Tebrikler canımBen yaptım 300 puanim var şuan itibariyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canımBen yaptım 300 puanim var şuan itibariyle
Güzel bir filmGeçmiş olsun nasıl oldu iyi mi şimdi hatice?
Kolay gelsin makbuşmm
Anam aynı annemmm
Annem olsa döverdi ama o acımaz
Bugğn yapcam ödevimi söz
Ece kesin izle kız çocukları için yapılmış bir film çok ağladımduygulandım çok
![]()
Yiyeceğim banu bir gün bile öyle zorluyor ki beni o yüzden ekmeğe devamen bi sevdiğim cnm dolap düzenleme
bende dün mutfak dolapların dalmıştim yarım kaldı
Cnm ye sakın ihmal etme kronik kabizlik zor
Geçmiş olsun canım
Ama Tayt olmasın yada uzun olsun vücutları güzel olmasın ne bilim ya da benim vücudum daha fit olsun
Harikasın bayıldımmmm
Öhöm öhömmmmm
Voleybol antrenörü olarak...
![]()
o zmaan yalancı artıdır gider canım sıkma canını.Canim gunde 2 litre su iciyorum cogu zamanda yaziyorum menuyu. Bilmiyorum
:) afiyet olsun canımBen de yapmak istiyorum bugün gidip alacağım nareksisi ile güzelce salata yapcam ay ağzının suyu ilk defa bir salata için aktı
ayyyy gel tabikideeee ♡♡♡Biz de seniiiiiienerjini yiyim senin
Ödem olabilir sakin ol diyet süresince böyle günlük tartı oynamaları çok olur..
Gelem mi
Çıkardım zaten ki kilo verdikce adamın bünyesi değişti yeminle çatlatacak kıskançlıktan ya adam dirilise baktirmiyor Ertuğrul için kiskancccc ne olacak![]()
kıskançlık adama terzilik yaptırmış resmen ama ben olsam olay çıkardıydım
![]()
Balım sen merak etme ben gucsuz dusmem sabahı mis gibi yedim öğle kahve meyve akşam pro salata mis gibi menüm bile hazır benimBeni korkutma bakWhiteblacklife menülerini foto Istiyorum aç kalırsın neme gerek yemek yediğini görmem gerek ben bolca maydanoz ayikliyorum haftaicine salata malzemesi hazirlayacagim
Salonumun yeni masa sandalyrlerini aldik sonunda. Salondaki takimi bosaltma zamaniiiiiiiiiiAyyyy bonusssss ğni yıllarımda aşıktım buna bu ten rengine de hastayımdır heee öyle böyle sevmem yazın çpk bronzlaşırım bu yüzden...
dırnağı olamam la bu hatunun
Temizlik miiikolay gelsin çiçeaam
Oh şükür coco inmeye başlamış tartı![]()
Istah acıyor kendini tutarsan kilo yapmıyor sadece şişlik oluyor diye biliyorumSimdi klomende bi hormon sonucta,ödem yapmaz insallah dedimdi,insallah yapmaz nevrosum.yaparsa da yapcak bisey yok artik bebis daha onemli![]()
Ya karıştırma Cuma'ya kadar mutlu olsun,inansın istiyorum![]()
Sen daha git ol tabi ona bep destek tam destekAma Tayt olmasın yada uzun olsun vücutları güzel olmasın ne bilim ya da benim vücudum daha fit olsun
Nar ekşisi kullanma canım ondada şeker var işlenmiş gıda mis gibi limon varken bak benim gibi mortiyi bulamazsın ha sana tüyo veriyirumBen de yapmak istiyorum bugün gidip alacağım nareksisi ile güzelce salata yapcam ay ağzının suyu ilk defa bir salata için aktı
Çok acimasizca ama beğendimYa karıştırma Cuma'ya kadar mutlu olsun,inansın istiyorum![]()
La senin pamık yüreğine gurban olurumNar ekşisi kullanma canım ondada şeker var işlenmiş gıda mis gibi limon varken bak benim gibi mortiyi bulamazsın ha sana tüyo veriyirum
Eyvah sislik mi yapiyooooorrrrIstah acıyor kendini tutarsan kilo yapmıyor sadece şişlik oluyor diye biliyorum
Tabiki spor var bugün bilekligimi taktim kahvaltimi yapıp markete gitme zararlı şeyler almayim diyeÇakıl canım bugün spor yapıldı mı yapılacak mıBak biz sana çok inanıyoruz..
![]()
300 puanlık ne yaptın şimdi senBen yaptım 300 puanim var şuan itibariyle
Miu ben regl'den dolayı ve Cumartesi yediğim fasulyeden dolayı tartıda fazla çıkıyorum.Tamam tamammmm
Sen daha git ol tabi ona bep destek tam destek
Spor yapıldı mı çakılım? Patlay hadi bi leslie 3 mile![]()
Evet bence de yorma 300 de neymis bide toplaya toplaya gitsek yanlış hesap yapmayim ölümüne sporda yenecegimTebrikler canımAma niye yoruyorsun kendini
![]()
Zararlı yiyecekler yokTabiki spor var bugün bilekligimi taktim kahvaltimi yapıp markete gitme zararlı şeyler almayim diye