Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünden sık o zaman canım bu hafta sallat lütfenYaaa istiyorum ama yokk olmuyor.
Zaten verdigimi almış olma ihtimalim çok yüksek pastalar baklavar vardı![]()
![]()
![]()
Ayyy aklimdaki okudun ha olur mu diye dusunmekteydimBakk şimdi buna takıl 48 den sonra bi haftada 4 kilo vermeye çalışma sakın![]()
![]()
Ayyy aklimdaki okudun ha olur mu diye dusunmekteydim
Hatunn 1 kilo veriyorBugünden sık o zaman canım bu hafta sallat lütfen
Sagoll balımmm
Yarın bir görüşmem var oruç tumuyacagım kaptanım bana dua edingölümü bilen Allahım
kapıların en hayırlısını aç
![]()
Menülerini yazıyor musun buraya canım? Dikkat etmedim açıkçası ama durduk yere alınmaz kuzucum bir kilo? Saatlerde mi sıkıntı var yoksa? Yada kullandığın bir ilaç vs. Su da önemli bakBugun moralim cok bozuk tartida +1 gordum kacamak yapmadim ama nasil oldu aklim almiyo o kadar dikkat ediyorum ama yok yinede aliyorum agliycam valla ya![]()
Nasıl oldun canım biraz daha iyimisinSagoll balımmm![]()
Valla beynim yandı kızlar ben size hoşgeldin demismiydim?Gerçekten takımdan ayrılmamak lazım sorumluluk istiyo ve okul gbi bile menülerini yazıp paylaşıyosun gün sonunda bakıyosun kaç gram yada kilo vermişsin yazılı gbi aynı hepp dewam inş böyle sizde bizim öğretmenlerimiz
Kızlar çok acıktım en son 15.30 da yiyince fena oldum
Veeee şimdi bir parça kaşar bir parça hindi füme yedim incecikti![]()
Nefs bayılıyorum senin bu karabatak hallerineValla beynim yandı kızlar ben size hoşgeldin demismiydim?
Hoşgeldiniz![]()
![]()
![]()
Tamam canim birininkini yerin digerini martilara atarim sebeplensin yavrucaklar basmışım aminoasiti falan filan inter milan yani![]()
Valla beynim yandı kızlar ben size hoşgeldin demismiydim?
Hoşgeldiniz![]()
![]()
![]()
Miu ben bugün iziliyim değil mi istediğimi yiyebilirim.Hafta sonu ne de olsa![]()