- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Miu korkusu neler yaptırıyor insanaGünaydın kızlar, sütçüyü kovaladım köy yumurtamı da aldım karada ölüm yok bana![]()
Günaydın kızlar, sütçüyü kovaladım köy yumurtamı da aldım karada ölüm yok bana![]()
Günaydınlaaar
Mutlu haftasonlarııı
Sınavlarım var bugün ve yarın...
Çok özledim sizii.
Dün staj danışmanıma okulda liseli bebelere ve okuldaki hocaya sunum yaptım. Ve iğdenin aldığı puan her iki hocadan da 100
Çok beğendiler öğrencilerle olan iletişimimi ve ders anlatışımı... Çok güzel şeyler duydum... Korkuyordum elim ayağıma dolaşacak diye ama olmadı yaptım. Ve stajın önemli kısmı bitti çok şükür![]()
yok canım akdeniz bölgesinde osmaniyede oturuyorum ama yeni taşındık sayılır bir sene oldu daha akt yapı yokmuş bzm oturduğumuz yerde burayada yeni yeni yapılıo evler
Adamı niye kovaladın kızGünaydın kızlar, sütçüyü kovaladım köy yumurtamı da aldım karada ölüm yok bana![]()
Yok kız korkudan değil. Paket ürün çiftlik yumurtası almıyorum senelerdir mevsimi olmayan sebze meyve de almam hiç. Senelerdir hasta olmuyorum şükür bu sayede :)Miu korkusu neler yaptırıyor insanalisteye girince ben ausun nefesini esnemde hissediyordum hep. Sonrada miu nun tabi
Ausencia nın kaptanlığının son dönemine miu nun ilk dönemine denk geldi benim liste maceram
![]()
Ohh mis gibi ne güzel:)) insan içine sine sine tüketir onları.Yok kız korkudan değil. Paket ürün çiftlik yumurtası almıyorum senelerdir mevsimi olmayan sebze meyve de almam hiç. Senelerdir hasta olmuyorum şükür bu sayede :)
Yetişmeye çalışıyorum çoğu zaman kaçıyo gidiyo napim ana yola kadar iniyorum bazen eli boş dönüyorum :)Adamı niye kovaladın kız
Eylülde o kadar sıcak yoktu hava dönüyo eylğlde burda . Bi de temmuz ağustos sıcağını görsün kıbrısta :) Bizim burası pahalı valla abla. Herşey el yakıyo sebze meyve el yakıyo, hele kiralar resmen adamın belini büküyo.Oğlum Kıbrıs tan izne geldi canım sevmiş bayağı Eylül'ün ortasında gitmişti çok sıcak anne diyodu
Tahmin ettiğimiz gibi pahalı değil okadar diyor
Aynen. Kendi yoğurdumu tereyağımı yapıyorum çok güzel oluyoOhh mis gibi ne güzel:)) insan içine sine sine tüketir onları.
Hariikasın canım ya maşallah sana gümbür gümbür geliyorsunGelsinn menü
Sabah 10.10
1.5 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
1.5 dilim beyaz peynir
Yesillik
1.5 kizarmis form ekmek
Ara 14.15
1 yk kusburnu marmelati
10 kuru uzum
3 badem
Aksam .17.50
1 adana
7 parca ciger
Boool salata
2.5 lt su icildi..
@MiuLego , @begum75 , @masumm ,nehirnil111 , @Sarayca , @Shut Up , @Triplimelek Megi , @Makbule007
Unuttugum varsa affola)
5 mil yapıyorsun var ya bravo o kadında en fazla 3 mil yapıyorum benCuma menüsü
Kahvaltı 12.00
2 haşlanmış yumurta
Bi dilim peynir
4 zeytin
Bi tutam maydonoz
Bi havuç, marul
Akşam 18.40
Bi kase mercimek çorbası
Bi tabak yoğurlu ıspanak
2.5 lt su
5 mil leslie (76 dk)
İlerleyen saatlerde 2 bardak çay
@MiuLegonehirnil111
Güzel menü megimBugünkü menümm
Sabah
2 yumurtalı peynirli tereyağlı maydanozlu omlet
1 dilim tb ekmeği
1 bardak mandalina suyu
6 tane siyah 5 tane yeşil zeytin
Ara
Sade türk kahvesi
3 tane kuş lokumu
2 kare bitter
Ara
Sade nescafe
20 tane çiğ fıstık
Akşam
Küçük kase tavuklu sebzeli çorba
Salata
Su 2 lt
@MiuLego
@begum75
@masumm
ada81
nehirnil111
@Sarayca
@Shut Up
@Makbule007
Unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar![]()
Sagol canim , bide bu ayki regliyi atlatirsam daha super olacakHariikasın canım ya maşallah sana gümbür gümbür geliyorsun
5 mil yapıyorsun var ya bravo o kadında en fazla 3 mil yapıyorum ben
Güzel menü megimmandalina suyu için yalnız kaç tane mandalina sıkıldı acep bildiğin onları yemiş oldun
![]()
Kizlar bi yakinimi kaybettim iyi degilim.
Tarifsiz acilar icindeyim.
Dua bekliyorummm.
Kaptanim mezun olmak istiyorum.
58.7
Atlatırsın canım cıssızız artıkSagol canim , bide bu ayki regliyi atlatirsam daha super olacak
Sağol canım :) karıştırıp yapınca sıkmıyo. 5 mil videosu tek başına sıkıcı :)Hariikasın canım ya maşallah sana gümbür gümbür geliyorsun
5 mil yapıyorsun var ya bravo o kadında en fazla 3 mil yapıyorum ben
Güzel menü megimmandalina suyu için yalnız kaç tane mandalina sıkıldı acep bildiğin onları yemiş oldun
![]()