Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlarrr
Yaa ben sanırım yumurtalıklarımı üşüttüm..sıcak su yaptım ama hala sancı var karnımda biraz..önerisi olan var mı?
Kilomu yazdım gördün müTemizlik bitti
Kahvaltı yaptım
Mutfak dolaplarini dokucenmm
Kahvaltı güzel yaptım
Akşama acikmam sanırım
İki küp helva yedim kirli sayılmamaktadır umarım![]()
Geçmiş olsun canımNe yapmam gerektigini hic bilmiyorum mium. Belimi de sakatlamisim dun kuzumu tasirken. Insallah bel fitigi degildir. Agridan oturamiyorum dunden beri.
Senin fikrin nedir.
Ama biraz dinlen ki iyi ol bunyeyi cok yormamak gerekSağol canım..işte o yatma olayını yapabilsem..kendime iş çıkartıyorum hep..
Dur yapiyim en hafifi o gozukuyi gibiAz yağla olur bence birde yumurta kır protein :)
Çukura çok adapte olamadım ben yaaatemizsin değil miiiii evlaaaaaaaat
ben çukuru da çok sevdim heeee
yine miiiiiiii![]()
Çok geçmiş olsun,spor yaparken dikkat etAynen oyle kuzum
Kalp hastasiyim ben zaten
Oyle sizin gibi jillian ip atlama falan beni beter eder
Bana uygun hafif tempolu fitnes yada yuruyus yada plates iste
Su plates ustunde durmayi basarirsam sikilasmak icin yapicam
Amin sabah sabah ne güzel dua bu böyleGünaydın
Rabbim ! Çok büyüksün ve en iyiyibilensin bu kullunu cahalletle sınama ,açagın her kapıya senden geliyor diye razıyım, zorumzu kolay eyle,kalbimi en iyi sen bilirsin,benim iyi niyetime karşılık veren yine sensin, bana ve burdaki arkadaşlarıma kapıların en hayırlısını aç AMİNNN !!!!!!
Temizlik bitti
Kahvaltı yaptım
Mutfak dolaplarini dokucenmm
Kahvaltı güzel yaptım
Akşama acikmam sanırım
İki küp helva yedim kirli sayılmamaktadır umarım![]()
1-1olacak maç uzatmaya kalacakSen yenilirsen ne olacak oyy ben hiç susmayacagim
Geçmiş olsun dayy
Sogan suyu denese ne bide sıcak tut kendini
Hülyammm geçmiş olsunDaydream-
Sağolun kızlarÇok geçmiş olsun canım![]()
Ay çok calismaliyimGELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
2 ARALIK HEDEFLERİ
Efser (65.9) _________________ 65 ler gelsin bu hafta .. 1 hafta dinlendi meta sonuçta.
nar_cicegim (63.1) ________________ detokslarla destekleyeceğiz bu hafta çiçeaaammm
@eflalim (64.9)_____________________________ biz artık 65 leri gördük ve geçip gittik bile diyelim eflalim.. sporu da sıkı tutunca olacak..
CocoChanelmademoiselle (54.9)__________________ bu hafta sabittin.. sıfır kaçamak ile devam.. spor yapamayacaksın -1 gelir o zaman.. spor olsa daha fazlasıydı
Nevreste (64.2)_________________________ nevom -1 lerine çok alıştım aynından isterimmmm
matematik61 (73.6) ______________________ bernam sen bu hedefi de tutturusun kuzucuğummmm bol spor ile inşallah
Antepia27 (101.5) _________________________ aynen doğru gördün fatmam -1.5 .... ben daha konuşmıcam sen tartı aracılığı ile söyleyeceksin bana .. müjde mi? üzüntü mü? düşecek payıma
malipina (98.7) ____________________________ ooo listeye hoşgeldin hedefi -1.5 .... sen kaçamak yapmayınca yaparsın eee spor için de bana söz verdin.. basit hedef.. ikili rakamların gelişini kutlayacapız hem de 99 u es geçerek
@Makbule007 (58.5)_______________________________ yavaş yavaş ama her hafta eksi görerek makbuşum
aeben (68.5) _________________________ ne kadar minnak bir hedef adaşım bakar mısın yahu
ada81 (68.7) ______________________ temizsek en az bu hedef gelir değil mi kuzucuğummmmm
Nare83 (65.4) __________________ sen spora da başladın sabah leslieleri seni eritir beeee bu hedef haftaya izin kilosuna daha da yaklaşmış olacğız en temizinden
@daydream- (72.7) ________________________ hülyam kendini hiç zorlamadan rahatça bu eksiye ulaşırsın
Nefs (53.3)________________________ hadi kuzucummmm bu çok basit hedef senin için.. ama her eksi önemli..
Ahu060812 (68.0) ____________________ detoksa gerek kalmadan cıssız beslenip sadece sporla bu hedefe koş ahu
Bonus (98.5) _______________________________ hemen terk ediyorsun 99 ları
60kiloyum (82.9)_________________________________ bir hafta artı bir hafta eksi fulya hep.. düzene oturtalım.. az olsun ama her hafta eksi olsun.. bu hedef gibi..
@Sherrysherrylady (73.9) ___________________ geçen hafta hedefini 12 den vurdun.. e hadi bu hafta da olsun!
deynepnaz (63.9)_____________________________ ayyyyyyy -0.2 hedefe bak hele.. sırf beni kırmamak için bile ulaşırsın buna sen
Donna_salut (49.9)_____________________________ geçen hafta hedefin vebu hafta için çoook kolay bir hedef donnacım
@Ahmet esra (77.5)____________________________-1 esracım.. senin kilon için gayet makull
cakil80 (85.9) _____________________________________ neeeeee -1.5 miiiiiiiiiiiiiiii neeeee mortini mi yeneceksinnnn... olur ki :)
Zeytinlerimm (78.2) _________________________________ geçen haftaki eksi büyüktü.. bu hafta da bu yeter.. düzenli eksi gelsin ama..
hatice901217 (86.6) ______________________________ artı gelindiyse devamı haftada mutlaka hedef tutturulmalı
@Shut Up (85.8) ____________________ hedef neden böyle eski bir listeli olarak anlarsın hande :)
@Leeshinmee (74.7) _____________________________ -1.2 gayet makul hedef lees karbondan uzak durarak dahi kolayca ulaşırsın..
@Lazkiziesmaa (84.6) ________________ bu hedef için sporu arttırsan olur
@yakamozz-z (72.7) _____________ ulaşması kolay hedeflerden canım... hedefe koş hadi...
@Ytmz (71.9) ____________________________ 72 leri es geçelim mi :)
nehirnil111 (52.0) ______________________________ dön 52 ye hemen döön nilişkoooo
begum75 (57.2) ______________________ senin sporuna hangi kilo dayanır ulaaaaaa
@Portakal Sulu Ordek (52.9) ________________ gelen +1.3 ü hemeeeennnn -1.5 olarak gönderirriz zaten çoğu ödemdir ördeğim.. e spora da başladın malummmm
Whiteblacklife (51.2) __________________ vayt sahalara döndüyse bu hedefe alır yürür elbet
@Candysugar (55.3)_________________________acelemiz yok bu kadar gitse yeter türkanım o da sporla
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Ausencia ( 62.8 ) ____________________ ne kadan minnak hedefsin ya sen dedimmm :)