- 24 Ocak 2016
- 907
- 4.429
- 63
- 35
Yok kaptanim. Bi orda bi burdayim. Hicbisey yapmadim bu yuzden. 15 kadar badem,2 tam ceviz, 2 kuru incir yedim. Allah ne verdiyse artik. Ama doymadim. AcimSulu ev yemeği yoğurt ve salata tabikiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kaptanim. Bi orda bi burdayim. Hicbisey yapmadim bu yuzden. 15 kadar badem,2 tam ceviz, 2 kuru incir yedim. Allah ne verdiyse artik. Ama doymadim. AcimSulu ev yemeği yoğurt ve salata tabikiii
Oh ooohhhh kızlar sende bolDesene tam bana göre brnde var 3kız hende her çağdan ergen cocuk bebek
Menü şeedeyim
Sabah 9.00
Yarım dlm tb ekmeği
Bir haşlanmış yumurta
Bir küçük kaşık krem peynir
Üjj bejj zeytin
Öğle 13.30
Lahana salatası isotlu nar ekşili limonlu falan
Akşam 17.00
Küçük bir kase kuru fasulye
Yoğurt
Salata
@MiuLego akşamı daha yemedim sence uygun mu menü akşama kuzucum?
Ay nden böyle evinde dur azcık kızYok kaptanim. Bi orda bi burdayim. Hicbisey yapmadim bu yuzden. 15 kadar badem,2 tam ceviz, 2 kuru incir yedim. Allah ne verdiyse artik. Ama doymadim. Acim. Belki ilerleyen saatlerde gecmezse acligim sut icerim tarcinli
Bence çakıl yağda balık yemez yiyemez zaten karşısında vayt varken.Çıtır balık ne oluyor?
Yağda balıksa hayır.. ızgaraysa tabiki balık
Hic duymamistim. Cok guzel gozukuyoEki Görüntüle 2072035
Kizlar bu hali koruyucusu battaniye gibi yumus yumus hem hali kirlenmiyo makinada yikanabiliyo benim oglan hep pisletiyodu halilari simdi tertemiz siddetle oneririm
Sabah jillianla buluştuk akşama da var daha. Yazarım.Oh ooohhhh kızlar sende bol
Çok güzel ördeğim sporunu da yapacaksın dimi?
Duramiyorum ki. Komsum sagolsun. Oglumu surekli kisitlayamiyorum. Cocuk azcik rahat oynasin deye ev ev geziyorumAy nden böyle evinde dur azcık kız
Fazla yumurta olgunlastiriyor. Her ay 1 tane olgunlasacagina 3 4 tane olgunlastiriyor 8 e kadar çıkıyorAaaa bunu bilmiyordum eflalim yumurta mi büyütüyor yoksa kalitesini mi artırıyor sadece
Bugün mu 500 toplam mi 500 oldun suana kadar kaç oldun toplamCakilim bugünlük 500 point yapacak gibi duruyorum kendini ayarla diye söylüyorum
Aynen canim acayip kolaylik oluyoBende kullanıyorum canım, kesinlikl cocuklu eve şart![]()
Bu enerjiyi nerden alıyorsun boyle
insallah bitanem
Ben cok mutluyum, neseliyim nedense, 7 tedavidir bu bir ilk![]()
Ankaradan saman pazarindanAhmet esra nerden aldin canim guzel gorunuyor. Gule gule kullan
Cok kullAnisli biz 6 metresine 85 e aldikBenim de ihtiyacım var halılarım beyaz
Teşekkürler portim sıkılasmak için yapıyorum canim
Bende bilmiyodum bi arkadas onerdi incesi var kalini var kirlenince hemen yikiyoruz bide yumusacik bayildimHic duymamistim. Cok guzel gozukuyo