ece kuzum 7 temmuzda mezun olmuşsn sen :)
6 ay dolması gerekiyor. 7 ocak 2018 de 6 ayı doldurmuş oluyorsun :) listeye mi geliceeeen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ece kuzum 7 temmuzda mezun olmuşsn sen :)
Geçmiş olsun canımSelam kızlarrr
Yaa ben sanırım yumurtalıklarımı üşüttüm..sıcak su yaptım ama hala sancı var karnımda biraz..önerisi olan var mı?
Sen ben bi de Türkan balım bildiğim varsa başka birisi etiket yapsın hep beraber yapalimWaytim ben pazardan başlamıştım ama gruba uyayim diye 11 gun yaparım uyumu bozmam
Hepbirlikte 2 ye geçeriz
Gerçi hala kimler devam ediyor bilmiyorum ki
Çabuk gelen çabuk gider kuzum.. bugğn hafif beslen dün yediklerin gitsin geriye sana 5 koca gün kalıyor tabi ki eksi gelir sporunu aksatma.. bidaha cozutma emeklerini harcana boşaBir gun cok yemekle almam degil mi kilo kaptanim ? Haklisin. Gelen cumaya eksi gelir mi cok calisirsam ?
@MiuLego
İğdeeee çok sevindimmmmGünaydınlaaar
Mutlu haftasonlarııı
Sınavlarım var bugün ve yarın...
Çok özledim sizii.
Dün staj danışmanıma okulda liseli bebelere ve okuldaki hocaya sunum yaptım. Ve iğdenin aldığı puan her iki hocadan da 100
Çok beğendiler öğrencilerle olan iletişimimi ve ders anlatışımı... Çok güzel şeyler duydum... Korkuyordum elim ayağıma dolaşacak diye ama olmadı yaptım. Ve stajın önemli kısmı bitti çok şükür![]()
Hahahaha çok güzellll
Ada başarılar kuzummmGumaydin herkese
Sinavi olanlara başarılarrbanada iyi atmalar insallahh
![]()
Abla benim dolaplar beyaz ben alayim bunuda hergun dolap siliyorum kafayı siyirdim resmen dolaplarlakızlar daha öncede yazmıştım şimdiye kadar kullanmadığım temizlik ürünü kalmadı ama highgenic sirkelim gibisine hiç denk gelmedim..mutfak dolapları çok el izi oluyor..sıkıyorum fiber bezle sadece siliyorum ve tertemiz ki benim dolaplar Ada'mı hasta edecek cinsten o el izleri hep kalırdı azcık..klozeti mermerleri fayansları pırıl pırılyapıyor..alırsanız bana dua edin hee :))
Oh zor zamanlar bitti.. tam gaz diyetine odaklanBu hafta stresten uyuyamadim bile çok ciddi 2 tane ticari kredi vardı rakamlar çok fena evraklar hukuk yazışma gece rüyama giriyordu eksik bir onay var diye. Tüm gün gerilmekten vücut enerjim bitti bi de misafirim var o da gezmek istiyor çok zor oldu. Rüyamda evraklar rüzgar esiyor kayboluyordu o durumdaydım. Cuma sonuçlandı ben rahatladim. Dün nasıl uyumusum ustumle eve geldim tableti aldım kucagimda uyumusum
Kuzum inan aç yatmaya da alışılıyor ve kendini sabah daha iyi hissediyorsun sabretKeşke benim de olsa ben kendimi zorlamasam 11 e kadar yerim aç uyuyamiyorum. Geçen eşime diyorum ben çok açım uyuyamiyorum diye. Nerdeyse bana tost yapıp getirecekti ye de uyu artık diye kısaca sus demek istedi ama neyseki ben karın gurultumla uyudum
Ohhh canımmsüpersinnnn:)Günaydın kızlar internetim yok kayınvalidemlere geldim onlarda wifi var ordan giriyorum bugün aktif olacağım inşallah ekmeğimle geldim kv lere![]()
Hahahahahah harikasınnn beeeGünaydın kızlar, sütçüyü kovaladım köy yumurtamı da aldım karada ölüm yok bana![]()
Çifte heyecan mı desek ördeğimMiu korkusu neler yaptırıyor insanalisteye girince ben ausun nefesini esnemde hissediyordum hep. Sonrada miu nun tabi
Ausencia nın kaptanlığının son dönemine miu nun ilk dönemine denk geldi benim liste maceram
![]()
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
2 ARALIK HEDEFLERİ
@Efser (65.9) _________________ 65 ler gelsin bu hafta .. 1 hafta dinlendi meta sonuçta.
@nar_cicegim (63.1) ________________ detokslarla destekleyeceğiz bu hafta çiçeaaammm
@eflalim (64.9)_____________________________ biz artık 65 leri gördük ve geçip gittik bile diyelim eflalim.. sporu da sıkı tutunca olacak..
CocoChanelmademoiselle (54.9)__________________ bu hafta sabittin.. sıfır kaçamak ile devam.. spor yapamayacaksın -1 gelir o zaman.. spor olsa daha fazlasıydı
@Nevreste (64.2)_________________________ nevom -1 lerine çok alıştım aynından isterimmmm
@matematik61 (73.6) ______________________ bernam sen bu hedefi de tutturusun kuzucuğummmm bol spor ile inşallah
@Antepia27 (101.5) _________________________ aynen doğru gördün fatmam -1.5 .... ben daha konuşmıcam sen tartı aracılığı ile söyleyeceksin bana .. müjde mi? üzüntü mü? düşecek payıma
@malipina (98.7) ____________________________ ooo listeye hoşgeldin hedefi -1.5 .... sen kaçamak yapmayınca yaparsın eee spor için de bana söz verdin.. basit hedef.. ikili rakamların gelişini kutlayacapız hem de 99 u es geçerek
@Makbule007 (58.5)_______________________________ yavaş yavaş ama her hafta eksi görerek makbuşum
@aeben (68.5) _________________________ ne kadar minnak bir hedef adaşım bakar mısın yahu
@ada81 (68.7) ______________________ temizsek en az bu hedef gelir değil mi kuzucuğummmmm
@masumm (65.4) __________________ sen spora da başladın sabah leslieleri seni eritir beeee bu hedef haftaya izin kilosuna daha da yaklaşmış olacğız en temizinden
@daydream- (72.7) ________________________ hülyam kendini hiç zorlamadan rahatça bu eksiye ulaşırsın
@Nefs (53.3)________________________ hadi kuzucummmm bu çok basit hedef senin için.. ama her eksi önemli..
@Ahu060812 (68.0) ____________________ detoksa gerek kalmadan cıssız beslenip sadece sporla bu hedefe koş ahu
@Bonus (98.5) _______________________________ hemen terk ediyorsun 99 ları
@60kiloyum (82.9)_________________________________ bir hafta artı bir hafta eksi fulya hep.. düzene oturtalım.. az olsun ama her hafta eksi olsun.. bu hedef gibi..
@Sherrysherrylady (73.9) ___________________ geçen hafta hedefini 12 den vurdun.. e hadi bu hafta da olsun!
@deynepnaz (63.9)_____________________________ ayyyyyyy -0.2 hedefe bak hele.. sırf beni kırmamak için bile ulaşırsın buna sen
@Donna_salut (49.9)_____________________________ geçen hafta hedefin vebu hafta için çoook kolay bir hedef donnacım
@Ahmet esra (77.5)____________________________-1 esracım.. senin kilon için gayet makull
cakil80 (85.9) _____________________________________ neeeeee -1.5 miiiiiiiiiiiiiiii neeeee mortini mi yeneceksinnnn... olur ki :)
Zeytinlerimm (78.2) _________________________________ geçen haftaki eksi büyüktü.. bu hafta da bu yeter.. düzenli eksi gelsin ama..
@hatice901217 (86.6) ______________________________ artı gelindiyse devamı haftada mutlaka hedef tutturulmalı
@Shut Up (85.8) ____________________ hedef neden böyle eski bir listeli olarak anlarsın hande :)
@Leeshinmee (74.7) _____________________________ -1.2 gayet makul hedef lees karbondan uzak durarak dahi kolayca ulaşırsın..
@Lazkiziesmaa (84.6) ________________ bu hedef için sporu arttırsan olur
@yakamozz-z (72.7) _____________ ulaşması kolay hedeflerden canım... hedefe koş hadi...
@Ytmz (71.9) ____________________________ 72 leri es geçelim mi :)
nehirnil111 (52.0) ______________________________ dön 52 ye hemen döön nilişkoooo
@begum75 (57.2) ______________________ senin sporuna hangi kilo dayanır ulaaaaaa
@Portakal Sulu Ordek (52.9) ________________ gelen +1.3 ü hemeeeennnn -1.5 olarak gönderirriz zaten çoğu ödemdir ördeğim.. e spora da başladın malummmm
Whiteblacklife (51.2) __________________ vayt sahalara döndüyse bu hedefe alır yürür elbet
@Candysugar (55.3)_________________________acelemiz yok bu kadar gitse yeter türkanım o da sporla
__________________________________________________________________________________________________________________________________
@Ausencia ( 62.8 ) ____________________ ne kadan minnak hedefsin ya sen dedimmm :)
Miucum aslında ben 77 Olmak istiyordum hedefim 77 yi görmek inşallah ♡♡GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
2 ARALIK HEDEFLERİ
@Efser (65.9) _________________ 65 ler gelsin bu hafta .. 1 hafta dinlendi meta sonuçta.
@nar_cicegim (63.1) ________________ detokslarla destekleyeceğiz bu hafta çiçeaaammm
@eflalim (64.9)_____________________________ biz artık 65 leri gördük ve geçip gittik bile diyelim eflalim.. sporu da sıkı tutunca olacak..
CocoChanelmademoiselle (54.9)__________________ bu hafta sabittin.. sıfır kaçamak ile devam.. spor yapamayacaksın -1 gelir o zaman.. spor olsa daha fazlasıydı
@Nevreste (64.2)_________________________ nevom -1 lerine çok alıştım aynından isterimmmm
@matematik61 (73.6) ______________________ bernam sen bu hedefi de tutturusun kuzucuğummmm bol spor ile inşallah
@Antepia27 (101.5) _________________________ aynen doğru gördün fatmam -1.5 .... ben daha konuşmıcam sen tartı aracılığı ile söyleyeceksin bana .. müjde mi? üzüntü mü? düşecek payıma
@malipina (98.7) ____________________________ ooo listeye hoşgeldin hedefi -1.5 .... sen kaçamak yapmayınca yaparsın eee spor için de bana söz verdin.. basit hedef.. ikili rakamların gelişini kutlayacapız hem de 99 u es geçerek
@Makbule007 (58.5)_______________________________ yavaş yavaş ama her hafta eksi görerek makbuşum
@aeben (68.5) _________________________ ne kadar minnak bir hedef adaşım bakar mısın yahu
@ada81 (68.7) ______________________ temizsek en az bu hedef gelir değil mi kuzucuğummmmm
@masumm (65.4) __________________ sen spora da başladın sabah leslieleri seni eritir beeee bu hedef haftaya izin kilosuna daha da yaklaşmış olacğız en temizinden
@daydream- (72.7) ________________________ hülyam kendini hiç zorlamadan rahatça bu eksiye ulaşırsın
@Nefs (53.3)________________________ hadi kuzucummmm bu çok basit hedef senin için.. ama her eksi önemli..
@Ahu060812 (68.0) ____________________ detoksa gerek kalmadan cıssız beslenip sadece sporla bu hedefe koş ahu
@Bonus (98.5) _______________________________ hemen terk ediyorsun 99 ları
@60kiloyum (82.9)_________________________________ bir hafta artı bir hafta eksi fulya hep.. düzene oturtalım.. az olsun ama her hafta eksi olsun.. bu hedef gibi..
@Sherrysherrylady (73.9) ___________________ geçen hafta hedefini 12 den vurdun.. e hadi bu hafta da olsun!
@deynepnaz (63.9)_____________________________ ayyyyyyy -0.2 hedefe bak hele.. sırf beni kırmamak için bile ulaşırsın buna sen
@Donna_salut (49.9)_____________________________ geçen hafta hedefin vebu hafta için çoook kolay bir hedef donnacım
@Ahmet esra (77.5)____________________________-1 esracım.. senin kilon için gayet makull
cakil80 (85.9) _____________________________________ neeeeee -1.5 miiiiiiiiiiiiiiii neeeee mortini mi yeneceksinnnn... olur ki :)
Zeytinlerimm (78.2) _________________________________ geçen haftaki eksi büyüktü.. bu hafta da bu yeter.. düzenli eksi gelsin ama..
@hatice901217 (86.6) ______________________________ artı gelindiyse devamı haftada mutlaka hedef tutturulmalı
@Shut Up (85.8) ____________________ hedef neden böyle eski bir listeli olarak anlarsın hande :)
@Leeshinmee (74.7) _____________________________ -1.2 gayet makul hedef lees karbondan uzak durarak dahi kolayca ulaşırsın..
@Lazkiziesmaa (84.6) ________________ bu hedef için sporu arttırsan olur
@yakamozz-z (72.7) _____________ ulaşması kolay hedeflerden canım... hedefe koş hadi...
@Ytmz (71.9) ____________________________ 72 leri es geçelim mi :)
nehirnil111 (52.0) ______________________________ dön 52 ye hemen döön nilişkoooo
@begum75 (57.2) ______________________ senin sporuna hangi kilo dayanır ulaaaaaa
@Portakal Sulu Ordek (52.9) ________________ gelen +1.3 ü hemeeeennnn -1.5 olarak gönderirriz zaten çoğu ödemdir ördeğim.. e spora da başladın malummmm
Whiteblacklife (51.2) __________________ vayt sahalara döndüyse bu hedefe alır yürür elbet
@Candysugar (55.3)_________________________acelemiz yok bu kadar gitse yeter türkanım o da sporla
__________________________________________________________________________________________________________________________________
@Ausencia ( 62.8 ) ____________________ ne kadan minnak hedefsin ya sen dedimmm :)
Amin efser bal dilliGünaydın
Rabbim ! Çok büyüksün ve en iyiyibilensin bu kullunu cahalletle sınama ,açagın her kapıya senden geliyor diye razıyım, zorumzu kolay eyle,kalbimi en iyi sen bilirsin,benim iyi niyetime karşılık veren yine sensin, bana ve burdaki arkadaşlarıma kapıların en hayırlısını aç AMİNNN !!!!!!
Kolay gelsin bernaaaaaGünaydın kizlar.ay bi uykusuzum nasil basim afriyo.Gece gec yattik oglumun sa uyumayasi tuttu. Sabah da 7 olmadan kalkti.istanbuldaki odasini karanlik yapiyorum perdeler fln zaten güneş dogmamis oluyo geri uyuyodu.Burda fubes direk odanin icine doğdu uyumadi o satten sonra.simdi kucaginda uyuyo.millet kahvaltida.kv patates biber kizartnis borek yapmis kutmak yapmis onlar bitirsin de oyle gidiim
Bugun akrabaya gitcekmisiz yarin geri yol..gideyim tostumu yapayim da yiyeyim.uğramaya caliscam gunduz de opuldunuz
Triplim olmuş bitmiş gelmiş o kilo.. şimdi gönderme zamanı hadi bakalımmmm
Çiçeaaam inşallah fıtık değildir ya...Ne yapmam gerektigini hic bilmiyorum mium. Belimi de sakatlamisim dun kuzumu tasirken. Insallah bel fitigi degildir. Agridan oturamiyorum dunden beri.
Senin fikrin nedir.
Uyuyodum tabi kiKaptan.uyanamadı.galiba.yada ders çalışıyor
Günaydın aebenimmmmmGüzel bir hafta sonu geçirmeniz dilegiyle
Birde uyuyan güzele rutin öpücüğü
Dip not: hiç bu kadan öpücük manyagı bi kaptan görmemiştim![]()
Kolay gelsin canımmmmselam güzeller
tüm gün toplantı var
gece gelirim ben![]()
Sayılmaz banuuuTemizlik bitti
Kahvaltı yaptım
Mutfak dolaplarini dokucenmm
Kahvaltı güzel yaptım
Akşama acikmam sanırım
İki küp helva yedim kirli sayılmamaktadır umarım![]()
Vay vay vayty erken saat sporcusuyuyGünaydın bu arada 1.30 yurudum mis gibi lessie ve jillian da yapacagim
Kızlar özledim burayı ya evin netinde arıza vardı benim de bitti ama sonunda düzeldi :)
Triplim senin hedef yok onu hazırlarken kilonu görmemiştim balım... -1.5 diyelim mi hedefine
İnşallah zeytinim hadi neden olmasınMiucum aslında ben 77 Olmak istiyordum hedefim 77 yi görmek inşallah ♡♡
DiyelimVay vay vayty erken saat sporcusuyuy
Triplim senin hedef yok onu hazırlarken kilonu görmemiştim balım... -1.5 diyelim mi hedefine
İnşallah zeytinim hadi neden olmasın![]()
İki lokma pasta yedim ya icim bi tuhaf onu eritmem lazım netVay vay vayty erken saat sporcusuyuy
İnşallah zeytinim hadi neden olmasın![]()