Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Antepia27 Antepia27 ve CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle nun menüleri nerede???????

Göremedim????

Listede menü paylaşmamak????????
Ay özür dilerim mium.bil kazani takip ediyorduk heyecanla :)

Sabah kazadan sonra eve geldim 1 saat sonra yani saat 1 bucuk gibi
1 yumurta
1 domates
Zeytin

Mercimek çorbası

1 kare bitter :))
Badem
Kahve

Ay özür dilerim mium.bil kazani takip ediyorduk heyecanla :)

Sabah kazadan sonra eve geldim 1 saat sonra yani saat 1 bucuk gibi
1 yumurta
1 domates
Zeytin

Mercimek çorbası

1 kare bitter :))
Badem
Kahve
Hiç birşey yememişsin cocom..
O çorbanın yanına salata çok yakışırdı..
Afiyet olsun.. iyisin mi?? İyi ol dinlen güzelce.. Allah korusu gerçekten..

:bicak:Menüleri görmeden uyuyamazdımmmm

Kortun mu sennnn:anne::anne:

BÖÖÖĞĞĞĞĞĞĞ diye kapı ardından çıkardım ben olsam:deli:
Aha biri izletiyo öteki korkutuyo ne çok sevenim varmış :D herif uyudu ben hortlak gibi oturuyom karar verdim eve oyuncak bebek ve müzik kutusu girmicek :D

Hiç birşey yememişsin cocom..
O çorbanın yanına salata çok yakışırdı..
Afiyet olsun.. iyisin mi?? İyi ol dinlen güzelce.. Allah korusu gerçekten..
Gercekten Rabbim korudu resmen üstümü sıyırdı ayagimdan gecti mium yarim adim daha atsaydim beni ezecekti ustelik cok hizliydi:( suan iyiyim şükürler olsun.olayin moral bozukluguyla pek birsey yiyesim gelmedi.1 bardak kefir icsem mi sence

Aha biri izletiyo öteki korkutuyo ne çok sevenim varmış :KK70: herif uyudu ben hortlak gibi oturuyom karar verdim eve oyuncak bebek ve müzik kutusu girmicek :KK70:
Hahahhahaha
Ben izlemeyi çok severim ama sonrasında işte aynı sen gibiyim. Susadım mesela kim gitcek su almaya korkudan ölürüm ay
Gercekten Rabbim korudu resmen üstümü sıyırdı ayagimdan gecti mium yarim adim daha atsaydim beni ezecekti ustelik cok hizliydi:KK43: suan iyiyim şükürler olsun.olayin moral bozukluguyla pek birsey yiyesim gelmedi.1 bardak kefir icsem mi sence
Kokoşum bu saatte içme.. uyu derim. Açlık vuruyorsa en güzeli uyumak.

Ve kesinlikle bir hayır yap..

Hahahhahaha
Ben izlemeyi çok severim ama sonrasında işte aynı sen gibiyim. Susadım mesela kim gitcek su almaya korkudan ölürüm ay

Kokoşum bu saatte içme.. uyu derim. Açlık vuruyorsa en güzeli uyumak.

Ve kesinlikle bir hayır yap..
Tamam mium o aklimda zaten,mutlaka Allahin izniyle yapicam hayrimi cok sagol.uyuyayim iyisimi :( iyi geceler ❤❤❤can mium

Keşke ama yanında davul çalsan uyanmaz :D bi sigara içem de yatem ben de sabah sekizde sütçüyü kovaliycam. İyi geceler canım. :KK200:
İyi geceler guzeller @malipina git yatagina canimmm sen uyuyamiyosan onuda uyutma hizlica of pof de don habire sagina soluna gor bakalim yatiyormu

İyi geceler kızlar:KK200:

Back
X