yok:KK45:Keşke olsa:KK53:
olsa neler neler çıkaracaksın menülere :rolleyes::rolleyes: çok güzel ama pasta vallahi azıcık inceleyeyim dedim baktım gözüm dönüyor :KK66:

Ayyy hiç bu kadar acıkmamıştım, öyle böyle değil midemi biri büküyor sanki :confused:

son mide bükücü @MiuLego dur o biri :confused::confused::confused:

Tamam canim birininkini yerin digerini martilara atarim sebeplensin yavrucaklar basmışım aminoasiti falan filan inter milan yani :KK70::KK70:

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Evet sinirlendim bugun, o yuzden de yemeklere sardim tamamen. Oglum cok hareketli bir cocuk. 2.5 yasinda. Daha da aktiflesti su siralar. Alt komsum da surekli sikayet ediyor. Esimle de tartisiyoruz but yuzden. Tasinmaliyiz diyorum, zaten Kira. O da beni anlamiyor. Cocugu da ne kadar kisitlaya bilirim ki. Iste bu tur sorunlar yuzunden tartistik. Kalktik ablamlara geldik. Sinirlerini bosaldi artik bu konu yuzunden, agladim durdum. Ne kadar Boyle devam eder ki. Keyfim kacinca da yemeklere sardim iste ablamlardayim :KK43:
r

canım alt komşun yerli yersiz ediyorsa , çokta yıpratma kendini .. hangimizin çocuğu mum gibi oturup büyüdü.
ama gerçekten çok ses çıkarıyorsa , beraber oyun oyna ve enerjisini boşaltmasını sağla .

ve yemek bunların hiç birine çare değil unutma

2017-11-24 21.27.35.webp
2017-11-24 21.27.57.webp

son mide bükücü @MiuLego dur o biri :confused::confused::confused:

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

r

canım alt komşun yerli yersiz ediyorsa , çokta yıpratma kendini .. hangimizin çocuğu mum gibi oturup büyüdü.
ama gerçekten çok ses çıkarıyorsa , beraber oyun oyna ve enerjisini boşaltmasını sağla .

ve yemek bunların hiç birine çare değil unutma
Kesin o:KK53:

Back
X