Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Süper menü vaytım tertemiz beeeeee:KK200:

Çakıl düşün ki hareket için yaratılmış bedenimizi nasıl tembelleştirmişiz.. azıcık sporda ağrıyor.. halbuki kaslarımız tembelliğe değil çalışmaya alışık.. 2-3 gün sonra geçecek rahat ol.. şuan hiç çalışmayan kasların çalıştı şaşırdı tepki veriyor.. ben o ağrıları çoook severim:KK200:mutlu olurum oralar çalışmış derim:KK49:
Peki bu kaslar white i Yener mi ya da nasıl yenecegim Biyonik kadın gibi ve benden 2 gün önde benim ona fark yapmam lazım

Bu enerjiyi nerden alıyorsun boyle
Vaytın geçmişinden :KK53:
Ama haftaya benle morti :KK43:
:KK70: :KK70:
:sus: çok çok dikkatli. taktik vereyim paketli ve en ufak kaçamak vs hiç yapmıyor. Sporu deli gibi yapıyor :olamaz: ama zaten bir deri bir kemik kaldı :KK48:

Vaytın geçmişinden :KK53:
Ama haftaya benle morti :KK43:
:KK70: :KK70:
:sus: çok çok dikkatli. taktik vereyim paketli ve en ufak kaçamak vs hiç yapmıyor. Sporu deli gibi yapıyor :olamaz: ama zaten bir deri bir kemik kaldı :KK48:

Nevoyu nasıl bilirsin portakalımm ördeğimm ;)

Nevoyu nasıl bilirsin portakalımm ördeğimm :KK66:
Nevoş derinden geliyor zaten minnakında minnakı yiyor. Yani yemeden kıssan nereye kadar kısacan sporu patlatacaksın mecbur :spor::spor: ben olsam tüm haftayı detoksla geçirirdim heralde :D

Menü :KK43:

Kahvaltı 11:00
Biraz sucuklu yumurta
Bol peynir
15_16 zeytin
Domates salatalık

Akşam 18:00
Bir kupa sütlü kahve (yarı sut-yari su)

Bu nasıl menü :KK43:
Çok az yemişsin masum. Ben böyle düzen olmayınca o gün saat en geç sekizde bir peynirli salata yiyordum.

Şu kirlenme temizlenme durumunda ben kirlendim demin.:KK17:
Ayyy dayanamadım vallahi çok fena bişey yedim. :KK53:Çok pişmanım :oops:
Aslında o kadar çok pişman değilim :KK75:ayyyy çok güzeldi çok :KK71:
Ayyy :KK43: karmaşık duygular içindeyim. :olamaz: Şimdi tekrar çok pişman oldum :KK22:

Şu kirlenme temizlenme durumunda ben kirlendim demin.:KK17:
Ayyy dayanamadım vallahi çok fena bişey yedim. :KK53:Çok pişmanım :oops:
Aslında o kadar çok pişman değilim :KK75:ayyyy çok güzeldi çok :KK71:
Ayyy :KK43: karmaşık duygular içindeyim. :olamaz: Şimdi tekrar çok pişman oldum :KK22:

Hahaaa kız okurken bende güldüm
Ne yedin ?

Çok az yemişsin masum. Ben böyle düzen olmayınca o gün saat en geç sekizde bir peynirli salata yiyordum.

Ya kahvaltı yaptım. Bı kahve içtik çıktık evden ciğer alıp yapacaktık AVM bin önünde kokoreç yapan yer vardı eşim ve çocuklar onu yedi bana uygun. Bisiy yoktu :( evede geç gelince sütlü kahve yedim atak gecirmem , yok ya gecirmem.m :KK12::KK12:

Sabaha mis gibi kahvaltı

Back
X