- 2 Aralık 2015
- 32.652
- 108.420
- 598
Senden kaçar mı?he gördüm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senden kaçar mı?he gördüm![]()
Sakın etme cumaya aglayacaksinInsani yenilmek değil pes etmek tuketir. Pes etmiyorum
Aksiyonumuz eksik olmuyor![]()
Hatirlatacagim
Ama sen 1 kilodan fazla veremezsin kiBen 2 kilo versem sen 3 kilo versem o bile kurtar miyor seni benim elimden![]()
iyi geceler bernacımHerkese iyi geceler![]()
Gecenin menusu
Sabah birer catal yumurta, peynir, salatalik ve beyaz cay
Hic istahim yoktu
Ara biraz fistik, 3-4 findik
Oglen
Bulgurlu biber dolmasi 3 kucuk, ayran
Ara yarim yesil elma
Aksam kucuk bir dilim su boregi yedim dugunde. Cok acikmistim artik dayanamadim
Pasta kurabiye yemedim hic kola fanta icmedim su ictim
@MiuLego
Seni cok coook seven ciceaaaann
![]()
Boşuna çabalar doğru kişiye güveniyor bak hayatımda ilk Leslie mi yaptım bacaklarim titredi şimdi dikcem havaya yarın daha çok yapcam aradaki farkı kapatcam hemen
Daha bu hafta verdim 1.2 ahh canım ya sen beni gerçekten de tanimiyorsun sorAma sen 1 kilodan fazla veremezsin ki![]()
Daha bu hafta verdim 1.2 ahh canım ya sen beni gerçekten de tanimiyorsun sorAusencia ma anlatsın sana
Ne.gördün dede bizde görek İnşaAllah erkek üye sendromu değildirhe gördüm![]()
Ne.gördün dede bizde görek İnşaAllah erkek üye sendromu değildir
O yüzden bugün hep gözüm orada hatta birkaç gündür öyleçok hareketli sizin oralar çok .... bak bizim buralara :) bi tek reklam amaçlı üyelik gelir konu açar , yollarız o kadar![]()
Yine de beni tutmadın 200 gr da senin için vereceğim şuan bile eksi 600 700 yarına net geliyorrren az 1.3 bekliyorum bu hırs ile white dan bu hafta ...
verir yani ....![]()
White çok pis gaza geldiHatirlatacagim![]()
Benim büyük kızım da 5 buçuk yaşında. Anasınıfı na gidiyor. Evlatlarla ugrasmak Zor ama olsun .Rabbim sagliklarini versin.Büyük oğlum 6.5 yaşında 1. Sınıfa gidiyor kolay bi çocukta değiş birde dersler okul sorunları falan bebekle nasıl üstesinden gelebilirim bilmiyorum Allah yardımcım olsun inşaallah bir an evvel yarı yıl tatili gelsin istiyorum
O yüzden bugün hep gözüm orada hatta birkaç gündür öyleAltı üstü yemek dersin ama olaysız günümüz yok
![]()
Hergün yap canım bak bizi mahçup etmeBoşuna çabalar doğru kişiye güveniyor bak hayatımda ilk Leslie mi yaptım bacaklarim titredi şimdi dikcem havaya yarın daha çok yapcam aradaki farkı kapatcam hemen