Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bi de bana sor masumcum. Uyandım kocaya diyom gözüme görünme rüyamda boşadım seni. Gene naptım hatun diyo garibim :KK70: anlattım. Ben rus sevmiyom bari zenci olsaydı diyo :KK70: dedim seni de duvara çalmak lazım :KK70:

Ahahaaa bende bazen görüyorum
gözüme görünme derimmm uyanınca
geçmiş olsun cnm bu arada

Masum sen kimi tutuyorsun de hele

Ay bilemedim ki
spor yarısı mi ? kilo ise senin masallahin var, çakil inda kilosu var çabuk verir çok çekişmeli :KK70:

Masumm temizim:halay:
Bugunude alnimin akıyla atlatirsam hafta içi daha kolay geliyo bana
Yanlız o kadar spora kilo hala sabit :işsiz:
:halay: :halay: begüm hafta içi çok kolay gerçekten

Dün ekmek yemedim diye wc cikamiyorum ne garip bi durum ekmek yemezsem wc yok yersem çok rahat:deli:

wayyyy az önce geberdim wc de :KK43:
doğum yaptım sanki o derece bende yarın sabahtan itibaren bir dlm denge ekmek yiycem birde öyle deneyim

:KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3:
:KK3:
:KK3: :KK3: :KK3:
:KK3: :KK3: :KK3: :KK3:
Cokkkkkk özledim Ulennnnn sizleri hepinizii

pinar hoşgeldin cnm :KK200:

Ay bilemedim ki
spor yarısı mi ? kilo ise senin masallahin var, çakil inda kilosu var çabuk verir çok çekişmeli :KK70:

doğum yaptım sanki o derece bende yarın sabahtan itibaren bir dlm denge ekmek yiycem birde öyle deneyim

:36: :36:

Bugun moralim cok bozuk tartida +1 gordum kacamak yapmadim ama nasil oldu aklim almiyo o kadar dikkat ediyorum ama yok yinede aliyorum agliycam valla ya :KK43:

Regl öncesi olabilir canım.
Yediğin bişey ödem yapmış olabilir.
Kaçamak yoksa yalanci artidir üzülme ;) ;)

Kizlaaaar keyifler yerinde mii.
Bugun salonu topluyorum malzemeleri mutfak dolaplarina aktaricam iyi bir dolap duzenlemesi modundayim. Deterjanlari banyoya aktardim. Plastikleri lavabonun altindaki dolaba aliyorum silip temizliyorum kaymaz ortu seriyorum. Biraz ugrastiracak beni ama degecek insallah.

@MiuLego kuzum sabah kalkinca tartilmayi unutmuşum bi kahve ictim az once,ceviz badem falan yedim.ondan sonra tartilmak aklima geldi.çıkan sonuc bu
20171126_111536-1-1.webp

Bugun moralim cok bozuk tartida +1 gordum kacamak yapmadim ama nasil oldu aklim almiyo o kadar dikkat ediyorum ama yok yinede aliyorum agliycam valla ya :KK43:
Uykusuz spor ayakta çok beklemek yada yedigin sağlıklı karbonlar geçici artı yapabilir kendinden eminsen hiç üzme canını iki güne iner o odemler sabahları aç karına maydanoz sade soda yarım limon suyu blendar geçirip iç balim

Ben de benzer bi rüya gördüm çakıl. Eşimle misafirlikteymişiz. Kuzeni yanında taş gibi iki tane rus kadınla geliyo. Kızlardan biri benim adamın elini tutup zeni çuk zeviyorum mehmetalii diyo. Bi daha söylesene diyorum kıza. Söylüyo aynı lafı. Saçından tuttuğum gibi kafasını duvara vura vura bi güzel dövdüm kızı. Dedim bitti bu iş boşanıyorum senden. o sinirle uyanmışım:KK4:
Ne kadar sinirlendirici bişey ya insanı katil ederler resmen :sinirli:

Ay bilemedim ki

Hem kilo hem spor canım ikisinde de kapisiyoruz ekmeksiz wc cikamiyorum canım dün yarım dilim yedim diye cikamadim sabah iki dilim yedim hemen wc ye nasıl bir bünye var anlamadkm

Bi de bana sor masumcum. Uyandım kocaya diyom gözüme görünme rüyamda boşadım seni. Gene naptım hatun diyo garibim :KK70: anlattım. Ben rus sevmiyom bari zenci olsaydı diyo :KK70: dedim seni de duvara çalmak lazım :KK70:
Ay aynı benim ki yine ne rüya gördün der. geçen de sen uyuma dedi ya resmen

Ben de çıplak sokağa atinca keyiflendim çok cigdi hiç gözüme güzel de gorunmedi kocam da zevklidir oysaki :KK70:
Ne kafası bu ya rüyalara bak anam benim koca çok kıskanç ondan bana kalmıyor kıskançlık dün bi pantolon boyunu kisaltiracaktim terziye elin adamı senin belinemi değecek diye ölçüyü o aldı yanlış almış tabi pantolon çocuk pantolon u gibi oldu kriz geçirdim artık yuhhh dedim ya

Back
X