Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Diyet açısından mıo_OHiç belli olmaz canım:KK19:Ama ne yapacaksın tedaviye başlıyorsun:KK60:
Simdi klomende bi hormon sonucta,ödem yapmaz insallah dedimdi,insallah yapmaz nevrosum.yaparsa da yapcak bisey yok artik bebis daha onemli :(

Kahvaltimı yaptım biraz gec oldu ama :))
Çok güzel görünüyooo afiyet olsunnn
Cicegeeeeeeeemmmmmmm :KK36::KK36::KK36:
:KK74:
Günaydın güzeller. Yine uykusuz yine sabahin köründe kalkmis bi haldeyim.yola ciktik afyonda esimin kuzenine ugricaz kizkardesim bizleydi burda uni okuyo onu birakcaz.sonra da eskisehire gitcez orda okuyan kuzenimle buluscaz erkek kardesimi de onun yanina birakcaz.sonra inşallah evimize gidebilecez.

Soyle bi okudum Whiteblacklife Whiteblacklife ve cakil80 cakil80 cok cekismeli bi yarış goruyorum meraklardayim.Ben tarafsizim:KK53:
@hatice901217 ay doğru haticeyi etiketledim inşallah kuzuna cok gecmis olsun canım

@Ahmet esra kuzum merak etme cabucak gidiyo o artılar bana da oluyo.Gecen hafta da hic karbon fln yemedigim halde oldu ama bi gün saglam dikkat et hemen gider.
O nasıl bir yolculuk serüveni:KK57:
Bilegimde cekmedim akşam çekerim
Haydi bismillah çakılımmmm sayıların bol olsun
:KK71:evet mium adetim gelecekmis megersem odemmis o fazla cikmamin sbebi :KK71:simdi ben bu ay hormon kullancam ya,insallah o da odem yapmazo_O
Bilemedim ki kuzum çıkar mı hiç anlamam:oops:

Çıkarsa da nabalım hedef güzel :süslü:

Darısı bana tartı fotolarini görünce heycanlaniyorum
Insallah canim bak ben takima gireli ne kadar oldu bilmiyorum ama sanirim 2 ay oldu.2 ay da 10 kilo verdim.basladigimda 65 tim.sende ineceksin insallah.sporunu sabahlari ac karnina yap,sonra gün icinde proteinini al

Ne kafası bu ya rüyalara bak anam benim koca çok kıskanç ondan bana kalmıyor kıskançlık dün bi pantolon boyunu kisaltiracaktim terziye elin adamı senin belinemi değecek diye ölçüyü o aldı yanlış almış tabi pantolon çocuk pantolon u gibi oldu kriz geçirdim artık yuhhh dedim ya
Ilk evlendigimizde çok yapardı amanin ne kavgalar bradpitt Vampire ken bile yakışıklı dedim kıyamet koptu. Şimdi siyah beyaz aşk a taktı adamın karın kasları güzel ama allah var ne diyim

Ilk evlendigimizde çok yapardı amanin ne kavgalar bradpitt Vampire ken bile yakışıklı dedim kıyamet koptu. Şimdi siyah beyaz aşk a taktı adamın karın kasları güzel ama allah var ne diyim
Çakıl canım bugün spor yapıldı mı yapılacak mı:KK45:Bak biz sana çok inanıyoruz..:halay:

Back
X