Şarzın bitti yataydın eyiydi![]()

Kortun mu sennnnGece gece anabeli izletti manyak herif bi ton tribe girdim. Kim gitcek şimdi tuvalete![]()

BÖÖÖĞĞĞĞĞĞĞ diye kapı ardından çıkardım ben olsam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şarzın bitti yataydın eyiydi![]()
Kortun mu sennnnGece gece anabeli izletti manyak herif bi ton tribe girdim. Kim gitcek şimdi tuvalete![]()
Menude bir abarti varmi miumSpor azsa beslenmeyi abartmıcaz o zaman canım
Yoktu kuzucum baktım gayet iyiydiMenude bir abarti varmi mium
Ay özür dilerim mium.bil kazani takip ediyorduk heyecanla :)Antepia27 ve
CocoChanelmademoiselle nun menüleri nerede???????
Göremedim????
Listede menü paylaşmamak????????
Hiç birşey yememişsin cocom..Ay özür dilerim mium.bil kazani takip ediyorduk heyecanla :)
Sabah kazadan sonra eve geldim 1 saat sonra yani saat 1 bucuk gibi
1 yumurta
1 domates
Zeytin
Mercimek çorbası
1 kare bitter :))
Badem
Kahve
Aha biri izletiyo öteki korkutuyo ne çok sevenim varmışMenüleri görmeden uyuyamazdımmmm
Kortun mu sennnn
BÖÖÖĞĞĞĞĞĞĞ diye kapı ardından çıkardım ben olsam![]()
Gercekten Rabbim korudu resmen üstümü sıyırdı ayagimdan gecti mium yarim adim daha atsaydim beni ezecekti ustelik cok hizliydiHiç birşey yememişsin cocom..
O çorbanın yanına salata çok yakışırdı..
Afiyet olsun.. iyisin mi?? İyi ol dinlen güzelce.. Allah korusu gerçekten..
HahahhahahaAha biri izletiyo öteki korkutuyo ne çok sevenim varmışherif uyudu ben hortlak gibi oturuyom karar verdim eve oyuncak bebek ve müzik kutusu girmicek
![]()
Kokoşum bu saatte içme.. uyu derim. Açlık vuruyorsa en güzeli uyumak.Gercekten Rabbim korudu resmen üstümü sıyırdı ayagimdan gecti mium yarim adim daha atsaydim beni ezecekti ustelik cok hizliydisuan iyiyim şükürler olsun.olayin moral bozukluguyla pek birsey yiyesim gelmedi.1 bardak kefir icsem mi sence
Tamam mium o aklimda zaten,mutlaka Allahin izniyle yapicam hayrimi cok sagol.uyuyayim iyisimiHahahhahaha
Ben izlemeyi çok severim ama sonrasında işte aynı sen gibiyim. Susadım mesela kim gitcek su almaya korkudan ölürüm ay
Kokoşum bu saatte içme.. uyu derim. Açlık vuruyorsa en güzeli uyumak.
Ve kesinlikle bir hayır yap..
İyi geceler guzeller @malipina git yatagina canimmm sen uyuyamiyosan onuda uyutma hizlica of pof de don habire sagina soluna gor bakalim yatiyormu
İyi geceler sarı pabuçlunTamam mium o aklimda zaten,mutlaka Allahin izniyle yapicam hayrimi cok sagol.uyuyayim iyisimiiyi geceler ❤❤❤can mium
Ay ben de içcem canım çektiKeşke ama yanında davul çalsan uyanmazbi sigara içem de yatem ben de sabah sekizde sütçüyü kovaliycam. İyi geceler canım.
İyi geceler kızlar![]()