- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
Sen sebep oldun beni tutsaydin 1 kilo verecektim şimdi 2 kiloya göz diktim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen sebep oldun beni tutsaydin 1 kilo verecektim şimdi 2 kiloya göz diktim![]()
Işın zor diyeyim.Bu sevdalar boşuna ley boşuna ley![]()
4.3 daha vereceğim 48 olacagimBencede sadece incelse yeter daha ne kadar kilo verecek
O nasıl evlilik ve boşanma anlamadım tayin icin anlaşmalı falan mı evlenmişlerayyy eşimin arkadaşı geldi
bu adam evlenmiş yani şöyle
Nilah yapmışlar düğün varmış 7 ekimde
kız ankarada memur , bosanacaklarmis
ama kız yok kapatmış telini
adama seninle görüşmek istemiyorum demiş ,çocukta boşanayım bitsin diyor
eziyet yahu böyle çetrefilli evlilik
Dr git uzun süre olmuş AMİN İnşaAllah gecerBütün gece sıcak su torbasıyla yattım ecem..çorap giymeyen ben çorapla uyuyorum 4 gündür..gündüzde puflar var hep ayağımda..inşallah geçer..
Sakın perte çıkarsın once vücudun spora alışsın birazda hafiflesin ondan sonra yap yoksam işin zor pazertesi izin almak zorunda kalabilirsinAy yarın bide onu yapim inşallah yarın çok hamlamam
Zorlama kendini sağlıklı kilo ver incelemesi sadece o da guzelSen sebep oldun beni tutsaydin 1 kilo verecektim şimdi 2 kiloya göz diktim![]()
Tamam Leslie devam ozamanO nasıl evlilik ve boşanma anlamadım tayin icin anlaşmalı falan mı evlenmişler
Dr git uzun süre olmuş AMİN İnşaAllah gecer
Sakın perte çıkarsın once vücudun spora alışsın birazda hafiflesin ondan sonra yap yoksam işin zor pazertesi izin almak zorunda kalabilirsin
4 kilo verebilir miyim ki hayatımda 1 kez verdim o da doktor kontrolünde
Hee ben de temizim o zamanCanim aksam yiyicileri olarak birbirimize temiz kaldigimizin haberini veriyoruz tabiki katilabilirsin temiz gece bisi yemedigimizi ifade ediyor
Biz morti olalım mı Hatice sende yenisin sanırım değil mi
4 kilo verebilir miyim ki hayatımda 1 kez verdim o da doktor kontrolünde
Tahmin ettim iyice gaza getirdiler seni ben yaş tahtaya basmam![]()
Haklisin balım yol yakınken kaç kurtar kendiniBu sevdalar boşuna ley boşuna ley![]()
2 hafta oldu canım. Tabii ki zevkle. Benim bebeğim de 1 hafta sonra 8 aylık olacak.88 kiloydum en son. Boyum 163.insallah guzelce veririz şu kiloları.Biz morti olalım mı Hatice sende yenisin sanırım değil mi
Ben hep sağlıklı veriyorum bol sporlaZorlama kendini sağlıklı kilo ver incelemesi sadece o da guzel
Bu hafta çok misafir gelsin çok pasta yeaynen oyle
![]()
white bak gözünü sevem coşma , minnaksın kuzum sen .. menülerini tek tek inceleyeceğim bakBen hep sağlıklı veriyorum bol sporla![]()