Normal demleyip içmeye başladım.bi haftadır da sodalısını konuşuyo herkes.İlgimi çekti denemekten zarar gelmez heraldeYeşilçay hiç icmedim ben bilmem onu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal demleyip içmeye başladım.bi haftadır da sodalısını konuşuyo herkes.İlgimi çekti denemekten zarar gelmez heraldeYeşilçay hiç icmedim ben bilmem onu
Aklıma yattı o
Canım spor çok giydim, gönlüm klasik diyor artık, seviyorum yani :))Kesinlikle bu Yasin kacta klasik giyorsun artık zayıf fit bi hatunsun kesinlikle bu model o botlarla çokta güzel olur ya
Harikasın. Sen yaparsın kuzumİnanamayacaksınız ama bir ödevimde baya ilerledim ayyyy bitse sonra 2. Ödev var asıl önemlisi salı sunum yapıp ben anlatcam o konuyu![]()
O kadan matematiğim olaydı üniversitede prof olmuştum heheheheheBEN REGL FALAN ANLAMAM
Cumaya %1.5 olacak en az
Hesapla ne kadar eksi getirmelisin![]()

Afiyet olsunnnnn n öğlene tarhana çorbası icicemmmmmmKahvaltı hazırlayım bariiiii
Daha yemedim bişey![]()
Sen garanti 1.5 eksi ile gel mademO kadan matematiğim olaydı üniversitede prof olmuştum hehehehehe![]()
Afiyet olsunnnnn n öğlene tarhana çorbası icicemmmmmm
e ama sen bana 97,3 koydun hedef.1,200 kilo yapar kadın deletme beni.Hankısını istiyonSen garanti 1.5 eksi ile gel madem
Sana da kuzum
![]()

O bunalım zamanımdı.. şimdi 1.5e ama sen bana 97,3 koydun hedef.1,200 kilo yapar kadın deletme beni.Hankısını istiyon![]()