- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Bolll keyifler huzurlarSelam canlaar ... fuardayız ... Yusufun değmeyin keyfine ...
Ben biraz dinleniyorum , mandalina ve beyaz leblebi eşliğindekazındım da azıcuuuuk
Hadi öpüldünüzzzzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bolll keyifler huzurlarSelam canlaar ... fuardayız ... Yusufun değmeyin keyfine ...
Ben biraz dinleniyorum , mandalina ve beyaz leblebi eşliğindekazındım da azıcuuuuk
Hadi öpüldünüzzzzz
Himm tamam canim bakiyim bi.Etrafimda çok kullanan var metal kullanıyorlar genelde evideada var sanırım trendyol ve morhipo ya da bak
Hayırlı olsun canımSukurler olsun ki aldik canim. Carsamba gelecek insallah.
İşte bu beeeeeeeeeeeeeeeİnşallah canim hele benim için yazdıklarını okudumm kiii görür o
Sallatacagim ulennn ahtim olsunn
@Nevreste teee teeee teeee (eko yapıyorum )
Yapar canım eksi bokscu kendisi zaten atletik sırf giciklik kıskançlık başka bi halt değil onun kiBaklava yapsın enişte![]()
Darisi basina diyorumHayırlı olsun canım![]()
Cakilim bugünlük 500 point yapacak gibi duruyorum kendini ayarla diye söylüyorumKahvaltım bu ekmeksiz aksama meksika fasulyeli salata mi iyi olur çıtır balik salata mi
Cocom bebis mi geliyorrCok tesekkur ederim eflalim,gecmis olsun bu arada benimde bir dusugum ve kurtajim var.insallah bu sefer melegim tutunur annesine sağlıklı bir sekilde❤❤esime aldircam bugun
Yorma kendini vaytım yine deSu jillian yapayım sonra yemek yiyeyim sonra akşam yemek yapacağım sonra dip köşe temizlik var bi de halim var yikasam mi diye düşünmekteyim![]()
Ben ikea dan aldım memnunum dolaptan faydası oluyorKizlar dolap ici raf kullanan var mi. Bi tahta gibi mi pilastik mi tam anlamadim bir de krom var sanirim. Tavsiyeniz var mi. Bardaklar icin kullanicam
Çok güzel
Pişman olma sonra
Sulu ev yemeği yoğurt ve salata tabikiiiBen bugun yediklerimi yazayim
Sabah - 1 has yumurta, 1 avuc kuru Erik ve kuru Kara kuzum, bol kekik cayi,1/2 nar
Oglen-kucuk boy ince tb yufka ,1 k.k peynir ve tere yagi,(durum yapip yedim) 3 tam ceviz,1/2 elma
Simdi ne yesem acaba. Baska bisey yesemmi yemesemmi diye dusunmekteyim
@MiuLego
Çıtır balık ne oluyor?Kahvaltım bu ekmeksiz aksama meksika fasulyeli salata mi iyi olur çıtır balik salata mi
Benim de ihtiyacım var halılarım beyazEki Görüntüle 2072035
Kizlar bu hali koruyucusu battaniye gibi yumus yumus hem hali kirlenmiyo makinada yikanabiliyo benim oglan hep pisletiyodu halilari simdi tertemiz siddetle oneririm