Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Neden gafil avlandin balım ki misss gibi yendim seni
Mis gibi yendin beni. Ben tabağa gafil avlandim yanlış hafta Teyzem burdan sürekli yemek için dışarı çıktık diet yaparken tam guclenmeden hakimiyet kurmadan dışarı yemeğe gitmek hiç akıllıca değilmiş. Bu hafta hem evde yiyecegim kendi yaptığım şeyleri.

Günaydınlaaar:KK54:
Mutlu haftasonlarııı:KK36:
Sınavlarım var bugün ve yarın...
Çok özledim sizii.
Dün staj danışmanıma okulda liseli bebelere ve okuldaki hocaya sunum yaptım. Ve iğdenin aldığı puan her iki hocadan da 100 :oops:
Çok beğendiler öğrencilerle olan iletişimimi ve ders anlatışımı... Çok güzel şeyler duydum... Korkuyordum elim ayağıma dolaşacak diye ama olmadı yaptım. Ve stajın önemli kısmı bitti çok şükür:KK54::KK54::KK54:

cakil80 cakil80 neredesin de hele neler gomuyorsun yine ye balım ye bak ben suyumla cooook mutluyum
a576efa6-a9ed-4f01-b9d2-1cfcc80ce180_fs2.webp

Dolabima astım motivasyon tam misafirlik kutlama vs hicbirsey yok max güç var

@MiuLego temiz temiz yattim sen merak etme... benim gece kalkip yeme istegim olmuyor şükür...ben diyet yapmasamda 20.30 dan sonra bisey yemem ac bile olsam bu benim huyum..
Ne kadar guzel benim böyle bir alışkanlığım olsa diyete hiç gerek kalmayacak bende gün içinde pek bisi yemem ama akşam oldu mu oluyor olanlar

Back
X