- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
Hiii yapar yaparBeni izlerken heycanlanip o da benimle spor yapar dimiecemavi

Elinde cikolata sizi izleyecek o

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiii yapar yaparBeni izlerken heycanlanip o da benimle spor yapar dimiecemavi
O da beni tabikiNevreste sen kimi tutuyorsun de hele
Ilk zaman biraz zorlanabilirsin hic gerilme zamanla otururKızlar çok aktif olamadım bugün yarın annemi memlekete gönderiyorum Doğum için gelmişti
Maalesef gidiyor sanırım annem gittikten sonra anlıcam iki çocuğun zorluğunu bu zamana kadar birşey anlamamıştım korkuyorum ya beceremezsem diye
Pazartesi günü de temizlik günüm akşama kadar pek aktif olamam şimdiden bilgi vereyim dedim @MiuLego
Sağol canım :) inşallah kısa sürede toparlarım düzenimiIlk zaman biraz zorlanabilirsin hic gerilme zamanla oturur) herkesin başından gecti tek değilsin...
Ben onu seyretmedim 3aptal gibi guzelse seyrederimGüreşçi kızları olan
Anca 3,5 çiğ fındıkIzlerken bol cekirdek citlet tuzlu bolda misir patlat yagli tuzly ye kız
Eski morti hatrı varEcem sen de mi ya
Yapar yaparBeni izlerken heycanlanip o da benimle spor yapar dimiecemavi
Varımmmmmm
Sen de mi iyi bakalım öyle olsun
Bu sana iyi geliyor fena gaza geliyorsunSen de mi iyi bakalım öyle olsun
Onlar desin dursun akşam akşam tartı siv yaptı aramızda ha cuma günü sabah ki rakam yani yarına eksi 500 600 mis gibi iki gündür wc yok sen boşver onları hadi yenelim
Sen beni tutsan da gaza gelirdim kiBu sana iyi geliyor fena gaza geliyorsunİkinize de yarayacak
![]()
Ayy çok zor bi durum masum ama boşanmak yerine iptal yolunu deneseler nihakin üstünden çok gecmediyse iptal hakkı varayyy eşimin arkadaşı geldi
bu adam evlenmiş yani şöyle
Nilah yapmışlar düğün varmış 7 ekimde
kız ankarada memur , bosanacaklarmis
ama kız yok kapatmış telini
adama seninle görüşmek istemiyorum demiş ,çocukta boşanayım bitsin diyor
eziyet yahu böyle çetrefilli evlilik
Ama o zaman Çakıl gaza gelmezdiSen beni tutsan da gaza gelirdim ki![]()