Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar, sütçüyü kovaladım köy yumurtamı da aldım karada ölüm yok bana:KK53:
Miu korkusu neler yaptırıyor insana :D listeye girince ben ausun nefesini esnemde hissediyordum hep. Sonrada miu nun tabi :KK17: Ausencia nın kaptanlığının son dönemine miu nun ilk dönemine denk geldi benim liste maceram :rapci:

Günaydın kızlar, sütçüyü kovaladım köy yumurtamı da aldım karada ölüm yok bana:KK53:

Oğlum Kıbrıs tan izne geldi canım sevmiş bayağı Eylül'ün ortasında gitmişti çok sıcak anne diyodu
Tahmin ettiğimiz gibi pahalı değil okadar diyor

Günaydınlaaar:KK54:
Mutlu haftasonlarııı:KK36:
Sınavlarım var bugün ve yarın...
Çok özledim sizii.
Dün staj danışmanıma okulda liseli bebelere ve okuldaki hocaya sunum yaptım. Ve iğdenin aldığı puan her iki hocadan da 100 :oops:
Çok beğendiler öğrencilerle olan iletişimimi ve ders anlatışımı... Çok güzel şeyler duydum... Korkuyordum elim ayağıma dolaşacak diye ama olmadı yaptım. Ve stajın önemli kısmı bitti çok şükür:KK54::KK54::KK54:

Maşallah kuzuma ne güzel geçmiş
Kaptan da sende maşallah çok calskansin canim

yok canım akdeniz bölgesinde osmaniyede oturuyorum ama yeni taşındık sayılır bir sene oldu daha akt yapı yokmuş bzm oturduğumuz yerde burayada yeni yeni yapılıo evler

Bizde antepteyiz yakiniz canim
Hoşgeldin takimimiza

Miu korkusu neler yaptırıyor insana :KK70: listeye girince ben ausun nefesini esnemde hissediyordum hep. Sonrada miu nun tabi :KK17: Ausencia nın kaptanlığının son dönemine miu nun ilk dönemine denk geldi benim liste maceram :rapci:
Yok kız korkudan değil. Paket ürün çiftlik yumurtası almıyorum senelerdir mevsimi olmayan sebze meyve de almam hiç. Senelerdir hasta olmuyorum şükür bu sayede :)

Yok kız korkudan değil. Paket ürün çiftlik yumurtası almıyorum senelerdir mevsimi olmayan sebze meyve de almam hiç. Senelerdir hasta olmuyorum şükür bu sayede :)
Ohh mis gibi ne güzel:)) insan içine sine sine tüketir onları.

Oğlum Kıbrıs tan izne geldi canım sevmiş bayağı Eylül'ün ortasında gitmişti çok sıcak anne diyodu
Tahmin ettiğimiz gibi pahalı değil okadar diyor
Eylülde o kadar sıcak yoktu hava dönüyo eylğlde burda . Bi de temmuz ağustos sıcağını görsün kıbrısta :) Bizim burası pahalı valla abla. Herşey el yakıyo sebze meyve el yakıyo, hele kiralar resmen adamın belini büküyo. :KK43:

Gelsinn menü
Sabah 10.10
1.5 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
1.5 dilim beyaz peynir
Yesillik
1.5 kizarmis form ekmek

Ara 14.15
1 yk kusburnu marmelati
10 kuru uzum
3 badem

Aksam .17.50
1 adana
7 parca ciger
Boool salata

2.5 lt su icildi..

@MiuLego , @begum75 , @masumm , nehirnil111 nehirnil111 , @Sarayca , @Shut Up , @Triplimelek Megi , @Makbule007

Unuttugum varsa affola :KK66:)
Hariikasın canım ya maşallah sana gümbür gümbür geliyorsun :KK9::KK73:
Cuma menüsü
Kahvaltı 12.00
2 haşlanmış yumurta
Bi dilim peynir
4 zeytin
Bi tutam maydonoz
Bi havuç, marul

Akşam 18.40
Bi kase mercimek çorbası
Bi tabak yoğurlu ıspanak
2.5 lt su
5 mil leslie (76 dk)
İlerleyen saatlerde 2 bardak çay:KK53:

@MiuLego nehirnil111 nehirnil111
5 mil yapıyorsun var ya bravo o kadında en fazla 3 mil yapıyorum ben :KK70:
Bugünkü menümm :kk77:

Sabah
2 yumurtalı peynirli tereyağlı maydanozlu omlet
1 dilim tb ekmeği
1 bardak mandalina suyu
6 tane siyah 5 tane yeşil zeytin

Ara
Sade türk kahvesi
3 tane kuş lokumu
2 kare bitter o_O

Ara
Sade nescafe
20 tane çiğ fıstık o_O

Akşam
Küçük kase tavuklu sebzeli çorba
Salata

Su 2 lt

@MiuLego
@begum75
@masumm
ada81 ada81
nehirnil111 nehirnil111
@Sarayca
@Shut Up
@Makbule007

Unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar :KK19:
Güzel menü megim :KK37:mandalina suyu için yalnız kaç tane mandalina sıkıldı acep bildiğin onları yemiş oldun :KK70::KK60:

Güzel menü megim :KK37:mandalina suyu için yalnız kaç tane mandalina sıkıldı acep bildiğin onları yemiş oldun :KK70::KK60:
Sagol canim , bide bu ayki regliyi atlatirsam daha super olacak

Sağol canım :) karıştırıp yapınca sıkmıyo. 5 mil videosu tek başına sıkıcı :)

Back
X