- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
- 548
Pınar in sinitzel balık hazirÇıtır balık ne oluyor?
Yağda balıksa hayır.. ızgaraysa tabiki balık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pınar in sinitzel balık hazirÇıtır balık ne oluyor?
Yağda balıksa hayır.. ızgaraysa tabiki balık
Bugün 500 canım toplamda 1000 ustudur yaniBugün mu 500 toplam mi 500 oldun suana kadar kaç oldun toplam
Güven balım bak sporumu paylaşacağım şimdi güvenin boşa değilmiş diyeceksin
Benn Waytima güveniyorum kii
Güven balım bak sporumu paylaşacağım şimdi güvenin boşa değilmiş diyeceksin
Nevreste de regl olacakmış regl iken spor yapmak çok büyük avantajSen yaparsın tatlım şüphem yok..
Oyyy oyyy ben ne yapam bu hafta regl haftamm bide haftaiçi yorgun oluyorum spor için![]()
Spor bugünlük yeter
1510 ip atlama 302 point
27 dk jillian level 1 7.gun 108 point
Lessie 2 mil 90 point
Toplam 500 point
@MiuLegonehirnil111
cakil80
Ausencia
Çıtır balık paket gıda ne olursa olsun elinden geldiğince kullanma bana soruyorsanız ben olsam cevizli yada peynirli salata yaparım yaninada yoğurtŞimdi çıtır balık mi Meksika fasulyeli salata mi hangisi daha iyidir.
Nevreste de regl olacakmış regl iken spor yapmak çok büyük avantaj
Zorla balım yen nevoyu cuma günü halay çekeriz beraberHadiii yaa şartlar eşit demek...
Benim pertim çıkıyor okul zamanı tatlım bildiğin gibi değil
Heee imkansız değil biraz zorlarsamm olurr
Sonunda nevoyu yemekk varr![]()
Zorla balım yen nevoyu cuma günü halay çekeriz beraber![]()
keske narcicegim ama henüz gelen giden yok klomen kullanmaya basladim bugün insallah 1 ay sonra mujdeli haber verebilriim size ❤❤❤❤❤Cocom bebis mi geliyorr
maalesef portakalim gebe degilimCocoChanelmademoiselle kuzucm test filan hayırdır :)
abooooovvvv ben klomen kullaniyorum onu yapmayayim o zmanFazla yumurta olgunlastiriyor. Her ay 1 tane olgunlasacagina 3 4 tane olgunlastiriyor 8 e kadar çıkıyor
Durma çabuk 1000 2000 Allah ne verdiyse![]()
![]()
![]()
![]()
Kalkamm o zaman azcık![]()
yapamm
Ben spor paylasimini bulamiyorum ben kime atacaktim sporumu yoksa sadece 1 kişi mi var spor için. Spor yapacağımı hiç dusmemistim şimdi neden dusunmedigimi biliyorum tüm bacaklarım ağrıyor.Spor bugünlük yeter
1510 ip atlama 302 point
27 dk jillian level 1 7.gun 108 point
Lessie 2 mil 90 point
Toplam 500 point
@MiuLegonehirnil111
cakil80
Ausencia
Nehir yada begüm dur kaptanın ikisininde etiketle hangisindeysen söylerler onlarBen spor paylasimini bulamiyorum ben kime atacaktim sporumu yoksa sadece 1 kişi mi var spor için. Spor yapacağımı hiç dusmemistim şimdi neden dusunmedigimi biliyorum tüm bacaklarım ağrıyor.