Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet yarin nasipse.İki günlüğüne perisan olduk resmen ama gel de gerife anlat.Kv kp gelmiyor istanbula torun görsünler diye geldik.Gelmişken 1 hafta kalayim bari haftaya donerim hem akrabalari fln da rahat görürüm dedim onu da kabul etmedi.Arabayi birakip gidecek haftaya otobusle gelecek ya istemedi paşam. Pek kiymetlidir otobüs koltuklarına oturamaz.
Neyse hadi gittim:KK15:

harbiden yorucu olmuş .. ama olmuş:) hadi git sen gülüm ..uyu dinlen :KK15:

Öhö öhö öhö
Sabah temiz :KK45:
Menemen ,birkaç zeytin ,az peynir,1 dl tb ekmek,çay

Öğle:1 kıymalı pide,1 bardak ayran (cenaze evine gittim ,ölmüş kişinin canı için dediler :KK45:Kızımın bitiremediğ çeyrek poğaça(çöpe mi gitsin:KK45:)
Akşam :3 çiğköfte (6 marula sarılmış)Abim seviyorum diye almış,yemeyeyim mi,abime ayıp olmaz mı,bacıma çiğköfte aldım da yemedi diye üzülmez mi?:KK45:birkaç kaşık tavuk memeli mantar sote,çay,domates,dalgınlıkla 1 dl ekmek,oğlum sen bu ekmekten yemiyordun ya deyince bıraktım

Bir daha akşam :1 tabak zeytinyağlı barbunya,1 domates ,1 salatalık ,çay

Mezunum ama bu kilo vermeye engel mi hayır gelen arkadaşlar i eritmeme engel mi hayir:deli::deli:

white kuzum sen şöyle eylül gibi .... ben şöyle doğumdan sonra 3-4 ayı devirince ... bi 55 e falan çıkmış ol ... senle morti olalım sonra :confused::confused::confused: beni de erit :KK3:

Back
X